П.п. Жеков, кънти ли ти още главата от бруталния нокаутиращ удар на Петър Стоянов?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Безкомпромисен написа:Комунистическия престъпник Петър Стоянов ми удари шамар, защото му задодох неудобни въпроси и разкрих жалката му комунистическа същност!Долна комунистическа постъпка от негова страна!
Кашчей написа:Безкомпромисен написа:Комунистическия престъпник Петър Стоянов ми удари шамар, защото му задодох неудобни въпроси и разкрих жалката му комунистическа същност!Долна комунистическа постъпка от негова страна!
Що не му зашлеви и ти един антикомунистически шамар?
Безкомпромисен написа:j0rka7aa написа:Безкомпромисен написа:j0rka7aa написа:Безкомпромисен написа:Всичко казано от комунистически престъпник е глупост и бръщолевене!
Тогава млъквай бе, Жеков!
Няма да млъкна , колкото и да не ви се харесва на вас комунистите , няма да успеете да ми запушите устата!Дори и с половин уста пак ще разкривам ваите грандиозни престъпления срещу мира и човечеството!
Как простата ти тиква не побира, че и ти си един от нас бе, и ти си живял в тоя режим и си мълчал, и ти си долен комунист, и ти вършиш престъпления срещу мира и човечеството!
Аз като бях на 18 години получих полиневрит и ме вкараха в комунистическия концлагер наречен болница до убийцитес бели престилки наречени доктори, те не са лекари, и аз оцелях въпреки тяхната намеса, казах на баща ми "не ме оставяйте в ръцете им , искам да умра при вас"! С голяма упориост се излекувах от полиневрита!Аз тогава оцелях въпреки тяхната намесата! След това се обърнах към антикомунистите да ми помогнат за животоспасяваща операция в свободния свят и действително тогава нормалните хора се отзоваха да ми помогнат!И успях да се излекувам!

barca4ever написа:Безкомпромисен написа:j0rka7aa написа:Безкомпромисен написа:j0rka7aa написа:Безкомпромисен написа:Всичко казано от комунистически престъпник е глупост и бръщолевене!
Тогава млъквай бе, Жеков!
Няма да млъкна , колкото и да не ви се харесва на вас комунистите , няма да успеете да ми запушите устата!Дори и с половин уста пак ще разкривам ваите грандиозни престъпления срещу мира и човечеството!
Как простата ти тиква не побира, че и ти си един от нас бе, и ти си живял в тоя режим и си мълчал, и ти си долен комунист, и ти вършиш престъпления срещу мира и човечеството!
Аз като бях на 18 години получих полиневрит и ме вкараха в комунистическия концлагер наречен болница до убийцитес бели престилки наречени доктори, те не са лекари, и аз оцелях въпреки тяхната намеса, казах на баща ми "не ме оставяйте в ръцете им , искам да умра при вас"! С голяма упориост се излекувах от полиневрита!Аз тогава оцелях въпреки тяхната намесата! След това се обърнах към антикомунистите да ми помогнат за животоспасяваща операция в свободния свят и действително тогава нормалните хора се отзоваха да ми помогнат!И успях да се излекувам!
абе ******** мръсен на**** на околовръстното на София, къв си ти че ще обиждаш лекарите, хора който са учили и са много по-интелигентни от тебе мръсен долен ********, айде беги кучето ти Гошко да вкарва анално
 Я напиши нещо в темата на тоя комунистически престъпник!
 Я напиши нещо в темата на тоя комунистически престъпник! 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Безкомпромисен написа:Те не са лекари, а доктори , достойните лекари бяха избити след най-черния и кървав ден в българската истори 9 Септември 1944г.!

Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 4 госта