Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Без име » 29 яну 2014 19:12

Кашчей написа:
Знам, а ти?!

Ти си безнадежден. Дано те срещне "качулка", ще спреш да пишеш по форумите поне за месец.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 яну 2014 21:12

Без име написа:
Кашчей написа:
Знам, а ти?!

Ти си безнадежден. Дано те срещне "качулка", ще спреш да пишеш по форумите поне за месец.

Това ли ти е съкровената пернишко-левскарска надежда и мечта?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 яну 2014 18:44

Кой взехме,защо се бави селекцията,къв е тоя чалгар Божинов,защо тия боклуци Генков и Макриев са още тук,Тонев прееба Левски и стадиона,къде ще идат парите от Вутов и Гари?И много други.
Как веднъж не прочетох:
Аз обичам Левски и ще съм на стадиона каквото и да става.
Имаме 100 годишнина и се чуствам горд,че ще съм част от нея.
Изпращам СМСи винаги когато мога,защото това е моят клуб и моят празник.
Изкефете се бе хора не е всеки ден 100 годишнина.Идете на мач,заведете и приятели,почоплете семки и повикайте.
Левски си е Левски и ще го има.
П.П.Не искам отговори и коментари по горенаписаното,просто го прочетете.Това е лично мнение,аз така виждам нещата.

Жоро-фен на Левски.
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 яну 2014 18:55

Рядко можеш да прочетеш нещо такова в тоя форум. Мен лично няма как да ме повлияят селекции ,отбор ,състояние ,класиране и т.н. от това дали да съм на стадиона. Бил съм с отбора когато сме били на върха ,на стадиона съм и когато сме най-зле. Аз поне така го разбирам фенството. Аз съм фен на Левски ,а не на победите. Ходя на стадиона заради Левски ,а не заради противника. А това ,че имаме 100 годишнина ни задължава още повече. Дано повече хора го осъзнаят...
Айде да идва 22-ри и към Герена ,че не се издържа вече. :twisted:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 яну 2014 19:07

Stahlgewitter написа:Кой взехме,защо се бави селекцията,къв е тоя чалгар Божинов,защо тия боклуци Генков и Макриев са още тук,Тонев прееба Левски и стадиона,къде ще идат парите от Вутов и Гари?И много други.
Как веднъж не прочетох:
Изкефете се бе хора не е всеки ден 100 годишнина.Идете на мач,заведете и приятели,почоплете семки и повикайте.
П.П.Не искам отговори и коментари по горенаписаното,просто го прочетете.Това е лично мнение,аз така виждам нещата.

Жоро-фен на Левски.

Това няма нужда да го пишем то е константа, предполагам, че повечето левскари тук обичаме и се гордеем с Левски независимо от класиране и победи. смс пращам само за БГ Коледа :) ;) ;)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 яну 2014 21:40

milen.hristov написа:Това няма нужда да го пишем то е константа, предполагам, че повечето левскари тук обичаме и се гордеем с Левски независимо от класиране и победи. смс пращам само за БГ Коледа :) ;) ;)

Викаш в БГ коледа вярваш в 100 годишнини не
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 яну 2014 22:22

Stahlgewitter написа:Кой взехме,защо се бави селекцията,къв е тоя чалгар Божинов,защо тия боклуци Генков и Макриев са още тук,Тонев прееба Левски и стадиона,къде ще идат парите от Вутов и Гари?И много други.
Как веднъж не прочетох:

Жоро-фен на Левски.

Поздравявам те за това мнение!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 фев 2014 00:41

Как веднъж не прочетох:

Жоро-фен на Левски.

Хубаво бе, Жоре.
И аз обичам Левски от невръстна детска възраст. Един от първите ми съзнателни спомени е календар на Левски на стената (може би през 91-ва година).
От училище съм бягала да гледам Левски. От радост съм плакала, от мъка съм плакала, но никога не съм спирала да обичам Левски, така ще бъде и занапред.
Ще се постарая да отида на възможно най-много мачове, като, бъди сигурен, няма да е заради кифлата Божинов, а заради това, че любимият ми отбор празнува 100 години.
Ядосвах се достатъчно, псувах достатъчно и по мустакатковци, и по мазни перчеми, и по идиотизирани фенове, некадърни футболисти и кого ли не.
Ама вече спрях да си късам нервите, защото всички тези са временни. Това, което остава, е Левски.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 фев 2014 07:10

но всички тези, които са били, са, и ще бъдат част от Левски (включително и изброените), в тандем с нас- сините привърженици, образуват ЦЯЛОТО...Наречено ЛЕВСКИ! Защото Левски не е някаква абстракция...Той е обединил толкоз много хора за тези 100 години не само заради самото си име (има и други отбори с такива имена из цяла България), а защото в него са били МЪЖЕ. За които са ни разказвани легенди- от баща на син, от дядо на внук и т.н. Така е било и така ще бъде! Завинаги! Казвате, че Божинов бил "кифла", "чалгар" и незнам си още какво... Интересно, ако "йогата" Жоро Соколов сега беше играч на Левски, как ли щяхте да го "украсявате"... Или Гибона? Не ви ли прави впечатление, че прекалено много самите ние си повярвахме, че да даваме определения и квалификации за всеки човек свързващ се пряко или косвено с Левски, без да имаме това право?! Нашата "работа" е да си подкрепяме отбора- в добри и в лоши моменти...Да се радваме, когато побеждаваме, и да се ядосваме- когато губим. Това е спорта... Кой какъв е извън терена- въобще не бива да ни касае... Нима всички ние сме "светци"?! Ни най-малко...Всеки си носи своите кусури, недъзи и отрицателни качества. Но това не му пречи да бъде с мен, с теб...Да бъдем всички заедно там- на свещения храм "Герена" в долината на глинените гърнета... Водени единствено от общата любов, наречена Левски! Вековен!
Затова, нека бъдем по-разумни и да даваме подкрепата си за отбора, без значение кой е шеф и кой е играч. Щом дава "душа и сърце за Левски", значи заслужава уважението ни! "Отпадъците" сами се махат от нас... ;)
Последна промяна от santiliana на 01 фев 2014 13:26, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 фев 2014 08:22

Златане , след като взехме Божинов давай новия вариант за титулярен състав ;)

Върни се в “Левски”