boabbb написа:iznenada написа:http://soccerlens.com/liverpool-agree-13m-deal-for-yann-mvila/126413/
Май има все пак ,нещо вярно за Мвила. Роджърс го е искал под наем ,но руснаците искат пълна продажба..и май Роджърс ще се навие ,в крайна сметка да го купи за близо 16 млн евра . И като прибавим 20 млна за украинеца ,стават към 36 млн евра ! И после американците били стиснати и не давали пари.
Много ме дразнеете ей Фенове

И довечера никой, и трябва Гил само да три мнения от "доволни" фенове

Фернандо ми се струва, че е цел на някой от бензинджиите - Сити или Челси

С тях трудно се наддава

Има ли слух ,че се дават тия пари ? Има . Така ,че дори и да не стане с трансферите ,важното че е имало слух ,че сме били готови да ги дадем .
Нашите фенове ,доказали ли са ,че вярват на всеки слух ? Да. Нападат ли ,след всеки слух,американците ? Нападат ги. Така ,че бъди по тихичък Боянчо ,много моля.
Освен това ме дразни и първичноста им . Някой направи ли един слаб мач и веднага го хвърлят на боклука.

Без да погледнат цялостно на нещата.
Имаше един ,който скоро беше изхвърлил и Коутиньо от отбора,след два три така по слаби негови мача ? За какво говорим ?

Да не говорим ,че повечето предпочитат некадърника Хендерсън ,пред Коутиньо.

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.