Само, че заплатите на депутатите са публично обявени ! Всички могат да ги видят и да знаят колко са !
А, заплатите на журналистите никой не ги знае. Те са тайна ! Защо ?
Както вече писах в друга тема има слухове, че водещи на телевизионни предавания с политическа насоченост взимат заплати от порядъка на 15 000-18 000 лв. на месец.
С какво една пиклива журналистка от BTV е заслужила такава заплата, освен с това, че манипулира общественото мнение и го насочва в желана за външните си господари посока ?
Депутатите си ги знаем. Те не са интересни. На мен ми е интересно
колко взимат журналистите ?Защото не може да критикуваш един български народен представител, че взима 3 000лв., а ти да взимаш 15 000лв., за да служиш на чужди антибългарски интереси ![/quote]
По същата логика колко вземат в частните фирми, например, на Моника Станишева? Тези пари със сигурност са също от бюджета, но са минали в частни ръце! Интересно ли ти е? Защо не питаш? Има и много други въпроси - колко са парите на политиците, съдиите, висшите държавни чиновници и т.н., и на семействата им, естествено! От заплати са милионите в евро, след като са "публично обявени" и знаем, че няма как да е така! Ми попитай де!