Кашчей написа:
Знам, а ти?!
Ти си безнадежден. Дано те срещне "качулка", ще спреш да пишеш по форумите поне за месец.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:
Знам, а ти?!
Без име написа:Кашчей написа:
Знам, а ти?!
Ти си безнадежден. Дано те срещне "качулка", ще спреш да пишеш по форумите поне за месец.
Stahlgewitter написа:Кой взехме,защо се бави селекцията,къв е тоя чалгар Божинов,защо тия боклуци Генков и Макриев са още тук,Тонев прееба Левски и стадиона,къде ще идат парите от Вутов и Гари?И много други.
Как веднъж не прочетох:
Аз обичам Левски и ще съм на стадиона каквото и да става.
Имаме 100 годишнина и се чуствам горд,че ще съм част от нея.
Изпращам СМСи винаги когато мога,защото това е моят клуб и моят празник.
Изкефете се бе хора не е всеки ден 100 годишнина.Идете на мач,заведете и приятели,почоплете семки и повикайте.
Левски си е Левски и ще го има.
П.П.Не искам отговори и коментари по горенаписаното,просто го прочетете.Това е лично мнение,аз така виждам нещата.
Жоро-фен на Левски.
milen.hristov написа:Това няма нужда да го пишем то е константа, предполагам, че повечето левскари тук обичаме и се гордеем с Левски независимо от класиране и победи. смс пращам само за БГ Коледа![]()
![]()
Stahlgewitter написа:Кой взехме,защо се бави селекцията,къв е тоя чалгар Божинов,защо тия боклуци Генков и Макриев са още тук,Тонев прееба Левски и стадиона,къде ще идат парите от Вутов и Гари?И много други.
Как веднъж не прочетох:
Изкефете се бе хора не е всеки ден 100 годишнина.Идете на мач,заведете и приятели,почоплете семки и повикайте.
П.П.Не искам отговори и коментари по горенаписаното,просто го прочетете.Това е лично мнение,аз така виждам нещата.
Жоро-фен на Левски.
Как веднъж не прочетох:
Жоро-фен на Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта