За русофобията и нейните проявления и носители
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За русофобията и нейните проявления и носители
Ей момченце, вземи прочети малко книги и се образовай ! какви 250 хиляди бе , какви 5 лева. Когато има факти за тези исторически събития, опорните ви точки не минават. Защо не споменавате БОМБАРДИРОВКИТЕ на Варна и Балчик, от страна на вашите таварищи ??? Потопени кораби, стотици жертви БЪЛГАРСКИ , без да има и един изстрелян патрон от Българска страна. Това коментирайте, стига да ви разрешават от партията.
-
nikita 333 написа:Trolololol написа:nikita 333 написа:Trolololol написа:nikita 333 написа:Нам Русия е надежда,
руский цар е наший спас -
никой друг не ни поглежда,
не помисля зарад нас.
Немци, френци, англичани
наши са враждебници,
дружни с нашите тирани,
Имам много аргументи,но с бетонена глава с промит мозък не виждам смисъл да споря!
наши са изедници.
Спекуланти са омразни -
интерес им покажи,
че да виж дела проказни
и чифутски в тях лъжи.
Род и вяра е идея
за Русия най-света;
нейний подвиг е за нея -
благородна й целта.
И понеже историческите и политическите ти аргументи свършиха бързо-бързо,реши да минеш на идеологическа пропаганда.Я дай още едно стихотворение
![]()
![]()
Мълчите като комунист на разпит,драги другарю.Хайде,изрецитирайте ни още едно такова стихче.Може и песничка
Момче касае се за 250 000 хиляди руски живота. Дадени доброволнооо, за нас, за да ти спасят зад-ка, на теб и на други като теб. Ти за кого си си рискувал живота доброволно? Нека да почетем и тези хора наравно с нашите герои а? Четете първо после дрънкайте
250 000 живота,жертвани в името на имепрските интереси на Русия.Лека им пръст на тези хора,царство им небесно.Никой не ги е дал доброволно,никой не е питал тези наскоро освободени крепостни какво искат.Те руските командири не са щадяли живота на подчинените си.Историята прелива от такива примери от Наполеоновите войни та до кампанията в Афганистан.Не ги приравнявай до нашите герои,петниш им паметта.Издишаш другарю,издишаш.Слаба ти е подготовката.
- 1912plovdiv
- Контакти:
Смърт за дивашката славянска кочина Блядистан , свобода за нашите кръвни братя воложките българи

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
-
1912plovdiv написа:Смърт за дивашката славянска кочина Блядистан , свобода за нашите кръвни братя воложките българи![]()
Отиваш в първата джамия и ставаш и ти волжски българин.

- Неутрален58
- Контакти:
гражданин от село написа:1912plovdiv написа:Смърт за дивашката славянска кочина Блядистан , свобода за нашите кръвни братя воложките българи![]()
Сменяй си гражданството от българско на руско!

Религията НЕ прави етноса!И християнството и исляма са наложени насилствено!
Аз лично съм Тангрист по религиозни убеждения!
Няма значение дали си българо-християнин или българо-мохамеданин!Те са българи!
Има разлика между религия и националност!
СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКО РОБСТВО!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Последна промяна от Неутрален58 на 30 яну 2014 23:57, променено общо 2 пъти.
sin4ec написа:зеления написа:Абе махнете тази проклета страна, която ражда само тирани. Който я харесва - прав му път. Да заминава там и да не се връща.
Що ти не се разкараш за хамерика, бе, селтак? Там да ти правят волтова дъга двама афрохамериканци, а на некой мехиканец да му държиш лангата?
Дрисльо, не съм те обидил за да снасяш тъпотиите си по мой адрес! Я лапай шнорхела и се потапяй за да не те потопя аз!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- South_Park
зеления написа:sin4ec написа:зеления написа:Абе махнете тази проклета страна, която ражда само тирани. Който я харесва - прав му път. Да заминава там и да не се връща.
Що ти не се разкараш за хамерика, бе, селтак? Там да ти правят волтова дъга двама афрохамериканци, а на некой мехиканец да му държиш лангата?
Дрисльо, не съм те обидил за да снасяш тъпотиите си по мой адрес! Я лапай шнорхела и се потапяй за да не те потопя аз!!!
Внимавай да не те потопи топящият се сняг в ТИМ-улично-кучево-кочин град

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
-
Неутрален58 написа:гражданин от село написа:1912plovdiv написа:Смърт за дивашката славянска кочина Блядистан , свобода за нашите кръвни братя воложките българи![]()
Сменяй си гражданството от българско на руско!![]()
Религията НЕ прави етноса!И християнството и исляма са наложени насилствено!
Аз лично съм Тангрист по религиозни убеждения!
Няма значение дали си българо-християнин или българо-мохамеданин!Те са българи!
Има разлика между религия и националност!
СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКО РОБСТВО!![]()
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!![]()
Ти как си определи етноса?По ДНК или по желание?
Разликата между русофили и рософоби е, че едните обичат Русия,а другите си обичат България. Русофилите уж искат да се говори с факти, но не изтъкват нито един в тяхна полза, освен Руско- Турската война от 1878г. Смешно ми става когато се твърди,че 250 хиляди руснаци са загинали само защото са искали да ни освободят, а да не се споменава,че те са били крепостни селяни и каквото им заповяда господарят това правят. Иначе за паксотите на руските властимащи към България може да се пише много, но аз ще спомена само няколко.
Нападението на киевския княз Светослав I над Първото българско царство, довело в последствие до превземането на нашата държава от Византия
http://bg.wikipedia.org/wiki/Нашествие_на_Светослав_I_в_България
Ролята на Русия в изгонването на княз Александър Батенберг.
Ролята на Русия в загубата на България в междусъюзническата война.
Може още много факти да бъдат изтъкнати, но за русофилите дето имат чугунени глави никога няма да са им достатъчни!
Нападението на киевския княз Светослав I над Първото българско царство, довело в последствие до превземането на нашата държава от Византия
http://bg.wikipedia.org/wiki/Нашествие_на_Светослав_I_в_България
Ролята на Русия в изгонването на княз Александър Батенберг.
Ролята на Русия в загубата на България в междусъюзническата война.
Може още много факти да бъдат изтъкнати, но за русофилите дето имат чугунени глави никога няма да са им достатъчни!
-
Това добре,но кажи нещо и за германо,англо и изобщо еврофилите,те обичат ли България?