Берое-БОТЕВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: "Канарчетата" без режим за Зарата, в Ботев пристигнаха пари
По колко взеха? Да не пак по една стотачка и толкова.
Libermen написа:BPFC1912 написа:Не са взели всичките ! Или по точно взели са хората свързани с школата.Българските футболисти не са взели пари.
Тъй че много не се надъхвайте.Мощно утре в Зарата пък ще му мислим по нататък.
ВСИЧКИ ВЗЕХА ПАРИ.ДАЖЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ НАШАТА СТРАНА
Честно казано не виждам защо ще ни лъжи един от титулярите в нашия отбор ,че не е взел пари.Напротив би трябвало да се похвали.Дано да е театър за пред зарата , но не ми се вярва.
Re: Берое-БОТЕВ
Mecho, брат не се занимавай... Няма смисъл, не остана много, така или иначе утре всичко ще си проличи, а и с тея излизане на глава няма. Още повече като слушам "уникалните" им знания за клуба и историята му. "Това не е бил истинския Берое, истинския Берое играел в А окръжна ", кво да говорим жалка работа. По-добре ако не знаете нещо си мълчете да не се излагате.
1916'
burnstz написа:Mecho, брат не се занимавай... Няма смисъл, не остана много, така или иначе утре всичко ще си проличи, а и с тея излизане на глава няма. Още повече като слушам "уникалните" им знания за клуба и историята му. "Това не е бил истинския Берое, истинския Берое играел в А окръжна ", кво да говорим жалка работа. По-добре ако не знаете нещо си мълчете да не се излагате.
Май ти не си знаеш историята на клуба.Пред фактите и боговете мълчат.Но това едва ли е най важното преди утрешния мач.А фактите говорят че ние нямаме победа за първенството в Стара Загора от много години.Дано е дошло време да се обърнат нещата в наша полза.Всички мощно в зарата да подкрепим любимия БОТЕВ !
botev23 написа:До колкото знам, това не е истинското Берое. Имаше отбор Берое Стара Загора до преди няколко години в окръжната група и в много сайтове съм чел, че имено в тяхната ветрина е купата от 86.Plovdivskia Grand написа:Не се подигравайте на хората.Не всеки отбор може от шести в А Окръжна група/четвърто ниво / да "влезе" в А РФГ!Това е го няма и в "Рекордите на Гинес"!
Аз историята си я знам и под няколко години не разбирам периода от преди 1999.
1916'
Тръгваме към Стара Загора
BPFC1912 написа:Libermen написа:BPFC1912 написа:Не са взели всичките ! Или по точно взели са хората свързани с школата.Българските футболисти не са взели пари.
Тъй че много не се надъхвайте.Мощно утре в Зарата пък ще му мислим по нататък.
ВСИЧКИ ВЗЕХА ПАРИ.ДАЖЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ НАШАТА СТРАНА
Честно казано не виждам защо ще ни лъжи един от титулярите в нашия отбор ,че не е взел пари.Напротив би трябвало да се похвали.Дано да е театър за пред зарата , но не ми се вярва.
Тук са за цитиране не само тези, а и още един бюлюк мнения. Нарочно използвам турцизми, та белким се сетите, колко без файда са подобни разговори. Кой колко взел, кой колко дал и кой колко има да взима е конфиценциална клауза в 90% от трудовите договори по света. Хайде стига сте гледали в чуждите джобове.
Каква е ползата? Ей на, пак се почна - ама ще има ли, ама ще няма ли? Ако има ще има, ако не -НЕ! В събота и без това нищо не можем да направим, освен да издигнем плакат "СВОБОДЕН БОТЕВ!" или "СелЮ вън от Ботев!" или нещо такова и да дерем гърла здраво.
Нашата работа е там на трибуните!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
pi4ove,iskam da vi pojelaq dnes mnogo priqtni emozii na ma4a,sajalqvam 4e nqma da prisastvam ama ne sam v bg.znae li nqkoi kade 6te go davat li izob6to?vse si mislq 4e 6te gi ydarim,6a ma izvinqvat beroe ama na nas ni trqbvat pove4e to4ki.
-
- Контакти:
И, аз не можах да отида на мача, но въпреки това, АЙ КАНАРИ МАЧКАЙТЕ ДНЕСКА!!!
, на работа съм но слушам Дарик, това е начина, Славия щяли да взимат Морини 

Дзанолети - 8-ма минута 0-1