Какво му е толкова специалното на Жозе Мауриньо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво му е толкова специалното на Жозе Мауриньо?
Добър треньор,но далеч от нивото на Арсен Венгер и Алекс Фергюсън в Англия.Най- специално нещо в него е способността му да ангажира цялото медийно внимание с дебилските си изказвания след всеки мач.
UltraBlue написа:fcb_bg написа:Има, съгласен съм. И хлипането е налице и му се смеят хората пак.
Те нека му се смеят... в момента никой не говори за това как Челси не е взел 3 от задължителните си точки, а само се коментира Моу, а на него му е през някой от крачолите за това. Напрежението в момента не е в/у футболистите, а в/у него. САФ използваше същите приоми преди време и за това е толкова успешен мениджър, пък нека да има хора дето не го харесват
Какво мислиш за Стойчо Младенов
Обичам Ви!!!
Жозето забрави ли как неговите отбори са играели с 10 полеви защитника, че критикува Уест Хем ? Забрави ли как Ето'о игра бек ?
Извода от цялата тази тема е, че има хора, които реагират първосигнално без да се замислят за някои неща, което не е лошо, иначе номерата на Моу нямаше да минават толкова лесно.
Темата сама по себе си е доказателство, че човека е постигнал целта си...

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Не знам колко е специален Жозе, но отборите му са напривил една камара специални мачове, които се помнят
bobo_13 написа:bufara написа:И аз не го харесвам, особено поведението му понякога, но този човек, където отиде, спечели всичко. Не можа само с Реал и Челси да вземе ШЛ, но с Челси още не е късно да го направи.
Само??? човече той е водил 6 отбора...бенфика, леира, порто, челси, интер и реал м, а ти казваш само с Реал и Челси не бил спечелил:). За Порто няма да говоря, защото те и сега нямат конкуренция в Португалия( с изключение на някои епизодични проблясъци на Бенфика), този сезон 2003-2004 на ШЛ беше най-странния изобщо:) Ла кОруня обърна феноманално Милан (4-1; 0-4), а и Порто имаше тогава почти целия национален отбор на Португалия...Баия, Пауло Ферейра, Карвальо, Жорже Коста, Нуно Валенте, Кощиня, Педро Мендеш, Наниш, Деко....Тази тила е просто перфектно стечение на обстоятелствата и качествата на футболистите. Странното е, че в Челси с толкова похарчени пари стигна само до един финал в ШЛ...
Нека пак се върне и направи Порто европейски шампиони .....тогава ще е велик.
Аз му благодаря все пак за титлите с Интер....най-добрият треньор на Интер от 20-ина години насам....както той сам каза, че съжалява, че е напуснал Интер...
Странно е след като се зачитаха голове, когато топката не минаваше голлинията и се гонеха играчи за безобидни фаулове, наистина е странно. Странно е и че със защитния му футбол Барселона и Байрен получиха по 4 гола.
hd29 написа:Добър треньор,но далеч от нивото на Арсен Венгер и Алекс Фергюсън в Англия.
Жозе при предния си престой в Челси ги отупа здраво и двамцата, пък ти си пиши измишльотините.
2 титли взе тогава срещу 1 на Сър-а и 0 на Венгер.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Udoji90 написа:Като поведение и на мен ми е адски противен, но най-вероятно умишлено говори глупости, за да привлича вниманието върху себе си, а не напрежението да бъде върху тима му. В никакъв случай обаче не може да му се отрече, че е от най-добрите в професията си.
Еталон за обективно мнение.
Казваш си, че Х ти е неприятен и противен, но не пишеш някакви тъпотии и глупости, с цел да изкараш бялото черно, и да омаловажиш всичко, което Х е постигнал.
Няма как човек, печелил ШЛ с отбори като Порто и Интер, и ставал шампион на 4 различни страни, 3 от които най-силните шампионати в Европа, да бъде подценяван.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.