Стоук Сити-Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоук Сити-Манчестър Юнайтед
Най-добрия на терена се контузи,само тва ни липсваше
Офтопик:
Офтопик:
Махаме Фил и пускаме Уелбек тоя да не се е побъркал трансферната шумотевица приключи.

Чарли Адам тоя дървар

Последна промяна от kingofpop на 01 фев 2014 17:50, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Карик централен защитник,Рунката деф.халф..ебати късмета,в един мач да ти се контузят двамата защитници.
Офтопик:
Офтопик:
Няма късмет и това е. В един мач и двамата ти защитници да се контузят ебати късмета е това.

- m.unaited forever
- Контакти:
СМЕШНИ СМЕ
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
ИЗКАРВА МЕ ИЗВЪН НЕРВИ ТОЯ ОЛИГОФРЕН БЕ ЕЙ :@:@:@:@::@:@:@ КАК МОЖЕ ЙЪНГ ДА ЦЕНТРИРА ВСИЧКИ КОРНЕРИ БЕ ЕЙ :@:@:@:@ Уелбек 10КА ли ша играе бе ИДИОТ ??? Ей казвам ви ако тоя преплитащия си краката цяло полувреме играе 10ка, а Мата крило.... Просто не коментирам, НЕ КОМЕНТИРАМ :@:@:@ Изкарва ме извън нерви вече не се търпи......,,,,,,

Rofles написа:ИЗКАРВА МЕ ИЗВЪН НЕРВИ ТОЯ ОЛИГОФРЕН БЕ ЕЙ :@:@:@:@::@:@:@ КАК МОЖЕ ЙЪНГ ДА ЦЕНТРИРА ВСИЧКИ КОРНЕРИ БЕ ЕЙ :@:@:@:@ Уелбек 10КА ли ша играе бе ИДИОТ ??? Ей казвам ви ако тоя преплитащия си краката цяло полувреме играе 10ка, а Мата крило.... Просто не коментирам, НЕ КОМЕНТИРАМ :@:@:@ Изкарва ме извън нерви вече не се търпи......,,,,,,
+1 Времето на Мойс на Олд Трафорд отдавна трябваше да приключи ...
- old_traff
- Контакти:
Мойс да пуска сешоара.