Венци Христов е играч на ЦСКА София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Венци Христов е играч на ЦСКА София

Мнениеот Teo » 29 яну 2014 20:10

sin4ec написа:
Tommi написа:Най-вероятно договорката е ЦСКА да плати премия срещу правото, но не и задължението да купи играча до определена дата. Защото в противен случай нищо не пречи беройци да не ви чакат, а да се споразумеят с друг клуб (дори да е за по-ниска цена) и да го продадат, при съгласие от страна на футболиста. Но Христов има желание да играе при вас и по този начин се стига до компромис, от който и трите страни са доволни.

Това е вероятно и звучи логично и разумно, но какво става с момчето, ако остане в Берое? Сега нито тренира като хората, нито играе в контроли, бъзикат го там... А щом и на трите страни желанието е той да е в ЦСКА, трябваше да е на лагера на ЦСКА отдавна! Та толкоз ли някакво капаро не можаха да дадат ЦСКА-50 кЕ примерно и да го вземат, пък ако не стане сделка да си останат за Берое? Не е читаво нещо в схемата-не че съм загрижен за двата отбора и за Христов, но съгласете се-никак не му е розова ситуацията в момента, адски е неприятно.

Sin4ec, с оглед на последните години никой няма да ни даде футболист за капаро... докато не преведем цялата сума на Берое, няма да получим Венци. Хората са си напълно прави и аз да бях от Берое и да работех в техния клуб, като видя как се работи последните години в ЦСКА и аз няма да го пусна докато не преведат всичко, камо ли да го им го дам чрез превод от капаро. Той ако искаше вече да е напуснал Берое, ето Домуса му предложи на ръководството 500к лева и те отказаха ( както Берое като клуб, така и Венци ). Били го бъзикали, ами Гарет преди да отиде в Реал, дали не са го бъзикали съотборниците му.. :idea: Той като професионален футболист няма как да мисли по тоя начин и да не се раздава за Берое в момента - просто непрофесионално трябва да е от негова страна, ако го прави в което силно се съмнявам.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 яну 2014 20:47

Сигурно е така. Но тогава защо ЦСКА тръгва да обявява и прави този трансфер? Няма пари-ясно, питам какво става, ако трансферът пропадне( което няма да е изненада). А да виждаш вече Ларгото на ЦУМ, пък да си останеш пред Вереята, не ми обяснявай за професионализъм! Не, че в Заара е лошо-мен ако питаш, по-добре е от София, но все пак... ЦСКА не подходи правилно към този случай. Винаги има вариант. Вярно, няма какво да продадете за свежи пари, но Томов вместо да разтяга локуми за спонсори, барем 200 кЕ за трансфера да беше осигурил. Ний не че сме вързали, но Ицо разкара цялата баластра, продадохме двама в Италия и Испания( забележи!) и освободихме ресурс.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 яну 2014 21:28

sin4ec написа:Сигурно е така. Но тогава защо ЦСКА тръгва да обявява и прави този трансфер? Няма пари-ясно, питам какво става, ако трансферът пропадне( което няма да е изненада). А да виждаш вече Ларгото на ЦУМ, пък да си останеш пред Вереята, не ми обяснявай за професионализъм! Не, че в Заара е лошо-мен ако питаш, по-добре е от София, но все пак... ЦСКА не подходи правилно към този случай. Винаги има вариант. Вярно, няма какво да продадете за свежи пари, но Томов вместо да разтяга локуми за спонсори, барем 200 кЕ за трансфера да беше осигурил. Ний не че сме вързали, но Ицо разкара цялата баластра, продадохме двама в Италия и Испания( забележи!) и освободихме ресурс.

Обявяваме го защото ЦСКА се интересува от този играч.. не виждам да има някакъв проблем. Не само ЦСКА се интересува от Венци Христов и обявява някакви намерения да го привлече в редиците си. Трансфера няма да пропадне ще платим за него тия дни всичко ще се финализира. Че до колкото знам, той си е софиянец предполагам за това даде примера с Цум/Верея. Всеки добър футболист иска да играе в грандовете, но чак да изпада в истерии и да се мисли за нещо повече от останалите не мисля/може и да греша/. Не сме подходили правилно към този случай? Я пак си помисли кой първи искаше Венци! Ние ! След това се намесиха Лудогорец, Ботев и т.н. с големите джобове. Има какво да продадем за свежи пари, говори се за интерес от два клуба към Менди и нищо чудно да се разделим с него(няма да е голяма загуба) и ще влезнат свежи пари в касата и най-вероятно тях да използваме за да го привлечем. Другия вариант е кредит или някой Х да извади пари за него, защото в клуба в момента няма пари за селекция. Третия вариант е остава в Берое ( ако случай, че не дай си боже трансфера пропадне, не мисля че ще остане да играе в Стара Загора и да се бори за оцеляване в долната седмица ) - най-вероятно някой го открадне, нищо чудно, я Ботев, я отново Лудогорец пък може и вие :idea:. Имате какво продавате Вутов талантлив, Гари доста голове набута есента и парите скочиха. Докато ние кво продадем, като сме привлекли само свободни агенти и единствения който струва някакви добри пари е Бадема и Черни, като с Черни може да се разделим имаме си Райс и Колев. За да взимаш такива футболисти и да очакваш да ги продаваш за по 1-2 милиона евро, доста набито око трябва да имаш, отделно да си ги наблюдавал и т.н., те всички дойдоха от къде ли миналото лято.

Венци ми е любимец още от както Любо го викна в национала и вярвам в положителната развръзка с него. Игнорираш всички останали и искаш в ЦСКА - това е човека, така искам да мислят футболистите който искат да са в моя отбор - играй за емблемата, честта и собственото си его :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 яну 2014 21:39

Аз именно щото момчето декларира, че иска в ЦСКА( ако това не е PR ход) се включих в тази тема. Няма да е честно да не е в ЦСКА и ако това се случи, вината ще е в ЦСКА!
pp Левски никога не е имал интерес към този играч. Лц явно са имали. За други-не знам.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 яну 2014 21:40

sin4ec написа:Аз именно щото момчето декларира, че иска в ЦСКА( ако това не е PR ход) се включих в тази тема. Няма да е честно да не е в ЦСКА и ако това се случи, вината ще е в ЦСКА!
pp Левски никога не е имал интерес към този играч. Лц явно са имали. За други-не знам.

До колкото знам и Ботев е имал интерес към Венци :idea: и за вас също се пишеше по едно време.
Може да е било само интерес, запитвания.. не конкретни преговори.
Лошо ще се приеме отрицателната развръзка, ако трансфера пропадне. Но не мисля, че ще стигнем до там.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 яну 2014 22:16

Ясно. Ами желая ви успех с този трансфер, щом всички смятат, че е добре и за отборите, и за играча. Логиката е да се случи, въпреки спънките. Не съм го гледал специално, нямам особени впечатления. Но от форумна гледна точка заглавието на темата е невярно. Изнасям се оттук, че ме е страх да не дойде ред жокер/шивач/намсикой , пък аз съм говедо и прочее! :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 яну 2014 22:23

sin4ec написа:Ясно. Ами желая ви успех с този трансфер, щом всички смятат, че е добре и за отборите, и за играча. Логиката е да се случи, въпреки спънките. Не съм го гледал специално, нямам особени впечатления. Но от форумна гледна точка заглавието на темата е невярно. Изнасям се оттук, че ме е страх да не дойде ред жокер/шивач/намсикой , пък аз съм говедо и прочее! :)

Мс. дано всичко завърши благополучно и Венци да облече червената фланелка!
Може си ''говедо'', но си един от редките сини фенове с който може си размениш позитивни мнения без обиди.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 яну 2014 22:43

sin4ec написа:
Tommi написа:Най-вероятно договорката е ЦСКА да плати премия срещу правото, но не и задължението да купи играча до определена дата. Защото в противен случай нищо не пречи беройци да не ви чакат, а да се споразумеят с друг клуб (дори да е за по-ниска цена) и да го продадат, при съгласие от страна на футболиста. Но Христов има желание да играе при вас и по този начин се стига до компромис, от който и трите страни са доволни.

Това е вероятно и звучи логично и разумно, но какво става с момчето, ако остане в Берое? Сега нито тренира като хората, нито играе в контроли, бъзикат го там... А щом и на трите страни желанието е той да е в ЦСКА, трябваше да е на лагера на ЦСКА отдавна! Та толкоз ли някакво капаро не можаха да дадат ЦСКА-50 кЕ примерно и да го вземат, пък ако не стане сделка да си останат за Берое? Не е читаво нещо в схемата-не че съм загрижен за двата отбора и за Христов, но съгласете се-никак не му е розова ситуацията в момента, адски е неприятно.

Е , преди време като дадохме капаро за Христов какво стана? Върнаха ни го след три месеца.Така,че "шор бозата ,шар парата".До петък не стане ли, въобще няма да я бъде тази сделка.
Обаче стане ли тръгваме нагоре и то не заради качествата на Венци.За мен той си е лимитиран футболист, нищо особенно с таван Украйна,Азърбейджан някой ден.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2014 19:09

Някой няма ли да сложи някакви пресни новини с Венци да коментираме сагата :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 яну 2014 20:46

Teo написа:Някой няма ли да сложи някакви пресни новини с Венци да коментираме сагата :)

Да бе!Къде е Венци :lol: ?

Върни се в “ЦСКА”