ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Кировец » 01 фев 2014 14:45

Кашчей написа:
Кировец написа:Христов от другата седмица е в ЦСКА, ако съдим по факта, че днес не играе срещу Черноморец в контролата.

Той от Нова година насам все от другата седмица е в ЦСКА :roll:

Този път вече мисля, че ще бъде завършен трансфера. Случват се такива драми и при най-големите, когато завалят спекулации и клюки.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 фев 2014 15:00

Хора, в момента имаме нужда от пари, така че, ако някой иска Марсиньо - веднага да го продават. Имаме да плащаме за Венци Христов и на онзи ортак с боклуците - италианското мениджърче. Според мен имаме добри заместници и на Менди. Разберете, че ни трябват пари за да си покрием задълженията, иначе от никаква селекция няма да има нужда. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 фев 2014 15:04

Red Warrior написа:Хора, в момента имаме нужда от пари, така че, ако някой иска Марсиньо - веднага да го продават. Имаме да плащаме за Венци Христов и на онзи ортак с боклуците - италианското мениджърче. Според мен имаме добри заместници и на Менди. Разберете, че ни трябват пари за да си покрием задълженията, иначе от никаква селекция няма да има нужда. :idea:

Вероятно това е до болка познато на ръководителите на футболния клуб не само но мнозинството фенове, които се интересуват живо. :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2014 15:09

Red Warrior написа:Хора, в момента имаме нужда от пари, така че, ако някой иска Марсиньо - веднага да го продават. Имаме да плащаме за Венци Христов и на онзи ортак с боклуците - италианското мениджърче. Според мен имаме добри заместници и на Менди. Разберете, че ни трябват пари за да си покрием задълженията, иначе от никаква селекция няма да има нужда. :idea:

Има една малка подробност-тези пари ви трябват сега, а дали ще продадете Марсиньо е въпрос на време и на евентуалност.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 фев 2014 15:11

Казвам го, защото все още има хора, които сънуват титли и запазване на футболисти, което в момента е нереалистично. Засега важното е ЦСКА да го има, да вземе лиценз и да не му се отнемат точки. Следващия сезон НАЙ-РАНО можем да говорим за нещо повече. Честно казано и място в Европа не трябва да ни бъде фикс идея в момента. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2014 15:16

Red Warrior написа:Казвам го, защото все още има хора, които сънуват титли и запазване на футболисти, което в момента е нереалистично. Засега важното е ЦСКА да го има, да вземе лиценз и да не му се отнемат точки. Следващия сезон НАЙ-РАНО можем да говорим за нещо повече. Честно казано и място в Европа не трябва да ни бъде фикс идея в момента. :roll:

Не знам, но без запазване поне на два-три сезона на добри футболисти отбор трудно се гради. Това си е правило и не съм чувал да има големи изключения.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 01 фев 2014 15:17

Абсолютно и двамата са идеални за продаване....Марсиньо и Менди като качество ИМАТ ЗАМЕСТНИЦИ,трябва да ги продаваме....600-800 ХИЛ. евра общо за двамата ПО ВСЯКО ВРЕМЕ за тях са ОК.След 6 месеца заминават безплатно.Версиите на "Титан" за италианските ментета,пловдивските ментета Бенжаюн и останалите,висят като дамоклев меч.Отделно намалява перото за заплати.Стойчо ко го питаш...иска да се застрахова с повече играчи в състава от колкото е необходимо,хич не го интерсува че клуба спешно търси пари да плаща дълговете на "Титан'....отделно ако сериозно са решили да вземат В.Христов.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 фев 2014 15:31

red__army написа:
Абсолютно и двамата са идеални за продаване....Марсиньо и Менди като качество ИМАТ ЗАМЕСТНИЦИ,трябва да ги продаваме....600-800 ХИЛ. евра общо за двамата ПО ВСЯКО ВРЕМЕ за тях са ОК.След 6 месеца заминават безплатно.Версиите на "Титан" за италианските ментета,пловдивските ментета Бенжаюн и останалите,висят като дамоклев меч.Отделно намалява перото за заплати.Стойчо ко го питаш...иска да се застрахова с повече играчи в състава от колкото е необходимо,хич не го интерсува че клуба спешно търси пари да плаща дълговете на "Титан'....отделно ако сериозно са решили да вземат В.Христов.

Аз пък не мога да разбера защо си мислите, че Стойчо Младенов е тотално изпаткан инфантил, който не милее за ЦСКА или пък не иска клуба да се развива?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 01 фев 2014 16:27

Стойчо ако слушаше специалистчетата като тоя red army ЦСКА сега щеше да е някъде на 10 място.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 фев 2014 10:47

Кировец написа:
Red joker написа:
Можеше спокойно да си тръгне ,както Платини,ако не беше подписал договор преди да стане патакламата :idea: ;) Иначе е добър,но през изминалия полусезон не беше на ниво,не знам по какви причини :roll:

Какво като е подписал договор? Според теб дали Титан са му плащали всеки месец? Все си мисля, че вероятността да разтрогне и после да съди клуба е била доста реалистична спрямо състоянието ни тогава - тотална анархия, клоняща към ликвидация. :roll:

Викаш, останал е от сантименти към клуба и публиката ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”