Бербатов е играч на Монако
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Бербатов е играч на Монако
На 33 години,а правиш трансфер от изпадащ дърводелски английски клуб,в клуб с тарадиции борещ се за титлата означава само едно Класа.
an4o_321 написа:russia написа:
През декември 2010 Бербо, като първи футболист от Висшата лига с 30 попадения през сезона, получава Златната обувка на банка „Барклис”, официален спонсор на Премиършип. През март 2011 получава за втори път Златната обувка на „Барклис” като първи играч, вкарал 40 гола през сезона.
През сезон 2010/2011 за втори път печели Шампионата в Англия с отбора на Манчестър Юнайтед.
През април 2011 Димитър Бербатов е избран от „Асоциацията на професионалните футболисти“ (PFA) в идеалния отбор на годината в английската Висша лига.
С признати 20 гола през сезон 2010/2011 в Премиършип Димитър Бербатов разделя първото място в класацията на спонсора „Барклис“ с аржентинския нападател на Манчестър Сити Карлос Тевес.
Те тия обувки на тримесечие ли ги дават??? И как поделя наградата с Тевес (с по 20 или 21 гола бяха, не помня точно) а всъщност "вкарал 40 гола" ??? Пишеш чутовни глупости!!!!
Я пак прочети за какви периоди и какви награди става въпрос и пак се направи на интересен!
Аз не искам да вярваш на мен, вярвай на статистиката! Нищо повече!

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%BE%D0%B2
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
От декември до март, колко да са............... Пък и надмина Алън Шиърър по вкарани голове за един сезон, ама карай.... нали е за Берба, значи може!

добра новина е, че ни отърваха от Фулъм по Тв-то! 

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
Открийте разликите!
Бербатов
77 мача за националния отбор на България - 48 гола
Инж.Иванов/мосю Жорж/
33 мача и 4 гола.

Бербатов
77 мача за националния отбор на България - 48 гола
Инж.Иванов/мосю Жорж/
33 мача и 4 гола.

Последна промяна от russia на 01 фев 2014 01:24, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Lubaka1892
- Контакти:
russia написа:Открийте разликите!
Бербатов
На сметката си нападателят има 77 мача за националния отбор на България, в които е отбелязал 48 гола
Инж.Иванов/мосю Жорж/
33 мача и 4 гола.
![]()
![]()
Мани, бегай

"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, Митко си заслужава всяка стотинка . Желая му успех в новият клуб 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Аре ,честито на феновете на Елче/тия ако ги знае някой от коя провинция са ще пусна смс за 100г/.И кво ви вика бай ви Ганя само ние продаваме по селата на Аликанте,че нема кой да бере минзухари.Аз от тоя край купувам шафран и ортака ми вика "Нема кой да бере минзухарите само чернилки и мароканци, ама те много мързеливи-Наберат три кошници и край.Виж в обувните занаяти работа има ,ама маймуните не стават, трябва си грамотност.
Значи гарито напролет има да скубе по поляните минзухар та свят ще му се отвие.Как пък тоя мужик от Монако не се сети по- рано да го вземе вместо дъртака Бербатов.Ама пияна работа нищо не вдяват от футбол.Да не говорим ,че и boji86 изтърваха.Левски им го измъкна в последния момент под носа.
Значи гарито напролет има да скубе по поляните минзухар та свят ще му се отвие.Как пък тоя мужик от Монако не се сети по- рано да го вземе вместо дъртака Бербатов.Ама пияна работа нищо не вдяват от футбол.Да не говорим ,че и boji86 изтърваха.Левски им го измъкна в последния момент под носа.
Успех на човека, ще си взима заплатата, ще си живее на готино място(едно от най-приятните в света), на 33 години му дреме на шапката колко ще играе. Браво казвам аз! Да е жив и здрав и да си харчи парите с кеф!
[offtopic]Между другото като видях снимката се сетих, че приятелката ми има да не кажа същото, но много подобно сако/яке
)[/offtopic]
[offtopic]Между другото като видях снимката се сетих, че приятелката ми има да не кажа същото, но много подобно сако/яке

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"