Мнениеот mitko9311 » 01 фев 2014 02:39
Мисля, че е време да се върнем като всички отбори към нормалното пазарене за играчи и тоя комитет да изчезва до един, защото след всяка провалена 99 % сделка имат оправдания и винаги те са невинни добре 1 път се случва, 2ри път се случва ама като зачести това случване проблема е при нас не винаги при отбора с който се преговаря ..... Разочарован съм, защото скоро не сме били толко близко до Топ 4 дори и титлата, показваме добра игра, резултатен отбор сме, не сме финансово зле, обаче половината титуляри са контузени и ти цял трансферен прозорец да проваляш сигурни сделки и да не се подсилиш с нито един играч си е чисто играене на тото, защото при една контузия на някой от Луис и Дани забравяме за ШЛ .......Коноплянка е страхотен футболист яд ме е, че го изпуснахме ама можеше да не се получи, но нямаме право да не правим трансфери, а да разполагаме с група от 15 футболиста от който 5 са Юноши на клуба.......
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]