Бундеслига: 17- и отложен кръг, ЩУТГАРТ - БАЙЕРН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Бундеслига: 17- и отложен кръг, ЩУТГАРТ - БАЙЕРН

Мнениеот Der Führer » 29 яну 2014 23:09

Това късмета е голямо нещо ... двамата най-големи нещастници в отбора сътвориха уникален гол :mrgreen: Трябва да признаеме обаче , че Алкантара изигра прилични 30 минути , след смяната на Кроос . Който пък ясно показа , че ако има някакъв проблем , то той не е заплатата . Гьотце - пълна дупка . Но също както на Алкантара и Рафиня ще е твърд титуляр . С подобна игра обаче не виждам как ще отстраним Арсенал . Имам предвид тоталната безидейност в атака .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 яну 2014 23:10

Поздравления за отбора на Щутгарт! Бат Регър, има хляб в този отбор.
П.П. Това бе за Мерцедесите ;)

*******************************************************************************************************************************************************************************

Победа за БАЙЕРН. Не особено заслужена, но победният гол бе велткласе.
Кръпката (Тиаго Алкантара) през първото полувреме на мен ми хареса :oops:
Тони Кроос се поизложи при смяната. Да се взема в ръце :!:
Манджу трябва да остане в отбора. Той може!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 яну 2014 23:21

MCMXIII написа:Поздравления за отбора на Щутгарт! Бат Регър, има хляб в този отбор.
П.П. Това бе за Мерцедесите ;)

*******************************************************************************************************************************************************************************

Победа за БАЙЕРН. Не особено заслужена, но победният гол бе велткласе.
Кръпката (Тиаго Алкантара) през първото полувреме на мен ми хареса :oops:
Тони Кроос се поизложи при смяната. Да се взема в ръце :!:
Манджу трябва да остане в отбора. Той може!

Аз пък напълно подкрепям Кроос за реакцията му . Най-малко той трябваше да бъде сменен . Все повече започвам да виждам в него новия Ефенберг .
Той и Марио Гомес трябваше да остане в отбора , ама ... Манджукич почти сигурно ще бъде продаден . А не съм сигурен че и Левандовски ще получи нужната подкрепа от Гуардиола . Такава каквато получaват Тиаго , Гьотце и Рафиня .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 яну 2014 23:50

Ако, човек се зачете във форума на Байерн би си помислил, че отбора е тотално разбит, отпаднал от почти всички надпревари в които участва, на непреодолима разлика след лидерите в Бундеслигата... :lol: Реално този разбит от Гуардиола тим до момента се представя по-добре в сравнение с отбора на Хайнкес от миналата година, който не ми вярва има статистика, нека погледне. В допълнение Байерн спечели и Световното клубно първенство. Добре, че има обективни колеги като 1913, които имат реален поглед над нещата. Най-ми е забавен колегата Фюрер :lol: Признавам ти, че си доста изобретателен в оплюването на Гуардиола. Хич не ми е ясно как заемаш позицията на Кроос, който си изнудва клуба за пари, потвърдено и от Кале Румениге? Или Манджукич, който се конфронтира с треньорското, зад което стои цялото ръководство на Байерн. Признавам те добър си :lol: Има време ще видим дали в края на сезона критиките срещу Гуардиола ще са заслужени или колегата Фюрер ще е недоволен, че Пеп в вдигнал на криво някоя от купите :lol:
Последна промяна от bilyaletdinov на 29 яну 2014 23:59, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 29 яну 2014 23:56

bilyaletdinov написа:Ако, човек се зачете във форума на Байерн би си помислил, че отбора е тотално разбит, отпаднал от почти всички надпревари в които очаква, на непреодолима разлика след лидерите в Бундеслигата... :lol: Реално този разбит от Гуардиола тим до момента се представя по-добре в сравнение с отбора на Хайнкес от миналата година, който не ми вярва има статистика, нека погледне. В допълнение Байерн спечели и Световното клубно първенство. Добре, че има обективни колеги като 1913, които имат реален поглед над нещата. Най-ми е забавен колегата Фюрер :lol: Признавам ти, че си доста изобретателен в оплюването на Гуардиола. Хич не ми е ясно как заемаш позицията на Кроос, който си изнудва клуба за пари, потвърдено и от Кале Румениге? Или Манджукич, който се конфронтира с треньорското, зад което стои цялото ръководство на Байерн. Признавам те добър си :lol: Има време ще видим дали в края на сезона критиките срещу Гуардиола ще са заслужени или колегата Фюрер ще е недоволен, че Пеп в вдигнал на криво някоя от купите :lol:

+1
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 29 яну 2014 23:59

Нека още веднъж се насладим.

Изображение

Интересно е, че по немските форуми не критикуват Гуардиола толква, както го правим ние. Аз все пак имам доверие в ръководството и съм сигурен, че в момента, в който отборът почне да се дъни, те ще седнат и сериозно ще поговорят с тренера.
[center]Изображение[/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 яну 2014 00:35

bilyaletdinov написа:Ако, човек се зачете във форума на Байерн би си помислил, че отбора е тотално разбит, отпаднал от почти всички надпревари в които участва, на непреодолима разлика след лидерите в Бундеслигата... :lol: Реално този разбит от Гуардиола тим до момента се представя по-добре в сравнение с отбора на Хайнкес от миналата година, който не ми вярва има статистика, нека погледне. В допълнение Байерн спечели и Световното клубно първенство. Добре, че има обективни колеги като 1913, които имат реален поглед над нещата. Най-ми е забавен колегата Фюрер :lol: Признавам ти, че си доста изобретателен в оплюването на Гуардиола. Хич не ми е ясно как заемаш позицията на Кроос, който си изнудва клуба за пари, потвърдено и от Кале Румениге? Или Манджукич, който се конфронтира с треньорското, зад което стои цялото ръководство на Байерн. Признавам те добър си :lol: Има време ще видим дали в края на сезона критиките срещу Гуардиола ще са заслужени или колегата Фюрер ще е недоволен, че Пеп в вдигнал на криво някоя от купите :lol:

Не е работата в това - Гуардиола слага Лам като опорен, където ограничава възможността му за пробиви и центрирания, до 1-2 епизодични паса. На негово място е Рафиня, който е много далеч от нивото на капитана от дясно.
Играем някъв тотален футбол, с постоянни въртележки на играчите и така се пренасища халфовата линия и си пречат и се налага да си подават на 2-3 метра топката. Няма го директния футбол на Хайнкес.
Също така, централните защитници са много напред, а бековете са до крилата... Нойер играе либеро.
Проблем няма в Бундеслигата, щото повечето отбори излизат на контри и дълги пасове с/у Байерн, ама Арсенал не вярвам да се уплашат...

Иначе днес Манджукич много ме впечатли как пази топката с тяло. Може би само Ибра го прави по-добре.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 яну 2014 09:50

Преди десетина години :)

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 30 яну 2014 15:17

Serafim написа:
bilyaletdinov написа:Ако, човек се зачете във форума на Байерн би си помислил, че отбора е тотално разбит, отпаднал от почти всички надпревари в които участва, на непреодолима разлика след лидерите в Бундеслигата... :lol: Реално този разбит от Гуардиола тим до момента се представя по-добре в сравнение с отбора на Хайнкес от миналата година, който не ми вярва има статистика, нека погледне. В допълнение Байерн спечели и Световното клубно първенство. Добре, че има обективни колеги като 1913, които имат реален поглед над нещата. Най-ми е забавен колегата Фюрер :lol: Признавам ти, че си доста изобретателен в оплюването на Гуардиола. Хич не ми е ясно как заемаш позицията на Кроос, който си изнудва клуба за пари, потвърдено и от Кале Румениге? Или Манджукич, който се конфронтира с треньорското, зад което стои цялото ръководство на Байерн. Признавам те добър си :lol: Има време ще видим дали в края на сезона критиките срещу Гуардиола ще са заслужени или колегата Фюрер ще е недоволен, че Пеп в вдигнал на криво някоя от купите :lol:

Не е работата в това - Гуардиола слага Лам като опорен, където ограничава възможността му за пробиви и центрирания, до 1-2 епизодични паса. На негово място е Рафиня, който е много далеч от нивото на капитана от дясно.
Играем някъв тотален футбол, с постоянни въртележки на играчите и така се пренасища халфовата линия и си пречат и се налага да си подават на 2-3 метра топката. Няма го директния футбол на Хайнкес.
Също така, централните защитници са много напред, а бековете са до крилата... Нойер играе либеро.
Проблем няма в Бундеслигата, щото повечето отбори излизат на контри и дълги пасове с/у Байерн, ама Арсенал не вярвам да се уплашат...

Иначе днес Манджукич много ме впечатли как пази топката с тяло. Може би само Ибра го прави по-добре.

А ти от къде знаеш,че ще излезе със същата схема срещу Арсенал,и тук големи експерти се извъдиха?А коментарът на bilyaletdinov е изключително точен,ама тия които плюят по Пеп.Се появяват само при лоша игра на клуба,нямаше ги при победата над Гладбах,който е вторият най-силен домакин,ако не е първия по спечелени точки.Дай им на тия фюрери и кви ли още не,само да плюят по-отбора.Аз се чудя,дали изобщо са фенове,или просто са харесали силното представяне през миналият сезон?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 яну 2014 15:59

Аз ще критикувам Гуардиола и със сигурност не е без основание. Миналата година със същите налични футболисти имаше период в който 5 мача нямаха точен удар към вратата ни, а сега и допускаме повече голове, повече положения, повече удари, а дори и по 2 греди на мач. Не може да играеш с 4 човека в средата и в същото време да изтегляш и защитата да играе в центъра. Превръщаме се в отбор, който владее центъра стига до наказателното и се чуди какво да прави с тая топка. Няма никакво разнообразие в предни позиции, а това е нещото с което мачкахме всеки отбор миналата година. Щутгарт вчера беше отбор, който искаше да напада, а такива отбори до преди 7 месеца бяха най-удобните за Байерн и отнасяха пълна кошница.
Срещу Арсенал с тази постройка на играчите, тактика, поведение и скандали ще берем огромни ядове. Помнете ми думата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”