Избор на автомобил- втора употреба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Избор на автомобил- втора употреба
Опел Вектра Дизел 2004 година има версия gts спортна версия 2 и2 мотор .С немска нафта 4,9 разход с българска около 6л.
Последна промяна от amoros на 30 яну 2014 20:35, променено общо 1 път.
Колега, доста работи ти наказаха, даже и, че Лексуса е Субару, а не Тойота
. Мачета ... подобни. Гледам доста коли от този ценови клас и според мен най-доброто в случая е Peugeot 307, но след 2003г., т.е. нещо като facelift
Ето ти едно, което погледнах на прима виста, със сигурност има и по-добри http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381759558105060&f1=details&slink=5j1sro . Тука става въпрос за 2.0 дизел, доста широка и качествена кола. Това, че една кола е немска, не означава, че не се троши - до късмет е
Дачията, спомемената по-горе, не е лоша кола, аз карам често 1.5 дизел комби - 7-местната и мисля, че никак не е лоша, и на разход, и на возия
. Volvo S60 за мен също е много добра кола, а и се вписва в повечето ти критерии, единствено височкия разход и скъпите части са проблем, но колата е прекрасна за мен
, а и има някои в ценовите ти изисквания

Леевски, оле

- Син до гроб_
- Контакти:
Къде са Виалитата да ни обяснят да си купим някоя руска кола?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
santiliana написа:Привет на всички! Пускам тази тема, тъй като в скоро време планирам да се задомя с лека кола, но реших да направя едно своеобразно допитване и тук, за това коя кола според вас е фаворит за препоръчване? И разбира се, ще се радвам да посочите своите аргументи за конкретния модел. Насочил съм се към кола, произведена през 2004-2005 година, т.е. на около 10 години (максимум) и предпочитам да е тип "седан". Важно е да се посочи и типът на двигателя...Досега бях на дизелов, но като че ли нещо ми писна от тая нафта и съм склонен да минавам на бензин. Държа на комфортната возия, тъй като обичам да правя често преходи на 200-300 км разстояние и да има място за багажа и покупките... На първо четене фаворит ми е Мондеото, но и 6-ицата на Мазда ми харесва доста... Като максимална цена съм си поставил до 6 500 лв (с всички разходи за регистрация, ГО и пр.).... Чакам препоръките Ви
Добър вечер и от мен и благодаря за темата,това което искам да попитам аз е по-конкретно мнението на някой от колегите тук за лек автомобил Пежо 206 от 2000г.Моля,споделете мнението си за марката като цяло,защото аз досега не съм се занимавал никога с коли и съм лаик по темата,благодаря

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Andrew Eldritch написа:k_oleto написа:Andrew Eldritch написа:k_oleto написа:Е.......освен .........таткото на Субару, а именно: Лексус, но за там пари нямаУспех, ти пожелавам иначе
Лексус - татко на Субару![]()
![]()
![]()
Ще го включа сред добрите вицове
не знам как си го разбрал. Но ако е в смисъла, в който съм го написал, ще включа твоя коментар там
Хайде кажи как да го разбера. Какво е общото м/у Лексус и Субару?
няма

eelche написа:santiliana написа:Привет на всички! Пускам тази тема, тъй като в скоро време планирам да се задомя с лека кола, но реших да направя едно своеобразно допитване и тук, за това коя кола според вас е фаворит за препоръчване? И разбира се, ще се радвам да посочите своите аргументи за конкретния модел. Насочил съм се към кола, произведена през 2004-2005 година, т.е. на около 10 години (максимум) и предпочитам да е тип "седан". Важно е да се посочи и типът на двигателя...Досега бях на дизелов, но като че ли нещо ми писна от тая нафта и съм склонен да минавам на бензин. Държа на комфортната возия, тъй като обичам да правя често преходи на 200-300 км разстояние и да има място за багажа и покупките... На първо четене фаворит ми е Мондеото, но и 6-ицата на Мазда ми харесва доста... Като максимална цена съм си поставил до 6 500 лв (с всички разходи за регистрация, ГО и пр.).... Чакам препоръките Ви
Добър вечер и от мен и благодаря за темата,това което искам да попитам аз е по-конкретно мнението на някой от колегите тук за лек автомобил Пежо 206 от 2000г.Моля,споделете мнението си за марката като цяло,защото аз досега не съм се занимавал никога с коли и съм лаик по темата,благодаря
Жена ми кара 206 2000 г. 1.4 бензин с климатроник 5 врати нямаме забележки

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JlWN02qN8tM[/youtube]
- santiliana
преди няколко дни се разговорих с едни приятелчета относно тази тема и повдигнах въпроса за Пежаците- 206, 307, 406, 407 ... Един от тях ми каза, че имали кусур през лятото горещининте да им повреждат пластмасовите части по каросерията, както и че имали често срещани проблеми с електрониката...Някой има ли инфо за тези неща?
- slash1912
- Контакти:
Син до гроб_ написа:slash1912 написа:Andrew Eldritch написа:Добрият стар виц препоръчва да избягваш коли с маче, пиче и борче за емблема.
Другия виц казва,че който прави спагети и минети-коли не прави!
Да ебеш Къна! Спортните италиански коли да не ги правят в Тайланд?
ОК,купи си Ферари за 5000,отворко!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
santi,ето и моите две предложения:
те са тип миниван и са Японски
Тойота корола версо-1,8 бензин 129 конски сили
Мазда 5-1,8 конете не ги помня
и двете возила са със 6-степенна скоростна кутия
Аз съм привърженик на бензина че този дизел с този филтър за твърди частици ще ти изяде главата
те са тип миниван и са Японски
Тойота корола версо-1,8 бензин 129 конски сили
Мазда 5-1,8 конете не ги помня
и двете возила са със 6-степенна скоростна кутия
Аз съм привърженик на бензина че този дизел с този филтър за твърди частици ще ти изяде главата
LEVSKI_FOREVER