Варна - морската столица
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Варна - морската столица
Който си пада по късокраки жени с големи задници и малки цици, Варна е града за него 

Последна промяна от CTAHKO на 30 яну 2014 12:50, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Alonso_Massa
- Контакти:
CTAHKO написа:Който си пада по късокраки жени с големи задници и малки цици, Варна е града за него
Минимум.

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
CTAHKO написа:Който си пада по късокраки жени с големи задници и малки цици, Варна е града за него
Гроздето е кисело май, а ?

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- Торук Макто
На мен Варна ми харесва. Може би един от най-хубавите градове. Слагам го на второ място след Пловдив.
Хубав е ама в Бургас сякаш е по-хубаво, понеже не е мегаполис и разстоянията са по-компактни.
В България е пълно със столици. Варна е морската столица, Пловдив е столицата на футбола, Димитровград е столицата на чалгата, София е СТОЛИЦАТА, а бе въобще столици да има.
Иначе мисля, че е хубав градът, спор няма.
Иначе мисля, че е хубав градът, спор няма.
- Captain Stottlemeyer
Варна наистина е красив град и е напълно излишно авторът на темата да ни убеждава в това.
Иначе снимки на красиви места, както и снимки на боклуци и разрушения, могат да се направят във всеки български град и във всяко българско село. Дай Боже, първите да стават все повече и повече. Що се отнася до красотата на варненки, лично аз съм доста резервиран. Сигурно авторът на цитирания материал от Traveler’s Digest е видял много високи и красиви девойки със светли очи по варненските улици, но най-вероятно те са били... чужденки – курортистки. Иначе, на базата на моя скромен, над половинвековен опит и пътувания в половин Европа смея да твърдя, че (поне за мен) най-красиви европейки са украинките, а най-красиви българки (близки по красота до украинките) – пловдивчанките... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Alonso_Massa написа:...
Дори сме пети по тази класация.![]()
Ами!!! Нима сме толкова назад в тази престижна класация! Не се усмихвай, а призовавай за мобилизация и обединение!
За съжаление в момента Варна е много зле и не виждам смисъл да се заблуждаваме с подобни измислени класацийки - "жените са ни най-хубави, мъжете най-умни, най-големите *****". Рекламните картички и снимки скриват реалното положение - отвратителна инфраструктура, разбити пътища и тротоари, пренаселеност и прекомерно строителство, като в същото време се разрушават и събарят великолепни стари сгради. Хич не е розово и положението със заетостта и заплащането, но знам че има много места в страната, където положението е по-зле.
Най ме е яд че по форумите има много местни "патриоти", които се правят на тежкари, надуват се че са варненци, обиждат на "селяни" и в същото време не виждат очевадни проблеми на любимия ни град. На такива им дай само да чупят стойки, ама активна гражданска позиция не чакай
Иначе Варна си е един прекрасен град, има какво да се види и дано все пак да успеем да преодолеем тези проблеми и да му върнем старата слава
Най ме е яд че по форумите има много местни "патриоти", които се правят на тежкари, надуват се че са варненци, обиждат на "селяни" и в същото време не виждат очевадни проблеми на любимия ни град. На такива им дай само да чупят стойки, ама активна гражданска позиция не чакай

Иначе Варна си е един прекрасен град, има какво да се види и дано все пак да успеем да преодолеем тези проблеми и да му върнем старата слава
Виж сега, аз не виждам тук специално някой да си е затворил очите за безспорните проблеми, които Варна има.stanleys написа:За съжаление в момента Варна е много зле и не виждам смисъл да се заблуждаваме с подобни измислени класацийки - "жените са ни най-хубави, мъжете най-умни, най-големите *****". Рекламните картички и снимки скриват реалното положение - отвратителна инфраструктура, разбити пътища и тротоари, пренаселеност и прекомерно строителство, като в същото време се разрушават и събарят великолепни стари сгради. Хич не е розово и положението със заетостта и заплащането, но знам че има много места в страната, където положението е по-зле.
Най ме е яд че по форумите има много местни "патриоти", които се правят на тежкари, надуват се че са варненци, обиждат на "селяни" и в същото време не виждат очевадни проблеми на любимия ни град. На такива им дай само да чупят стойки, ама активна гражданска позиция не чакай![]()
По-скоро тази тема е в отговор на злостните нападки и обиди срещу града в една друга тема.
За съжаление далеч не сме единственият български град, който търпи регрес. Градове като Бургас и Стара Загора, които се развиват добре, са по-скоро изключение от общото правило.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".