Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 01 фев 2014 02:03

Konoplyanka : "In Ukraine only power and cops are sold.... Good night :)" и #EPL clubs have to learn that in reality they are not the only teams with rich financial backing. #Konoplyanka deal was never about money.

На мъже ли се правят тея смешници? Някакъв световно неизвестен играч от световно неизвестен клуб му искат 20млн евро и накрая тоя президентчето им решил да си прави ташак и 2 дена да ни разиграва за тоя дето духа?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 фев 2014 02:03

http://www.thisisanfield.com/2013/06/li ... explained/
Трансферния комитет, всеки да го прочете!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 01 фев 2014 02:04

Gil-galad написа:
an4o_321 написа:То пък иначе щеше да цъфнем и вържем... все същото си е!

Ма не е въпроса до Коноплянка, толкова ли не можеш да разбререш....с или без него все тая....ама това че 5-та основна трансферна цел изпускаме в рамките на 6 месеца не е нормално.....забавяне в преговорите, протакане, неспазване на уговорки....нещо не е наред в тоя клуб...

Казали сме, че няма да ни извиват ръцете и си държим на думите! Тва е един вариант.
Друг, още по-добър е ако нещо наистина не е наред... тогава тия всичките са аут и няма да ни късат нервите лятото! Безценно! А Коноплянка и без това не ни трябва.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 фев 2014 02:06

Милан където се борят едва ли не да не изпаднат и Берлускони не дава пукнат лев взеха Хонда, Рами, Есиен и Таарабт без да дадат нито едно евро.....после Роджърс ще ми обяснява, че не му трябвал спортен директор, а онея пък ще ми слагат трансферен комитет и най-бавния човек на света да ми преговарят.....ако беше Галиани(примерно или някой от неговия калибър - Бегиристайн, Ван Гаал, Кройф за които се говореше, та дори и един Комоли където го плюхме толкова е за предпочитане пред Еър) да ни води преговорите тоя сезон, сега положението щеше да е много по-различно според мен....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 фев 2014 02:09

wolf написа:http://www.thisisanfield.com/2013/06/liverpool-fc-transfer-committee-explained/

Снимки искаме на тея, да ги видим хубостниците....и всички до един вън...как всички други клубове си действат по старомодната схема, а само ние се правим на отворени.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 фев 2014 02:12

Gil-galad написа:
wolf написа:http://www.thisisanfield.com/2013/06/liverpool-fc-transfer-committee-explained/

Снимки искаме на тея, да ги видим хубостниците....и всички до един вън...как всички други клубове си действат по старомодната схема, а само ние се правим на отворени.....

Нямаш достъп до гугъл ли? Имена да искаш в статията

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 фев 2014 02:13

Gil-galad написа:Милан където се борят едва ли не да не изпаднат и Берлускони не дава пукнат лев взеха Хонда, Рами, Есиен и Таарабт без да дадат нито едно евро.....после Роджърс ще ми обяснява, че не му трябвал спортен директор, а онея пък ще ми слагат трансферен комитет и най-бавния човек на света да ми преговарят.....ако беше Галиани(примерно или някой от неговия калибър - Бегиристайн, Ван Гаал, Кройф за които се говореше, та дори и един Комоли където го плюхме толкова е за предпочитане пред Еър) да ни води преговорите тоя сезон, сега положението щеше да е много по-различно според мен....

Брендънчо не искаше спортен директор и отпратиха Ван Гаал, който е милиард класи над тея смешници и като треньор, и като набито око за трансфери ама айде...

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 01 фев 2014 02:39

Мисля, че е време да се върнем като всички отбори към нормалното пазарене за играчи и тоя комитет да изчезва до един, защото след всяка провалена 99 % сделка имат оправдания и винаги те са невинни добре 1 път се случва, 2ри път се случва ама като зачести това случване проблема е при нас не винаги при отбора с който се преговаря ..... Разочарован съм, защото скоро не сме били толко близко до Топ 4 дори и титлата, показваме добра игра, резултатен отбор сме, не сме финансово зле, обаче половината титуляри са контузени и ти цял трансферен прозорец да проваляш сигурни сделки и да не се подсилиш с нито един играч си е чисто играене на тото, защото при една контузия на някой от Луис и Дани забравяме за ШЛ .......Коноплянка е страхотен футболист яд ме е, че го изпуснахме ама можеше да не се получи, но нямаме право да не правим трансфери, а да разполагаме с група от 15 футболиста от който 5 са Юноши на клуба.......
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 01 фев 2014 03:12

Те сега, групата (от 15 човека) щели да бойкотират мача с УБА и да играят ганкиното в знак на протест! :mrgreen:

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 01 фев 2014 03:29

Пълен абсурд, но все пак. Ако някой иска още малко да се надява :)

https://twitter.com/charliehillyer/stat ... 8203908097

Върни се в “Ливърпул”