Бербатов вече е в Монако

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bombardier

Re: Бербатов вече е в Монако

Мнениеот Bombardier » 31 яну 2014 15:05

Евала, но ме съмнява да стане този трансфер. Децата му малки, уредил се е в Лондон....ако се случи, ще е за малък срок с отлични за нашия условия

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 31 яну 2014 15:07

Истината е, че Бербатов е безспорен талант и има много мисъл в играта му. Това винаги ме е радвало и впечатлявало. Той е от играчите, които си личи че разбират играта. Но много му пречи езика на тялото, държанието му по време на мач и кой каквото и да говори изглежда МЪРЗЕЛИВ играч. Гледай му мачовете ими кажи честно - харесва ли ти държанието му, движението му. Откакто е във Фулъм какво мислиш за играта му?

А за финала за ШЛ не смятам че причината за резлтата е бербатов, всъщност СЪС СИГУРНОСТ не е той, който липсваше на отбора си, но както и да е. Това е тема без край. Ще видим какво ще се случи с него и дали изобщо ще се осъществи трансфера, но ако остане във Фулъм ми се струва че ще потъва още повече!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 31 яну 2014 15:08

Много хубава новина ! Вече се регистрирах в сайта на Монако ;) http://upload-pictures.info/image-83A0_52EB9FCA.jpg

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 31 яну 2014 15:09

нали сте с ясното съзнание, че няма още нищо официално? дали изобщо е в монако, дали минава прегледи в момента или това е ход на фулъм да изцеди още някое "пи" от леви? два дни обвързват сделката с тотнъм с наема на холтби. едното вече е факт, а за останалото има 9 часа. ако в момента е в лондон значи ще играе в тотнъм, ако ли не ще видим.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 31 яну 2014 15:12

А може би пък Бербатов е в Монако като посланник на добра воля да презентира утрешния голям български празник Трифон Зарезан...?!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 31 яну 2014 15:12

castiel написа:Стана работата на божинката , през сто отбора и никъде с нищо хубаво запомнен...

Разликата с Божо, е от земята до луната и обратно на зиг-заг.Единия има мозък,другия не.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2014 15:16

olympic teteven написа:Не знам дали ще стигне една цяла страница, ако се изброят всички отбори, които са "привличали" Бербатов досега... :idea:

Както е тръгнало и цял том няма да му стигне колега :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 31 яну 2014 15:16

Това сравнение с Божинов е много смешно. Бербатов вече и да спре с футбола, че даже и наполовина назад да се върне, Валерчо не може да го докосне!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 31 яну 2014 15:17

MJ23 написа:Истината е, че Бербатов е безспорен талант и има много мисъл в играта му. Това винаги ме е радвало и впечатлявало. Той е от играчите, които си личи че разбират играта. Но много му пречи езика на тялото, държанието му по време на мач и кой каквото и да говори изглежда МЪРЗЕЛИВ играч. Гледай му мачовете ими кажи честно - харесва ли ти държанието му, движението му. Откакто е във Фулъм какво мислиш за играта му?

А за финала за ШЛ не смятам че причината за резлтата е бербатов, всъщност СЪС СИГУРНОСТ не е той, който липсваше на отбора си, но както и да е. Това е тема без край. Ще видим какво ще се случи с него и дали изобщо ще се осъществи трансфера, но ако остане във Фулъм ми се струва че ще потъва още повече!

сигурно освен мен има най-много още 20-ина души в българия, които са гледали толкова мачове на бербата по тв. съгласен съм, че е дразнеща фигура, но това, което може е наслада за истинските фенове на футбола. ако играеше по-често с браян руис и таарабт едновременно, вместо със сидуел, качаниклич и бент фулъм нямаше да изпада. колибарите са много слаб отбор като цяло и от там идва и избледняването на митьо и невротичните му жестове.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 яну 2014 15:18

Браво на него. Като се има предвид данъчната система в Монако и финансовите възможности на клуба, най-вероятно ще печели повече отколкото във всеки друг отбор, който се спрягаше за негов купувач.
Иначе е ясно, че ще поиграе няколко месеца, докато се възстанови Фалкао, и после ще играе втора цигулка. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - Свят”