ConQuiztador

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Re: ConQuiztador

Мнениеот zyto » 07 ное 2009 00:37

Madridist написа:
kola_di_rienzo написа:Божее, това пък с фермите и мафиите е супер тъпо. Не мога да разбера как толкова хора ги играят тия игри - в тях смисъл просто НЯМА. Лично мнение :idea:

Абсолютно съм съгласен с теб и аз не намирам нищо интересно и занимателно, но всички около мен са се побъркали с тях. Само говорят чушките им кой левел са,пипера колко е пораснал и т.н.

Кви са тея ферми :lol:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 07 ное 2009 00:47

zyto написа:
Madridist написа:
kola_di_rienzo написа:Божее, това пък с фермите и мафиите е супер тъпо. Не мога да разбера как толкова хора ги играят тия игри - в тях смисъл просто НЯМА. Лично мнение :idea:

Абсолютно съм съгласен с теб и аз не намирам нищо интересно и занимателно, но всички около мен са се побъркали с тях. Само говорят чушките им кой левел са,пипера колко е пораснал и т.н.

Кви са тея ферми :lol:

Липсва им ТКЗС-то и копат ниви виртуално :mrgreen:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 ное 2009 00:59

Това са пълни бози. Който не е играл Travian, все едно не е играл онлайн игра. ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 ное 2009 01:37

Ticha написа:Това са пълни бози. Който не е играл Travian, все едно не е играл онлайн игра. ;)

Е това е репликата която търсех....След като човек е играл Травиан и е спрял не може да сади чушки и домати...докато играе Травиан едновременно с това да, но не и иначе....за почивка между сървърите може, но не и само това...който си пада по военни стратегии да пробва....но не се отчайвайте ако не ви се получи от първия път - важното е да попаднете на добри и опитни играчи които да ви въведат в играта ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

kichuka_fighter

Мнениеот kichuka_fighter » 07 ное 2009 08:27

Играта е супер умряла.Само такива като "скромния" Гео се задържат по 2 години.Първият с червен кръст е оставал толкова пъти без столица, че им загубих бройката.Играта става за губене на време,но след 4-5 месеца омръзва.Гео, специални поздрави от kichuka boy :).

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 07 ное 2009 09:42

Това травиана е много тъпа,колкото и хановете,както и ConQuiztador,както и фермите,както и разните мениджъри,освен най добрата игра,която е managerteams.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 ное 2009 10:31

lakito7 написа:Това травиана е много тъпа,колкото и хановете,както и ConQuiztador,както и фермите,както и разните мениджъри,освен най добрата игра,която е managerteams.

Е всеки си има право на собстено мнение - Травиан и Хеттрик за мен това са най-добрите онлайн игри ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Игри и забавления”