CTAHKO написа:v.r.s. написа:Ето и изказването на Киро циганина на кой симпатизират циганите и за кой гласуват.
Изкараха ме най-лошия човек в България. Атакуват ме сигурно, защото имам симпатии към БСП, не към ГЕРБ. Това заяви във включване по телефона в сутрешния блок на БНТ циганският бос Кирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. ... към профила -Цар Киро. Той отрече тефтерчето, което изтече вчера в медиите - с имена на партии, политици и парични суми, да е негово.
Сега към никой нямам симпатии, но симпатиите на ромите ще бъдат към БСП. Това е, защото имат правилно виждане за политиката, добави той. Никой не ме търси за избори. Аз съм бита карта. Все още съм полуболен, полужив, едва се съвземам, ожали се Рашков.
Той определи скандала с тефтерчето като политическа атака от ГЕРБ, които по думите му са го вкарали в затвора, без да е виновен. Почеркът в тефтера не е мой, категоричен бе циганският бос.
Истината за Катуница ще се докаже рано или късно. На Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. ... към профила ли беше работа да посещава Катуница към 2011 г.? Много се е загрижил ли за Катуница? Питайте го за този случай. Държавата е длъжна да докаже истината - защо хората, които ме нападнаха, не са задържани, и кой ми подпали къщата, призова от ефира на БНТ Цар Киро.
Цветелин Кънчев помилван от Марин и пуснат от затвора.
И в 40-то народно събрание съветник по коалиционната политика на социалистите пък е лидерът на „Евророма” и също бивш депутат Цветелин Кънчев, става ясно още от регистъра на парламентарния сайт. Партията на известния като Дон Цеци е един от коалиционните партньори на БСП.
Тома Томов от "Гражданско обединение Рома".
Тома Томов (известен и като Томо Томов) е съвременен български политик, депутат от „Коалиция за България“ в 39-тото и 40-ото народни събрания.
Това са цигански босове, които контролират голяма част от циганите и тримата са свързани с БСП, както се видя и от тефтерчето от дома на Киро циганина. Аз по вярвам на документи и факти, а не на някаквъ клипче, защото както казах клип мога да направя и аз и то евтино, за шише ракия примерно ще хвана няколко циганина и ще говорят каквото им кажа. Дори ще възхваляват Хитлер и ще викат смърт за циганите.
Само ми кажи на коя партия беше член цар Киро. Нищо повече не искам
На кое да вярвам, на слуховете и "някои информации" или на официалното изявление, че никога не е бил член на ГЕРБ?
"Според някои информации, след парламентарните избори през 2009 г. на които Рашков е подкрепил спечелилата формация, същият е получил официално удостоверение за членство в ГЕРБ".
Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива, заявиха от пресцентъра на ГЕРБ.
„Във връзка с лъжливите и манипулативни информации в Интернет - форуми, агенции и медии, че Кирил Рашков - Цар Киро, е член на ГЕРБ, заявяваме, че грижливо лансираната „новина” е абсолютна лъжа”, посочват от партията.
От ГЕРБ призовават още всички, които уважават и следват етичния кодекс на българските медии да следват основните правила записани в него.
Ако бил член на ГЕРБ мислиш, че нямаше това да се превърне като аргумент на опонентите на партията и да бъде изкарано черно на бяло, че е така. Не, че е някакъв проблем да стана член на която и да е партия.
Той сам си казва, че е симпатизант на БСП и, че циганите ще гласуват за тази партия, дори в тефтерчето му имаше имена на хора свързани с БСП и някакви суми срещу тях. А за останалите двама няма какво да говорим, те са коалиционни партньори на Коалиция за България, а Томов беше депутат от тази партия.