santiliana написа:Привет на всички! Пускам тази тема, тъй като в скоро време планирам да се задомя с лека кола, но реших да направя едно своеобразно допитване и тук, за това коя кола според вас е фаворит за препоръчване? И разбира се, ще се радвам да посочите своите аргументи за конкретния модел. Насочил съм се към кола, произведена през 2004-2005 година, т.е. на около 10 години (максимум) и предпочитам да е тип "седан". Важно е да се посочи и типът на двигателя...Досега бях на дизелов, но като че ли нещо ми писна от тая нафта и съм склонен да минавам на бензин. Държа на комфортната возия, тъй като обичам да правя често преходи на 200-300 км разстояние и да има място за багажа и покупките... На първо четене фаворит ми е Мондеото, но и 6-ицата на Мазда ми харесва доста... Като максимална цена съм си поставил до 6 500 лв (с всички разходи за регистрация, ГО и пр.).... Чакам препоръките Ви
Тъй като 1000% си ме добавил като враг ето ти място http://forums.data.bg/index.php?showforum=59 където ще получиш доста полезна информация, както може и да попиташ или да прочетеш вече дискутирани въпроси