Истината за онова време или кога българите живееха по-добре?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bai hoi
Контакти:

Re: Истината за онова време или кога българите живееха по-добре?

Мнениеот bai hoi » 31 яну 2014 20:43

CTAHKO написа:
viali69 написа:
валкареджио написа:за 24 години бсп е управлявала държавата 18 години!!!
виалиииииииииииии69 това как ще го обясниш ?
нали защитаваш бсп и всички бандюги покрай тази партия.
виали ,ще коментираш ли?

Спомням си мандата на Костов- 4 години и на Боко- 3.5 години, които не се водят за комунисти +1 година на Филип Димитров. Така че сметката ти няма как да е вярна. Да не говорим, че имаше служебни правителства на Любен Беров, Ренета Инджова, Стефан Софиянски, Марин Райков ...
Но да, прав си ! Всичките тези са комунисти, но са се отрекли от комунизма и днес се кланят на Вашингтон, Тел Авив и Брюксел. Включително и днешните. Това обаче вие отказвате да го проумеете !

Абе не виждаш ли че са пишман математици ;) Какво им обръщаш внимание :) Я да видим сега...Костов-4 години, ББ-3,5 години, НДСВ-4 години, Филип Димитров - 2 години, да припомням ли служебните правителства на Беров, Софиянски, Попов и Инджова. Ако прибавим 18 години на БСП излиза че прехода е близо 30 години :lol: :lol: :lol:

Не се излагай бе,служебни са само правителствата на Софиянски и Инджова,управлявали съответно 98 и 101 дни.Правителството на Попов е избрано от 7-то ВНС,в което мнозинство има БСП,а това на Беров е избрано от 36 ОНС,с гласовете на БСП и ДПС.Освен това правителството на Ф.Димитров управлява от 8.11.1991 до 30.12.1992,което не е точно две години.БСП няма влияние само в правителствата на Ф.Димитров,И.Костов,Б.Борисов и в служебните кабинети на Софиянски и Райков.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 яну 2014 20:43

Странджата написа:За бригадите и жилищата е вярно, но е и вярно , че заради такива пишман строители дограмата беше уплътняване с вестници и торби от цимент, а между фугите можеше да видиш какво е времето навън и да чуеш дали на първия етаж - ако ти си на последния, комшията е отишъл вече в командировка :). А, и също какво се готви по етажите можеш без грешка да усетиш, ако се усамотиш като един герой на Георги Господинов :)

Този номер с вестниците и торбите го правеха виетнамците. :lol: Те работеха предимно като бетонджии по бригадите и ги мързеше да запълват фугите. По-голямата част от нас (комсомолците) работеше в домостроителните комбинати или на довършване (предимно момичетата) - боя и тапети. Аз специално работих като такелажник (закачвач) и подавах панелите за монтаж... 8-)
П.П. Веднъж един от водещите монтажници, който обичаше да си пийва, сбърка при монтажа на един фасаден панел - сложи фасада за хол вместо за стая, или обратно - не помня вече. Никой не обърна внимание, докато техническият ръководител не забеляза това един прекрасен ден. После трябваше да разваляме половината етаж, построен отгоре... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 31 яну 2014 20:49, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2014 20:44

Viktor4o_Rs написа:
CTAHKO написа:
Viktor4o_Rs написа:
CTAHKO написа:Ще ми кажеш ли коя е управляващата партия в Китай?

Уникален аргумент :lol: Мой човек, попрочети повече за Китай и спри да се излагаш като кифладжия.

Коя е управляващата партия в Китай и от колко години управлява :?: Толкова сложен ли ти се вижда въпросът ми, че не ми отговаряш :? :roll:

Момче, ти толкова ли си зле ? То има и Корейска народно-демократична република и Демократична република Конго, ама има ли там демокрация ? Пишеш глупости и си губим времето. Китай е много по-сложна материя и да кажеш, че са социалистическа държава просто не е вярно. Кажи, че съчетава елементи от двете системи, и ще бъда по-съгласен ;)

Тоя дето е зле си ти :!: Не можеш да асимилираш един прост въпрос ;) Чети,ще ти е от полза 8-) Да ти задам още един въпрос за домашно. Колко телевизии има в Китай и от тях колко са частни :?: Така стават два въпросите, на които няма да ми дадеш отговор поради незнание на елементарни за общата култура на човек неща ;)
Последна промяна от CTAHKO на 31 яну 2014 20:47, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2014 20:46

bai hoi написа:
CTAHKO написа:
viali69 написа:
виали ,ще коментираш ли?

Спомням си мандата на Костов- 4 години и на Боко- 3.5 години, които не се водят за комунисти +1 година на Филип Димитров. Така че сметката ти няма как да е вярна. Да не говорим, че имаше служебни правителства на Любен Беров, Ренета Инджова, Стефан Софиянски, Марин Райков ...
Но да, прав си ! Всичките тези са комунисти, но са се отрекли от комунизма и днес се кланят на Вашингтон, Тел Авив и Брюксел. Включително и днешните. Това обаче вие отказвате да го проумеете !

Абе не виждаш ли че са пишман математици ;) Какво им обръщаш внимание :) Я да видим сега...Костов-4 години, ББ-3,5 години, НДСВ-4 години, Филип Димитров - 2 години, да припомням ли служебните правителства на Беров, Софиянски, Попов и Инджова. Ако прибавим 18 години на БСП излиза че прехода е близо 30 години :lol: :lol: :lol:

Не се излагай бе,служебни са само правителствата на Софиянски и Инджова,управлявали съответно 98 и 101 дни.Правителството на Попов е избрано от 7-то ВНС,в което мнозинство има БСП,а това на Беров е избрано от 36 ОНС,с гласовете на БСП и ДПС.Освен това правителството на Ф.Димитров управлява от 8.11.1991 до 30.12.1992,което не е точно две години.БСП няма влияние само в правителствата на Ф.Димитров,И.Костов,Б.Борисов и в служебните кабинети на Софиянски и Райков.

Ами ти и правителството на Костов си го изкарал, че е управлявало 3 години, ама както и да е ;) Щом се налага да се нагласят нещата, няма проблем :lol: Иначе Беров наистина не е служебно правителство, а е с мандата на ДПС. Така че няма какво да го приписваш на БСП. На Попов също ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 яну 2014 20:48

CTAHKO написа:
bai hoi написа:
CTAHKO написа:
viali69 написа:
виали ,ще коментираш ли?

Ами ти и правителството на Костов си го изкарал, че е управлявало 3 години, ама както и да е ;) Щом се налага да се нагласят нещата, няма проблем :lol: Иначе Беров наистина не е служебно правителство, а е с мандата на ДПС. Така че няма какво да го приписваш на БСП. На Попов също ;)

Kоя партия е управлявала най-много от всички през т.нар. преход - втори опит ? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 31 яну 2014 20:49

viali69 написа:
Niksh0 написа:Аз пък казвам, че България е живяла по-добре по времето на Стамболов, защото тогава в действителност е имало сериозен икономически подем, или при цар Симеон, но какво от това?
Не виждам никакъв смисъл от тази тема освен поредния жалък опит на автора да си прокламира червените възгледи.

Смисълът на тази тема е да се знае истината. Ние остаряваме и си отиваме от този свят. На вас по-младите ви промиват мозъците, откровено ви лъжат и манипулират.
Един ден в учебниците ви по история сигурно ще пишат, че по време на социализма сме живели в пещери. :lol:
Затова истината трябва да се знае и да се помни.

Манипулиране казвам на това твоето в момента. За промиването на мозъците не се тревожи, не се поддваме толкова лесно колкото си мислиш. Това тук също не е истината, както го определяш. Това е "подбраната истина", много добре знаеш за другата противоположност. ;)
Истината всеки може да я намери стига да се поитересува малко повече и да прочете нещо, а не някой отявлен бесепар да му я казва.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2014 20:53

Viktor4o_Rs написа:Kоя партия е управлявала най-много от всички през т.нар. преход - втори опит ? :lol:

Момче, не сменяй темата ;) Сядай да четеш, дал съм ти за домашно и утре ще те изпитам 8-)

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 31 яну 2014 20:57

CTAHKO написа:

Надявам се да се шегуваш с това за мандата.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 яну 2014 20:57

CTAHKO написа:
Viktor4o_Rs написа:Kоя партия е управлявала най-много от всички през т.нар. преход - втори опит ? :lol:

Момче, не сменяй темата ;) Сядай да четеш, дал съм ти за домашно и утре ще те изпитам 8-)

:lol: :lol: :lol: Ти си последният човек, който ще изпитва някой за каквото и да било :mrgreen: Никой не те взима насериозно, мой човек, съжалявам. Айде, и на изборите - за БСП :mrgreen: И накарай някой по-грамотен от теб да ти обясни за Китай, на мен не ми се занимава с теб.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2014 21:01

viali69 написа:
THE G.A.M.E написа:Към 30-на различни човека са писали тук, като само 4-5-ма твърдят, че преди 89-та е било по-хубаво. :lol:
К'во прайм ся ?
Явно "митът" излиза верен. :roll:

Нали много пъти сме ви казвали, че участниците в този форум не са представителна извадка за българския народ.
Изборите постоянно го доказват ! ;)

Виж сега, аз само констатирам.

Аз не-веднъж съм казвал, че през "соца" моето семейство живя добре.
От нищо не сме се лишавали.
Макар и дядо ми от към мъжка линия, да бе изключен от ком. партията, поради това, че за малко не смля от бой председателят на същата в Сливен. :lol:
Дори и след тая случка не сме имали видими проблеми.
Поне от моя гледна точка. :roll:

Но не мога да си затворя очите за всички, които са имали сериозни проблеми.
Аз им вярвам, малко или много са представителна извадка.

А на изборите се получават тези резултати, защото не всички, които са против нещо, гласуват.
Много хора просто са отвратени от цялата политическа класа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”