Кой носи вина за състоянието на агитката на ЦСКА ? Кой съсипа сектор Г ? Всички Армейци виждаме че агитката не е същата като преди 2 3 години, защо се получи така, защо толкова падна нивото и станахме една посредствена публика ?
Моля фенове на Левски да не пишат тук. Това е само за фенове на ЦСКАи са си наши работи.
Кой "разби" Сектор Г?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Кой "разби" Сектор Г?
valio_cska написа:Кой носи вина за състоянието на агитката на ЦСКА ? Кой съсипа сектор Г ? Всички Армейци виждаме че агитката не е същата като преди 2 3 години, защо се получи така, защо толкова падна нивото и станахме една посредствена публика ?
Моля фенове на Левски да не пишат тук. Това е само за фенове на ЦСКАи са си наши работи.
Каква е агитката?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
Тва са пълни глупости. Никой не е давал, за да спира. Докато при вас Батков им пълни гушите и се гаври с вас, а вашите тартори и думичка не му казват и му лижат задника. Там е разликата. 

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Сектор Г тази година е на почти топ ниво. Със сигурност не е зле. С оглед условията на стадиона ни имаме чудесна посещаемост и няколко впечатляващи хореографии. Макар, че мен някак тематиките на хореографиите някой път не ми харесват, но това е отделна тема.

-
- Контакти:
Red_Girl написа:valio_cska написа:Кой носи вина за състоянието на агитката на ЦСКА ? Кой съсипа сектор Г ? Всички Армейци виждаме че агитката не е същата като преди 2 3 години, защо се получи така, защо толкова падна нивото и станахме една посредствена публика ?
Каква е агитката?
Не е същата като преди 3 4 години ! Слаба хореография и никой е пее или ако пеят те са само 500 човека.
mironi88 написа:Сектор Г тази година е на почти топ ниво. Със сигурност не е зле. С оглед условията на стадиона ни имаме чудесна посещаемост и няколко впечатляващи хореографии. Макар, че мен някак тематиките на хореографиите някой път не ми харесват, но това е отделна тема.
Бихте ни и почна отливането на публика

Red_Girl написа:Тва са пълни глупости. Никой не е давал, за да спира. Докато при вас Батков им пълни гушите и се гаври с вас, а вашите тартори и думичка не му казват и му лижат задника. Там е разликата.
Така ли, за какво тогава бяха скандалите между Цимбика и Дучето

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- damyanov1963
[quote="valio_cska"]Кой носи вина за състоянието на агитката на ЦСКА ? Кой съсипа сектор Г ? Всички Армейци виждаме че агитката не е същата като преди 2 3 години, защо се получи така, защо толкова падна нивото и станахме една посредствена публика ?
Моля фенове на Левски да не пишат тук. Това е само за фенове на ЦСКАи са си наши работи.[/quote
Ако беше само за вашите фенове темата не трябваше да е в общия форум. Не искам да се заяждам, не ме разбирай погрешно, но ако сравняваш сегашната ви агитка с тази от преди 15 г. например е доста напред. Това за посредствената публика е относително и то не се отнася само за вашата публика. Виж посещаемостта на мачовете м/у ЦСКА и Левски - кога е било това?
Моля фенове на Левски да не пишат тук. Това е само за фенове на ЦСКАи са си наши работи.[/quote
Ако беше само за вашите фенове темата не трябваше да е в общия форум. Не искам да се заяждам, не ме разбирай погрешно, но ако сравняваш сегашната ви агитка с тази от преди 15 г. например е доста напред. Това за посредствената публика е относително и то не се отнася само за вашата публика. Виж посещаемостта на мачовете м/у ЦСКА и Левски - кога е било това?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Който не му харесва сектора и иска да бъде на високо ниво - помагайте с каквото можете!
Вальо, има отлив на публика не само при нас, а при всички отбори в българския шампионат!
Вальо, има отлив на публика не само при нас, а при всички отбори в българския шампионат!
- the_blue_fan
- Контакти:
Сектор Г никога не е бил толкова жалък ! Последните дербита го доказаха. Жалки опити за хореография, наполовина празен сектор в последното дерби за купата. Да не говорим, че през почти цялото време се пее против Левски. Не останаха нормални чорбари. 

ЛЕВСКИ СОФИЯ