ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Мнениеот vesodoc » 06 ное 2009 17:01

Аз мисля, че ако продължават такива нелепи грешки да съсипват труда на момчетата, те ще се изпокарат. И вместо възход, ще видим некво продължително люшкане, скандали и късане на нерви. Да спрем да ги обвиняваме !!!!
Съдбата просто си ни връща вересиите. Как бихме Динамо оная славна година, помните ли? Накрая.
Па ако щете и как бихме Своге оня ден - пак накрая.
В последните минути стават винаги най-съдбовните голове.
Как пропадна Чехия на последното европейско?
Как стана шампион на Европа Манчестър Ютд срещу Байерн Мюнхен 1999 г. ?
Е, тук не мога да не включа и така сладкия за мнозина от нас гол на Жиняк, ебати!
Еми, всичко се връща, няма как. Да пием по една студена вода и да забравим за случая.
Освен това - струва ли си за една безсмислена точица да се ядосваме ?

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 06 ное 2009 21:05

Играта ми допадна. Жалко за загубата. Но е време както съм се изказвал идруг път нападатели като Йьовов които не се доказват в много срещи да седнат на резервната скамейка.

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 06 ное 2009 21:16

yasen написа:На едно от повторенията след мача, ми се стори, че изпълнителя на тъча при гола престъпи страничната линия, и то доста явно, някой може ли даде линк за това, повторението беше с камера зад една от вратите, в случая на Залцбург.

Така беше и аз така го видях.Но нали знаеш че всичко зависи от свиркаджията а той този път не беше турски а дп-сарски настроен към любимия ни ЛЕВСКИ.

Живко Петров
Контакти:

Мнениеот Живко Петров » 07 ное 2009 03:50

Най-добрия мач под ръководството на Гонзо

не мога да се съглася пич. наричай ме както искаш, но ебаси ръководството. с Генев и Милиев играхме там, представиха се повече от отлично, а сега се пуска Рабех дето още даже не се е възстановил от контузия, за игрови опит последние мачове да не говорим. това не мога да си го обясня по какъвто и да било логичен начин. но айде това се преживява.. обаче Христо Йовов централен нападател ми дойде малко отгоре... колкото до Сърмов, липсата му изобщо не се забеляза и не повлия отрицателно, а напротив..
съжелявам за негативизма, но някои неща не се траят...
"...and Hristo Yovov somehow struck the woodwork from close range.."
[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/photos/2009/11/b_1032.jpg[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2009 10:16

vesodoc написа:Аз мисля, че ако продължават такива нелепи грешки да съсипват труда на момчетата, те ще се изпокарат. И вместо възход, ще видим некво продължително люшкане, скандали и късане на нерви. Да спрем да ги обвиняваме !!!!
Съдбата просто си ни връща вересиите. Как бихме Динамо оная славна година, помните ли? Накрая.
Па ако щете и как бихме Своге оня ден - пак накрая.
В последните минути стават винаги най-съдбовните голове.
Как пропадна Чехия на последното европейско?
Как стана шампион на Европа Манчестър Ютд срещу Байерн Мюнхен 1999 г. ?
Е, тук не мога да не включа и така сладкия за мнозина от нас гол на Жиняк, ебати!
Еми, всичко се връща, няма как. Да пием по една студена вода и да забравим за случая.
Освен това - струва ли си за една безсмислена точица да се ядосваме ?

Браво пич ! Точно такъв трябва да е подхода на всички левскари !
За какво някои обиждаха играчите ? За това, че не сме завършили 0:0 ли ?
Няма никакъв смисъл.....аз в едно мнение написах, че нямат значение грешките в тоя мач ( те бяха наистина малко за разлика от предишни мачове ).....по важното е, че играха със сърце и се бориха.....но не в буквалният смисъл.....бориха се, с футболни аргументи !
Та ние и с 10 човека преспокойно можехме да ги бием......съжелявам, че някои не са видяли силната игра на момчетата в синьо.....а за съжеление, се хванаха за грешките.....и предпочетоха да оплюят играчие ни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 07 ное 2009 14:51

от someone на 01 Ное 2009 16:45
Ако Бижутера не играе, а играе Дарко на негово място или Седрик имаме шансове да победим... :roll: Вчера адски много дразнеше Бижутера, особено накрая на 1-то полувреме, когато имаше пас към него, а той остави топката да излезе в аут, да не говорим, че докато беше в игра се кри като мишка по терена и не искаше топката, аз не мога да разбера защо при всеки треньор е титуляр всеки мач, като че ли без него не можем... :lol:

Еми, то беше ясно... толкова да дразни тоя Йовов, че просто не е истина и каква физиономия има, излъчваща нехайство и разсеяност... За толкова години в Левски аз го помня с два гола с/у Публикум, един на Марсилия и един на ЦСКА... ето това е всичко от него, а всеки мач е титуляр, играе ляво крило, зад нападателите, нападател, абе намира му се позиция навсякъде на терена, само и само да е вътре... Вместо сам да каже тренер не ме пускай, аз съм в тежест на отбора, наглеца стои на терена и дразни с присъствието и отиграванията си... Ако беше вкарал двата мача от два метра, сега щяхме да сме с две победи, защото се видя колко слаби са Залцбург... :roll:

Върни се в “Архив”