Stanimir-74 написа:MJ23 написа:Това ако се случи определено вече никой няма да може да ме убеди че няма Господ и той не си играе с нас както си поиска. Толкова талантливи хора се лутат цял живот недооценени (както спортисти, така и във всички други области), а има хора които са родени просто под щастлива звезда!
Аз съм българин и винаги съм подкрепял всеки български футболист (а и всички други родни спортисти), но никой не може да отрече, че Бербатов е един голям късметлия. Изкара си милионите през цялата си кариера без много много да се поти (буквално), навсякъде беше сериозно критикуван, че е мързелив, че не бяга, че не се сработва с колектива. И все си намираше добри местенца да акустира. И навсякъде си вземаше много над средната заплата в отбора. И навсякъде имаше много силни моменти, но те бяха много за кратко и не успяваше някак си да остави истинска следа.
Винаги съм се радвал, когато направи някой от неговите пасове, когато вкара гол. Но винаги ме е дразнел и с това ръкомахане и каране на съотборници, ОСОБЕНО в националния отбор!
Сега ако отиде в Монако просто ще съм сигурен че някой отгоре го закриля, там ще му е повече от перфектно, супер луксозно е, а и пари ще изкара.
Въпреки това му стискам палци и му пожелавам успех. Ще продължа да гледам мачовете винаги, когато той играе и ще искам винаги да е на високо ниво, да вкарва, да радва всички българи. Просто понякога живота не е справедлив!
Как добре се опитваш да прикриеш злобата и завистта, която не ти дава мира цял живот. Изпълнен си с противоречия от желанието си да се направиш на доброжелател и патриот. Колко несъвместими са понятията: "Винаги съм се радвал..." и "Просто понякога живота не е справедлив", при това придружено с удивителен!
Как така: "Въпреки това му стискам палци и му пожелавам успех" и в следващия момент: "Просто понякога живота не е справедлив!" ??
Ти усещаш ли се изобщо, че всеки първокурсник по психология би забелязал злобата и ненавистта, която лъха от теб? Или си спокоен, че електоратът във форума е съставен предимно от ученици??
Ще ти дам един съвет - Отпусни се, излей злобата си - ще ти олекне.
Не е нужно да "харесваш" някой и нещо, което де факто ненавиждаш.
Елементарно ми е да ти направя психопрофил и да ти кажа как си живял до сега, но предпочитам да не се занимавам с хейтъри. И един съвет - заплати си един психо изпит, ама от ония истинските, по 3-4 часа, които са. Там ще разбереш много неща за себе си!
Хахаха
Най-много от всичко обичам някой да ми казва какво всъщност АЗ мисля, чувствам и имам предвид. Наистина, много е забавно някой да те убеждава какво всъщност ти си мислил и казал. С тези "умни" слова не знам за какви първокурсници ми говориш, но явно ти все още не си стигнал до там.
От психопрофил нужда нямам, от твоето мнение и съгласие още повече. И три месеца да ме убеждаваш за нещо, което аз мисля че не е така - няма как да стане. Ако при теб този номер върви - проблема си е лично твой. Аз съм възрастен човек със собствено мнение, комплексарче.
Регистриран съм в доста форуми, пиша и изказвам мнение не само за Левски и ЦСКА и никога не хейтвам, както ти се изразяваш с тази малоумна дума, щото има българска такава, но нямам желание да те уча на този велик език. По-добре такива като теб да се отиентират някъде по-надалеч и от там да хейтват или лайкват. Аз пък ще остана тук и ще мразя и обичам. Нямам нито един крайно негативен коментар, никога не съм нападал нито ЦСКА като отбор, нито Димитър Бербатов като футболист. Писъл съм му лично на него, поздравявал съм го и съм му пожелавал единствено и само успехи. Така че ако обичаш, не ми казвай аз какво и как го правя а си гледай живота! Не се сещам да съм ти искал мнението относно психиката ми, така ли е? Или имаш проблем когато някой каже някоя истина, която не ти харесва?
Ти какво си мислиш, че света е ЦСКА и Левски и всичко се върти около това ли? Бербатов много отдавна няма нищо общо с ЦСКА, а със сигурност и не иска да си спомня общото с този отбор. Нали помниш как го "обичахте" (тук спокойно мога да използвам твоята любима дума "хейтвахте") и плюхте навсякъде. Какво сте се разпенили когато става дума за него? Аз мога да ти изброя в момента поне 10 играча на Левски които мога да плюя истински и причината за това е, че са калпави и некачествени футболисти. Къде ме видя да казвам че Митко е калпав и некачествен.
Ей сега на бързо мога да направя на теб една психо картинка - злоба и страдание. Като ти видя аватара и ми става ясно колко жалко и тъжно се чувстваш. Но все пак - прощавам ти, ти все пак, по начина по който си писал си личи че наистина си вярваш, така че - простено да ти е. Успех и на теб в живота и психопрофилирането!