delboy написа:iznenada написа:Аз добрите крила ги преценям по това ,дали имат смелост да се надиграват един на един или винаги влизат навътре. Тръгне ли да влиза винаги навътре..е менте.
Toй на Азар играта му е това, взима топката на крилото и тръгва навътре, значи и тоя е ебати ментето.
Или викаш той не е крило, въпреки че 99% от мачовете играе на крилото.
Моу и той като Брендън, пуска най-техничния си играч на крилото.
С това мнение изби рибата просто, тактика братле, крилата влизат навътре, увличат защитника и освобождават място за бека.
Едно крило със силен десен крак, ако е от ляво, какви други опции има освен да влиза навътре????
Мразя дървените философи.Казах ,да ме подминавате .Колко пъти да ти го набия в тиквата искаш ?
Азар е един от най добрите крила в света .Азар ми е любимец . Азар влиза ,навътре ,но не всеки път .Азар не му е силен само десния а и левия .Отправя удари и с двата крака. Я виж ,колко пробива прави по време на мач до аутлинията и я вади на дузпата ? Азар рязко сменя посоката .Азар чупи кръстове.Замахва ,прибира я ,пак замахва ,поглежда къде е нападателя и центрира или по земя или висока .
Азар има СМЕЛОСТА да тръгне срещу бека и да се надиграва с него .Точно това ми беше мисълта. Нямаш ли смелост да се надиграваш с бека ,тръгваш ли навътре постояно ,за да избягаш от бека ,за никакъв чеп не ставаш . Не може всеки път да тръгваш на вътре и да чакаш на бека да центрира .Кви са тия глупости ?
И аз казах, едно от нещата ,по които преценям. Иначе са доста.Но ся ,на теб ли да тръгна да ти обяснявам,дето съм те преценил отдавна къв футболен инвалид си ?
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.