Барселона - Валенсия - 2:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Валенсия - 2:3 FT
Прилепите пожалиха Барсичката,но ние зверски ще ги дъним като тъпан на селска сватба.
hajitsu написа:LSFC 1914 написа:hajitsu написа:Честита победа на Валенсия! Заслужиха я след като дори и неправилно отсъдени дузпи не успяха да ги спрат!
Гледах мача от 85 мин. Искам да попитам имаше ли дузпа за Уефалона или отново подарък?
Нямаше отново, топката удари рамото на защитник, съдията (разбира се) видя удар в ръката.
Така си и мислех. Някой админ ми редактира мнението.
sandi74 написа:Прилепите пожалиха Барсичката,но ние зверски ще ги дъним като тъпан на селска сватба.
За първи път в този форум съм съгласен с теб! Искам да ги убиете в ШЛ !
- Middlesbrough
- Контакти:
Айде хейтърчетата се появиха :Д
Някой хора май затова живеят :Д

Офтопик:
Middlesbrough написа:Айде хейтърчетата се появиха :Д
Фен на Ювентус защитава Барселона.Нормално
САМО ЛЕВСКИ
много поздрави от Пабло Пиати
Много тихо нещо тука?
Офтопик:
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Барселона - Валенсия - 2:3 FT
LSFC 1914 написа:sandi74 написа:Прилепите пожалиха Барсичката,но ние зверски ще ги дъним като тъпан на селска сватба.
За първи път в този форум съм съгласен с теб! Искам да ги убиете в ШЛ !
Доказаните лаици като тебе са задължени да се съгласяват от раз с такъв богопомазан футболен корифей като моята особа.Не случайно ме наричат Учителят.Така трябва да е,ама си го знаете,де.Факт.
Упс, с тази защита не става, треньора не вижда ли, или трябва да вземат някой , който вижда
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- frostbite
- Контакти:
Хейтърите откога чакаха да стане такова нещо и са показаха. Смешници !!
Играта беше просто ужасна, защитата по-добре без нея поне да знам защо ни вкарват. След гола нашите просто се разкарваха и бяха решили, че Валесния ще стои, а Меси все някой път ще вкара... Тъй както е тръгнало тая година ще си останем на сухо.
Играта беше просто ужасна, защитата по-добре без нея поне да знам защо ни вкарват. След гола нашите просто се разкарваха и бяха решили, че Валесния ще стои, а Меси все някой път ще вкара... Тъй както е тръгнало тая година ще си останем на сухо.