Red_Girl написа: Много голям автогол и гавра си направихте, заради малоумните ви ултраси.
Айде гледай си росен животното и не се занимавай с нас.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Girl написа: Много голям автогол и гавра си направихте, заради малоумните ви ултраси.
ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Поддържал е форма с вас, а не, че е цесекар. Валери по принцип си е Левскар.
То и с Петев нямаше проблем, ама това не попречи да го съблечете. Ами Стоилов? И той така. Много голям автогол и гавра си направихте, заради малоумните ви ултраси.
Петев никой не го искаше още отначало, а Стоилов може да ходи да се шиба.
Tobacco написа:Божката в над 15 интервюта каза че не му се играе в България,че е крачка на доло,че не мисли изобщо да играе тук и накрая идва в Левски..как да стане
Laetitia написа:Айде да не казваме "хоп", преди да сме скочили, какво ще кажеш?santiliana написа:Казвате, че Божинов бил "кифла", "чалгар" и незнам си още какво... Интересно, ако "йогата" Жоро Соколов сега беше играч на Левски, как ли щяхте да го "окрасявате"Йогата, Бог да го прости, е дал на Левски много, а Лозанов е твърде недостоен за сравнения с него.
Няма как да имам вяра в човек, който казва, докато пийва в дискотека, че му е все тая дали играе, или не, щом като си прибира паричките (потвърждава го човек, работещ в БФС), така че стига поучителни лекции.
Щом като е вече при нас, жив и здрав, дано помогне на отбора навръх 100-годишнината - това е, което ме интересува мен лично.
Който умник иска, да му се радва на гелосаната коса, количката и т.н.
MuFc1878 написа:Какво става с Бру? Подобри ли си формата
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, bubka, miro_rz, Plamen_i00, ReBorn1982, W84me, WPWW и 19 госта