До кога ще ни срамят???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Живко6461
Контакти:

Re: До кога ще ни срамят???

Мнениеот Живко6461 » 07 ное 2009 11:57

DukeUnv написа:Българска му работа.. Ние ако не се прославим някъде с наща тъпня няма как.. 8-)

Извинявай! Не съм съгласен с теб. Аз съм българин, но не крада пуловери. Нито автомобили. Нищо не крада. Не искам да крада. Не ограбвам банкомати. Не продавам и не пренасям наркотици. Не... Не само в България, а и в чужбина. Не съм съгласен да ми се приписват недостатъци на други хора, както и не заслужавам слава заради постижения на други хора, само и единствено защото сме от една националност. Аз не съм уникален. Нека се опитаме да поддържаме някакво реноме на България. В България и в чужбина. И като се опитваме да отстраняваме недостатъците, които притежаваме като личности.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 07 ное 2009 11:58

Живко6461 написа:
DukeUnv написа:Българска му работа.. Ние ако не се прославим някъде с наща тъпня няма как.. 8-)

Извинявай! Не съм съгласен с теб. Аз съм българин, но не крада пуловери. Нито автомобили. Нищо не крада. Не искам да крада. Не ограбвам банкомати. Не продавам и не пренасям наркотици. Не... Не само в България, а и в чужбина. Не съм съгласен да ми се приписват недостатъци на други хора, както и не заслужавам слава заради постижения на други хора, само и единствено защото сме от една националност. Аз не съм уникален. Нека се опитаме да поддържаме някакво реноме на България. В България и в чужбина. И като се опитваме да отстраняваме недостатъците, които притежаваме като личности.

Да, така е. Не всички са такива, но нали от един човек, който го е направил това ще си изградят мнение за всички като цяло. Така, че няма значение дали всички са интелигентни - един отишъл откраднал и от там "Българите са такива и такива"..
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 07 ное 2009 12:16

Много много одавна свикнах да ни срамят червенушките по целият свят!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 ное 2009 12:16

нормално!това става на всяко гостуване.кражбите са съвсем нормално нещо при гостуване :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 ное 2009 13:14

Rivaldo10 написа:Много много одавна свикнах да ни срамят червенушките по целият свят!

:shock:
Щото синичките ни прославят ???

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 07 ное 2009 13:23

eMs1 написа:
Rivaldo10 написа:Много много одавна свикнах да ни срамят червенушките по целият свят!

:shock:
Щото синичките ни прославят ???

Стига де, аз като тренирах като малак, като ходих до Италия, жална ви майка всеки по колко неща си взе, а бяхме 12-13 годишни, шапки на отбори, топки, сувенири, ама ОГРОМНИ сувенири, чак аз се учудих на успеха ми с който го задигнах :lol: Няма човек, айде да кажа българин, който да не се изкуши, а не че защитавам Главата, не го познавам, но май на мача със Фулъм той долетя така бързо до боя, дето бях супер близо и се чудех аджеба какво става там :lol:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

ГЛАВАТА Е НЕВИНЕН !!!

Мнениеот cska_vd » 15 ное 2009 17:08

Редакцията на Sport1.bg винаги е искала правдата да тържествува и да няма скрито-покрито. Това е причината да се извиним на един от привържениците на ЦСКА - Ивайло Цветков, за който бе публикувана недостоверна информация.

В събота в агенция Blitz.bg излезе новината, че един от верните фенове на ЦСКА - Ивайло Цветков, известен във фенските среди още като Главата, е бил задържан от полицията в Базел. Според медията той е бил арестуван за кражба на пуловер от магазин.

Както повечето електронни и печатни издания, така и ние от Sport1.bg, публикувахме "новината", засенчила някъде до голяма степен поредната загуба на червените в Лига Европа.

В последствие, със съдействието на съответните органи, случаят бе изяснен, след като стана ясно, че става въпрос за недоразумение, уронило престижа на Цветков.

Поднасяме извиненията си на Ивайло Цветков за неудобствата и моралните щети, които сме му причинили, както на него, така и на неговото семейство.

Надяваме се и други редакции, които са допуснали такава грешка, да сторят същото, както Blitz.bg и Sport1.bg.

Върни се в “ЦСКА”