fcb_bg написа:Знае, как.... само докато не дойдат чуковете, после почва хлипането.
Най-големия каталунски лаик отново изскочи от дупката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Знае, как.... само докато не дойдат чуковете, после почва хлипането.
Santiago Munezz написа:fcb_bg написа:Знае, как.... само докато не дойдат чуковете, после почва хлипането.
Най-големия каталунски лаик отново изскочи от дупката... и накрая обаче идва Челси прилага антифутбола вкарва ви 2 гола с 10 човека и почвате да си търсите нови по-дълбоки миши дупки !
fcb_bg написа:UltraBlue написа:fcb_bg написа:Става въпрос за поведението му, не за успехите му. А с поведението си е голям смях.
Поведението му е с цел сваляне на напрежението от играчите и прехвърлянето му в/у него. Аз не приемам всичко казано от него насериозно. Важно е как играят и какво печелят отборите му, а не какво е казал той. Това с говоренето е психологически аспект, но и той е част от играта, а Моу знае как да я играе!
Знае, как.... само докато не дойдат чуковете, после почва хлипането.
UltraBlue написа:fcb_bg написа:UltraBlue написа:fcb_bg написа:Става въпрос за поведението му, не за успехите му. А с поведението си е голям смях.
Поведението му е с цел сваляне на напрежението от играчите и прехвърлянето му в/у него. Аз не приемам всичко казано от него насериозно. Важно е как играят и какво печелят отборите му, а не какво е казал той. Това с говоренето е психологически аспект, но и той е част от играта, а Моу знае как да я играе!
Знае, как.... само докато не дойдат чуковете, после почва хлипането.
Има и такива мачове... никой отбор не може да бие наред. Важното е, че до сега не сме загубили мач когато сме играли с отборите от т.нар. "голяма четворка" и у дома си ги вземаме тези мачове. За мен това е по-важно...
fcb_bg написа:Има, съгласен съм. И хлипането е налице и му се смеят хората пак.
dreben23 написа:
Сладуриньо!Целият свят му се подиграва.. а той плаче ли плаче
![]()
![]()
Encore написа:То и 16-годишните кифли, като ги качи някой чичко в лимузината и се мислят за специални и на по-късен етап се оказват парцали, та така и моуринчо с неговите глупости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта