bold написа:според Батков стадиона ще се строи,но да видим.
Нали знаеш, човек докато няма пари , неможе му видиш носа пред хората, а като вземе някой лев и почва с големите мечти и обещания
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
stoyankd написа:bold написа:според Батков стадиона ще се строи,но да видим.
Днес отидох до магазин "Зора", който е до стадиона и с изненада видях, че единият кран работи. Имаше и бетоновоз пред сектор А, което е малко странно за това време. Както и да е, с очите си видях, че секторът се строи.
sin4ec написа:stoyankd написа:bold написа:според Батков стадиона ще се строи,но да видим.
Днес отидох до магазин "Зора", който е до стадиона и с изненада видях, че единият кран работи. Имаше и бетоновоз пред сектор А, което е малко странно за това време. Както и да е, с очите си видях, че секторът се строи.
В такова време, ако нямам работа или не ми трябва нещо спешно, хич и не излизам-бахти кучешкия вятър, вън минус 3, а все едно е минус 16... А как работят на строеж-не знам...

stoyankd написа:bold написа:според Батков стадиона ще се строи,но да видим.
RIR написа:Инче моя ред в А са го изляли - да ми слагат един навес и една седалка и нахлувам!

Потребители, разглеждащи този форум: noo, Plamen_i00 и 23 госта