Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 29 яну 2014 16:46

Gil-galad написа:
venomcho написа:Аз пък видях някъде, че той и агента му летяли утре за медицински и преговори, но все едно стига да се срещнат някъде по пътя

Само да не е в Швейцария, че още ни е прясно к'во стана там последния път....

Иначе да, т'ва за баща му го публикувах преди около 4 часа :lol: Ама то кой да чете :)

Значи от тебе съм видял :lol: Мързеше ме да проверявам :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 яну 2014 17:23

А дано за Коноплянка, но човек в средата кога ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 29 яну 2014 17:58

За какво ни е 29 годишният Ернанес?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 яну 2014 18:02

ruga4 написа:За какво ни е 29 годишният Ернанес?

Аз не казвам, че ни трябва, казвам че има слухове за него...но Лотито преди малко е казал, че няма да го продава тоя месец... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 29 яну 2014 18:09

Играч на 29 стар ли е според теб ?

---

"I think we will hopefully do something over the next couple of days," said the Liverpool boss.
"I saw some headlines after yesterday's press conference in terms of the manager being angry with the club - nothing is further from the truth.
"We are not just going to get the players we want to get in for a number of reasons.
"Hopefully we can have a major signing before the window shuts and if we can do that we will be set up for the remaining games."
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Spielberg
Контакти:

Мнениеот Spielberg » 29 яну 2014 18:32

Ернанес и Коноплянка в комлект са си мечта направо.

iznenada

Мнениеот iznenada » 29 яну 2014 18:59

Ернанес е добър халф ,точно такъв ни трябва в средата ,за да си я подава с Коутиньо . Но Ернанес е на 29г а трансферната политика на Ливърпул, в момента ,не включва възможноста да се дават пари за играчи над 25 години . Така че ,слухчето за Ернанес ,го отпишете .
Салах е по бърз от Коноплянка ,но пък украинеца е по опитен и техничен.
Малко е рисковано с тия украинци в английския шампионат ,но тоя изглежда добър футболист .Воронин беше трагедия .Но Канчелскис едно време ,беше доста добро крило ,като играеше за манафите и след това за Евъртън. Сигурно малко хора го помнят тук .Изключвам котенцето,той помни всичко и гледал всичко . :)
Ясно е май ,че Роджърс ще вземе крило ,но много ми интересно ,дали все пак, ще вземе класен халф и ще закотви най накрая Хендерсън на пейката ?? Стискам с двете ръце :)
Кога затваря прозореца ,на 31 или на 2 февруари ?
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 яну 2014 19:15

в петък вечерта е крайния срок, като в последния момент може да има изненада

iznenada

Мнениеот iznenada » 29 яну 2014 19:16

venomcho написа:в петък вечерта е крайния срок, като в последния момент може да има изненада

Аз мислех ,че в неделя вечерта.Значи ,трябва да побърза Роджърс .Благодаря за инфото.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 29 яну 2014 19:19

9lives написа:

Играч на 29 стар ли е според теб ?

---

"I think we will hopefully do something over the next couple of days," said the Liverpool boss.
"I saw some headlines after yesterday's press conference in terms of the manager being angry with the club - nothing is further from the truth.
"We are not just going to get the players we want to get in for a number of reasons.
"Hopefully we can have a major signing before the window shuts and if we can do that we will be set up for the remaining games."

Не е стар,но за бразилците отдавна се знае че след 28 29 години тръгват стремглаво надолу,примери много,но това е моето мнение не ангажирам никого с него :)

Върни се в “Ливърпул”