Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот ralka_levskarka » 01 фев 2014 01:39

TodorT написа:Айде честит да ни е Божинов.Дано опровергае всички и бъде важна част от отбора.

[offtopic]Гледам Ралка как се радва на една кола за бала и си мисля как ценностите в тоя свят се преобърнаха тотално. Нищо лично, Ралке. Сигурно не само мислиш само ти по такъв начин. Просто ми е чудно как вече колата за бала стана по-важна от самия бал.... и всичкото заради някакви си 5 мин слава и рокля за 1000 лева, която ще се носи 4 часа в този живот. Не искам да съдя никого, не съм и образец за морал..... просто ми стана интересно като видях от какво се вълнува младежта сега. В 12 клас не ми пукаше за бала, не отидох и на втора бална, защото бях обсебен от мисълта да се представя добре на изпитите и да ме приемат медицина. Днес нещата стоят друго яче... нищо, живи и здрави да сте, дано с времето успеете да си наредите правилно приоритетие в живота! :)[/offtopic]

Днес бяха може би 5 минути, в които истински се зарадвах за бала си, дори и роклята като си купих радостта ми не беше такава. Уча почти постоянно, не ми отнемай тези пет минути.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 01 фев 2014 01:44

ralka_levskarka написа:
TodorT написа:Айде честит да ни е Божинов.Дано опровергае всички и бъде важна част от отбора.

[offtopic]Гледам Ралка как се радва на една кола за бала и си мисля как ценностите в тоя свят се преобърнаха тотално. Нищо лично, Ралке. Сигурно не само мислиш само ти по такъв начин. Просто ми е чудно как вече колата за бала стана по-важна от самия бал.... и всичкото заради някакви си 5 мин слава и рокля за 1000 лева, която ще се носи 4 часа в този живот. Не искам да съдя никого, не съм и образец за морал..... просто ми стана интересно като видях от какво се вълнува младежта сега. В 12 клас не ми пукаше за бала, не отидох и на втора бална, защото бях обсебен от мисълта да се представя добре на изпитите и да ме приемат медицина. Днес нещата стоят друго яче... нищо, живи и здрави да сте, дано с времето успеете да си наредите правилно приоритетие в живота! :)[/offtopic]

Днес бяха може би 5 минути, в които истински се зарадвах за бала си, дори и роклята като си купих радостта ми не беше такава. Уча почти постоянно, не ми отнемай тези пет минути.

ИзображениеralkaИзображениеИзображениеИзображение
Последна промяна от MAЙOPA на 01 фев 2014 01:45, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 фев 2014 01:44

Не знам някои левскари(Ралка е ясна) какво толкова се радвате на този трансфер?(Божинов)
Той не е дошъл да ви направи по-силни,а е дошъл,зашото никой друг не го иска!
Ще си взима голямата заплата 6 мес.,ще играе колкото да не е без хич,защото ще се пази от контузии(след 6 мес.ще си пробва отново късмета за чужбина и ще ви отреже на бърза ръка).
И от цялата работа се оказва "да наливаш от пусто в празно",само дето ще сте с доста хилядарки назад заради заплатата му!

Ако някой мисли ,че не съм прав нека ме обори!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 фев 2014 01:52

BadBoy написа:Приятел в нужда се познава, а Йово и Божи са доста добри такива, кофти че Левски единственото нещо,което може да спечели от цялата работа е ако той вкара поне 10 гола

Пак е нещо, Генков и Макриев общо май нямат толкова ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 01 фев 2014 01:54

CSKA 78 написа:Не знам някои левскари(Ралка е ясна) какво толкова се радвате на този трансфер?(Божинов)
Той не е дошъл да ви направи по-силни,а е дошъл,зашото никой друг не го иска!
Ще си взима голямата заплата 6 мес.,ще играе колкото да не е без хич,защото ще се пази от контузии(след 6 мес.ще си пробва отново късмета за чужбина и ще ви отреже на бърза ръка).
И от цялата работа се оказва "да наливаш от пусто в празно",само дето ще сте с доста хилядарки назад заради заплатата му!

Ако някой мисли ,че не съм прав нека ме обори!

Генков и Макриев също са с големи заплати, като продадем единия и ще заеме неговото място.. за нас, като заплащане нищо не се променя, но се надяваме да вдигне класата в нападение.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 фев 2014 02:26

Нито един отбор на света не поиска Божинов и не му остана нищо друго освен да дойде при нас.
„Пред мен имаше варианти за клубове от чужбина, но в крайна сметка реших да играя в България. Левски ме желаеше настоятелно и това изигра роля.

Вярва ли си ? Пак казвам......ааа...ъъъъъ......вижте сега, пак казвам....вярва ли си ?

Дано да се концентрира върху футбола и да покаже добри игри. Първенството ни е слабо и може да изпъкне.
Но лятото пак ще търсим нападател. Дружките му Йовов и Тонев решиха да спасяват Божинов.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 фев 2014 03:35

Айде честит ви boji86. Изображение :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
balef

Добре дошъл на Валери Божинов в Левски

Мнениеот balef » 01 фев 2014 03:46

Нападателят вече на няколко пъти е водил тренировки с Левски през последните 4-5 години когато се е прибирал по-рано за лагер на националния отбор. Божинов е дал съгласие да играе за символична сума, предвид досегашната му заплата от 100 000 евро на месец в Лисабон, тъй като бил мотивиран да си върне формата и отново кариерата му да тръгне на горе.
Кариерата на Валери Божинов:2001/2005 Лече – 65 мача, 16 гола
2005/2006 Фиорентина – 36 мача, 8 гола
2006/2007 Ювентус – 18 мача, 5 гола
2007/2009 Манчестър Сити – 11 мача, 1 гол
2009/2011 Парма – 60 мача, 11 гола
2011/2012 Спортинг (Лисабон) – 8 мача, 2 гола 2012 година Лече – 10 мача, 1 гол
2012/2013 Верона – 13 мача, 1 гол 2013 година Виченца – 18 мача, 4 голаНационален отбор на България до 21 години – 3 мача, 3 гола Национален отбр на Бъргария – 39 мача, 7 гола

„Пред мен имаше варианти за клубове от чужбина, но в крайна сметка реших да играя в България. Левски ме желаеше настоятелно и това изигра роля. Клубът става на 100 години и ще съм щастлив да бъда част от вековния Левски. Знам, че отборът има невероятна публика, която се надявам да не разочаровам. Тези шест месеца ще бъдат много важни за мен, тъй като искам да се върна в играта“, откровен бе нападателят, който в събота ще премине прегледи.
Добре дошъл в отбора на народа Валери !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Добре дошъл на Валери Божинов в Левски

Мнениеот plamenst7 » 01 фев 2014 04:47

Много хора го отписват, но аз си мисля, че ще е попадение за Левски! Успех и дано ни радва през пролетта.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 фев 2014 05:13

milen.hristov написа:
blue atak написа:Валери Божинов за първи път в кариерата си ще играе в българското първенство. "24 часа" научи, че утре нападателят трябва да подпише договор с "Левски".

Това ще стане, след като се уточнят последните подробности в контракта. Очаква се той да бъде до края на сезона. При добро развитие на ситуацията Божинов дори може да запише първа тренировка със "сините".

И за какво ни е до лятото, или подписва сериозен договор, и да има години ангажимент с клуба с идеята да го изпълни или няма смисъл(това се отнася за всеки играч). На това му се вика пране на пари, тонев си събра и двамата бизнес партньори

като имахме дългосрочен договор с Дембеле, колко време игра при нас?! И обратно- като Силва(до миналото лято), Генков и Макриев имаха по-дългосрочни контракти какво постигнаха през това време! Да се чудим как да ги махаме и да им плащаме обезщетения...Във футбола подобни неща са твърде относителни и няма никаква гаранция за това...Има само настояще- точно сега и точно в този момент, другото са приказки за наивни душици... Сделката между Левски и Валери е взаимно изгодна, защото той гори от амбиция да се върне в големия спорт. А, нека не си кривим душите, той е много по-качествен играч от Генков, Макриев, Силва и Чаворски, взети заедно. Дори и в състояние като сегашното, при положение, че не е играл няколко месеца. Тя - формата е временна, но класата е вечна. Нали така?! А Божинов е класен играч, кой каквото ще да си плямпа. Случайни играчи не биха минали през Ман Сити, Юве и т.н. По отношение на темата що за човек е извън терена и коя ***** чука, ми е все тая... Важното е, че чука ;) А не е някоя мека китка дето да суче задник като "фуста"... Лично аз съм доволен от този трансфер и вярвам, че Божинов ще ни помогне в битката за титлата и купата. Помнете ми думата, че ще вкара поне 15 гола за Левски тази пролет. Само да е здрав. Нека го подкрепим, вече е част от нашия любим тим!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”