Избор на автомобил- втора употреба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Избор на автомобил- втора употреба

Мнениеот PFC Litex » 30 яну 2014 19:40

santiliana написа:Привет на всички! Пускам тази тема, тъй като в скоро време планирам да се задомя с лека кола, но реших да направя едно своеобразно допитване и тук, за това коя кола според вас е фаворит за препоръчване? И разбира се, ще се радвам да посочите своите аргументи за конкретния модел. Насочил съм се към кола, произведена през 2004-2005 година, т.е. на около 10 години (максимум) и предпочитам да е тип "седан". Важно е да се посочи и типът на двигателя...Досега бях на дизелов, но като че ли нещо ми писна от тая нафта и съм склонен да минавам на бензин. Държа на комфортната возия, тъй като обичам да правя често преходи на 200-300 км разстояние и да има място за багажа и покупките... На първо четене фаворит ми е Мондеото, но и 6-ицата на Мазда ми харесва доста... Като максимална цена съм си поставил до 6 500 лв (с всички разходи за регистрация, ГО и пр.).... Чакам препоръките Ви ;)

Тъй като 1000% си ме добавил като враг ето ти място http://forums.data.bg/index.php?showforum=59 където ще получиш доста полезна информация, както може и да попиташ или да прочетеш вече дискутирани въпроси
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 яну 2014 19:42

Andrew Eldritch написа:Добрият стар виц препоръчва да избягваш коли с маче, пиче и борче за емблема.

Другия виц казва,че който прави спагети и минети-коли не прави!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 30 яну 2014 19:48

slash1912 написа:
Andrew Eldritch написа:Добрият стар виц препоръчва да избягваш коли с маче, пиче и борче за емблема.

Да ебеш Къна! Спортните италиански коли да не ги правят в Тайланд?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 30 яну 2014 19:48

slash1912 написа:

И за него се сетих, ама не посмях заради ранния час
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 яну 2014 19:49

PFC Litex написа:
santiliana написа:Привет на всички! Пускам тази тема, тъй като в скоро време планирам да се задомя с лека кола, но реших да направя едно своеобразно допитване и тук, за това коя кола според вас е фаворит за препоръчване? И разбира се, ще се радвам да посочите своите аргументи за конкретния модел. Насочил съм се към кола, произведена през 2004-2005 година, т.е. на около 10 години (максимум) и предпочитам да е тип "седан". Важно е да се посочи и типът на двигателя...Досега бях на дизелов, но като че ли нещо ми писна от тая нафта и съм склонен да минавам на бензин. Държа на комфортната возия, тъй като обичам да правя често преходи на 200-300 км разстояние и да има място за багажа и покупките... На първо четене фаворит ми е Мондеото, но и 6-ицата на Мазда ми харесва доста... Като максимална цена съм си поставил до 6 500 лв (с всички разходи за регистрация, ГО и пр.).... Чакам препоръките Ви ;)

Тъй като 1000% си ме добавил като враг ето ти място http://forums.data.bg/index.php?showforum=59 където ще получиш доста полезна информация, както може и да попиташ или да прочетеш вече дискутирани въпроси

защо пък да съм те добавил като враг? Нямам спомен да сме влизали в някакви скандали помежду си ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 30 яну 2014 19:50

Син до гроб_ написа:
slash1912 написа:

Се едно 100 марки спортни коли правят:)
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 30 яну 2014 19:52

Stahlgewitter написа:
Син до гроб_ написа:
slash1912 написа:

Се едно 100 марки спортни коли правят:)

На прима виста: Мазерати, Ламборгини и Ферари. Е малко са, нали? :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 30 яну 2014 19:53

Рено меган2 1,9 dci. Върви яко,гори малко,екстри много, вози комфортно.....

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 яну 2014 19:53

добре де, но всичките коли дето ми препоръчахте излизат все над посочената от мен цифра за плащане... :oops: А по-стар кошник не ми се ще да взимам, че не знам какво може да се крие в него...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 яну 2014 19:55

То българите, освен от футбол и политика, то и от коли май най-разбират :) в кръга на шегата е това.

Ако уважаваш себе си и с тези чести преходи от по 200-300км. имаш само един избор: Субару. Не бях фен на тази марка, защото може би не я познавах. Навиха ме, купих си..........аз друга марка кола няма да карам никога повече. Е.......освен .........таткото на Субару, а именно: Лексус, но за там пари няма :) Успех, ти пожелавам иначе

Върни се в “Свободна зона”