Депутатите си гласуваха увеличение на заплатите с 354 лв.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Увеличението ще струва на данъкоплатците 1 019 520 лв. за 2014 г.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/deputatite-si-glasuvaha-uvelichenie-na-zaplatite-s-354-lv.html
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Re: Депутатите си гласуваха увеличение на заплатите с 354 лв.
Чудно, защо моята заплата не скача!!!
Ехеее, много бе.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
plamenst7 написа:Чудно, защо моята заплата не скача!!!
Защото не си депутат сигурно и 40 000 човека не са гласували за теб.
За лекарства да ги дадат...
[center]

[/center]

galin56 написа:Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
Кое е честното?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
galin56 написа:Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
Кое е честно бе, заплатите им и без това са по над 2 000 лева, отделно участват и в различни комисии, където също получават още пари. И сега изведнъж им скача с още цели 354 лева .....
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Tommi написа:galin56 написа:Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
Кое е честното?
Ами да расте спрямо средната заплата за страната. Ако тя расте, расте и заплатата им, ако не ...душат.
Иначе ето как "работят" депутатите .....