leski написа:Има две марки коли - Мерцедес и всички останали !![]()
S 320 от 99 - 01 год. е ,,твоята кола", гори 5.6 на 100 км. дизеляк и нема трошене !
А-а, не

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
leski написа:Има две марки коли - Мерцедес и всички останали !![]()
S 320 от 99 - 01 год. е ,,твоята кола", гори 5.6 на 100 км. дизеляк и нема трошене !
boabbb написа:leski написа:Има две марки коли - Мерцедес и всички останали !![]()
А-а, неХаресвам немските коли, имам Ауди, но тоя Мерцедес първо е над финансовите му изисквания и второ е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО скъп за подръжка. Говориме за S-класа
Там частите са огън. Отделно, че 90 % от 10-годишните луксозни коли са спукани от каране и 200 000 км звучи по-скоро пожелателно
![]()
А и Мерцедес, дето гори 5 ...
alexveselinov написа:Подкрепям цесекару, обаче ще разширя малко марките. Насочи се към БМВ, Мерцедес и Ауди -това са най-добрите производители. Като икономичност дизеловия двигател е несравним. Стига по-често да сменяш филтри и масло всичко ще е наред. Може би за твоя ценови сегмент Ауди е правилния избор и частите и консумативите излизат малко по евтино от другите две марки.
boabbb написа:alexveselinov написа:Подкрепям цесекару, обаче ще разширя малко марките. Насочи се към БМВ, Мерцедес и Ауди -това са най-добрите производители. Като икономичност дизеловия двигател е несравним. Стига по-често да сменяш филтри и масло всичко ще е наред. Може би за твоя ценови сегмент Ауди е правилния избор и частите и консумативите излизат малко по евтино от другите две марки.
Ауди-тата са хубави коли, спор нямаДаже имам едно
Но по-новичките имат сериозен проблем - алуминиеви предни носачи, а там ремонта варира около хилядарка
Лески, не ти схванах лафа
leski написа:boabbb написа:alexveselinov написа:Подкрепям цесекару, обаче ще разширя малко марките. Насочи се към БМВ, Мерцедес и Ауди -това са най-добрите производители. Като икономичност дизеловия двигател е несравним. Стига по-често да сменяш филтри и масло всичко ще е наред. Може би за твоя ценови сегмент Ауди е правилния избор и частите и консумативите излизат малко по евтино от другите две марки.
Ауди-тата са хубави коли, спор нямаДаже имам едно
Но по-новичките имат сериозен проблем - алуминиеви предни носачи, а там ремонта варира около хилядарка
Лески, не ти схванах лафа
Скъпите части вече не са това което бяха, за мерцедеси около 2000г. вече са поносими. Относно поддръжката - нормално е всеки автомобил да дава дефекти, но процентът на дефекти при Мерцедес е един от най-ниските. Посочвам му тази година защото след това става ,,олеле" -проблеми в електрониката, проблеми с инсталациите, каква ползва, че двигателят е здрав, след като всичко друго дава дефект ?! И да,.. S 320 лапа 5.6 / 100 извън светофарите .
zaxyg написа:То при кола втора употреба си е на късмет. Важно е да попаднеш на запазен екземпляр, не толкова каква марка е.![]()
При сегашните пластмасарии, то гледам само емблемата им е различна, иначе едва ли не на вид са еднакви.
Просто отиваш по автокъщите, гледаш, сядаш, което ти се стори удобно и ти хареса на вид, започваш такова да търсиш. Иначе за автокъщите и аз съм предубеден, по-добре да си внесеш кола от чужбина или да я купиш от човек.
Миналата година исках да си взема нещо по-ново, ама нищо не си харесах, а доста обиколих и засега карам сравнително стар Ситроен, отпреди "пластмасовизацията".
donDiego написа:Щом искаш бензин , BMW 528 i , с газовият инжекцион ще ти излезе до 6500 лв. От 2000-2002. На мен първото ми БМВ беше 328 купе, много здрав мотор, кола от която усещаш удоволствие от шофирането, щом и преходи правиш, макар и от само 200-300 км.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта