седемнамалко написа:alexveselinov написа:седемнамалко написа:Как по дяволите успя да вземеш Stanciu?!?!?! Cheat някакъв?!? За този играч ми отхвърлиха оферта за 35 милиона (да, със 6 нули) паунда от Челси! Ти как го взе в Левски?!
Не е cheat, приеха ми оферта от 8 000 000 евро. Аз исках да взема Gabriel Iancu, но ми биха оферта над 20 милиона и им отказах. Понеже и двамата играят на една позиция реших да взема Stanciu.
8 000 000 евро входящ трасфер в Левски?! Да не си хванал златната рибка?

Или някой да е разстрелял Батков? Откъде пари за такива трансфери и заплати? Тоя Оър също е 5-6 милиона със заплата 20к на седмица... За ивелин Попов да не говорим... Лоъдване докато не спечели купата на УЕФА?

Почнах есента на 2013г. и влезнах в групите на УЕФА, станах шампион -2014г. влязох в Шампионската лига. За влизането ми дадоха 9 милиона евро. Също за всяка победа ти дават 1 милион. Лятото на 2015г. отбора подписа договор със стабилен спонсор. Така че имах на разположение 11 милиона за трансфери. Оър и Попов им изтичаха договорите така подписах с тях, не съм плащал тран. сума. На Оър заплатата му е 7к, Попето взима 25к.
Едно време играех сейф-лоод, сега не ми е интересно. На ФМ 2012 стигнах финал за Шамп. лига с Левски срещу Реал М, тогава ми трябваха над тридесет мача докато ги бия, от тогава не играя така.