Пореден провален трансфер...
Крайно време е някой да бъде уволнен!
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Milkoy написа:Пълен абсурд, но все пак. Ако някой иска още малко да се надява
https://twitter.com/charliehillyer/stat ... 8203908097
По принцип и аз това се замислих снощи...след като е активирана клаузата за откупуване, онзи би трябвало да е длъжен да подпише, тъй като има договор с играча, че ако предложат за него съответната сума той е длъжен да приеме...но едва ли ще стане нещо, но то ще се види как ще се развият нещата.

Иначе:
Liverpool made only 53 substitutions in the entire Premier League campaign, so far. Lesser than any other Premier League side. Depth?
Speaks for the quality of our second choice, and Rodgers' confidence in them.
But...questions have to be asked why they spent three days going for him without a backup when they must have known Dnipro's position.
Точно това за което си говорихме вчера...
ChrisBascombe
Still think more pertinent question is why - with Johnson carrying injury & Cissokho being, er, Cissokho, LFC weren't chasing full back.
Още един добър въпрос
kenearlys
would love to know what ian ayre was doing in dnipropetrovsk for three days. hopefully a good time was had by all
И този също
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
А да не говорим защо няколко минути след края на прозореца и изясняването, че сделка няма да има пускат това интервю в сайта....изглежда като опит за жалко оправдание...
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... rent-squad
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... rent-squad
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Точно заради това казах , че този трансферен прозорец трябва да се махне !!!
Излишна истерия при условие , че в Англия първенството не спира !!!
Където спира - нека си го има , но където не спира да го няма !!!
Излишна истерия при условие , че в Англия първенството не спира !!!
Където спира - нека си го има , но където не спира да го няма !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Без никакъв друг коментар - bye bye Suarez... радвайте му се още малко, докато можете...
- we are the champions
- Контакти:
Какво да коментирам Фулъм взима без пари един от най добрите млади нападатели в света а ние спим... ?
Всичко това, което се е случило снощи е направо абсурдно. Предполагам не е законно да се откаже оферта, която достига заложената в договора клауза, но ако както пише на някои места тази сума е просто като сумата от 40 млн. за наш Суарес лятото, т.е. офертите да бъдат изслушвани, каквото и да означава това, тогава не знам. А и дори и да има клауза Коноплянка и сега да е свободен, не знам дали ще му стиска да прецака един от най-влиятелните и богати хора в Украйна и да си замине. Така че надежда тука всяка оставете, лятото пак ще се пробваме да вземем някои измежду нашите Топ 20 цели. Ама така става, като чакаме 31.Януари 22:59 да подпишем контракта. И точно за това нещо трябва да се държи отговорност и да падат глави, защото в пореден трансфер прозорец сме мега неадекватни и ако заради това не влезем в Топ 4 и Суарес се разкара лятото, ще можем да се сърдим само на себе си.
Не не тези не са хора,просто даже нямам думи да ги нагрубя.Как само леко по-леко затриват един велик отбор.
Мен просто не може да ми го побере главата как точно хора американци=бизнесмени=милиарден оборот просто може така елементарно да се излагат пред света... ами като се вижда, че си бос в тая област, търсиш и наемаш някой който не е, най-малкото за дю-дилиджънса да ти свърши, ако трябва консултанти само за трансферните прозорци ще държиш... плащаш и получаваш, аз съм убеден, че те това го знаят перфектно, но просто подценяват "сокъра" явно не знам...
Колега за тях в пълна сила важи поговорката"Видяла жабата,че подковават коня и тя си вдигнала крака".Те копират всичко ама всичко ,но незнаят как да го развият.Искат да са номер едно ама.....(имам предвид всички не само нашите хубавци).venomcho написа:Мен просто не може да ми го побере главата как точно хора американци=бизнесмени=милиарден оборот просто може така елементарно да се излагат пред света... ами като се вижда, че си бос в тая област, търсиш и наемаш някой който не е, най-малкото за дю-дилиджънса да ти свърши, ако трябва консултанти само за трансферните прозорци ще държиш... плащаш и получаваш, аз съм убеден, че те това го знаят перфектно, но просто подценяват "сокъра" явно не знам...