Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот PFC Litex » 29 яну 2014 16:06

tony187 написа:Йовов засега се справя много добре! Успя да махне всички ментета от отбора ( остана само ЕДИН знаем кой е. Успяхме с никакви пари да направим една селекця по-добра от колкото предишните ни години ( със пари ) . ;)

Едно БРАВО на Йовов.

Те тези ментата дето ги махна толкова бяха основни играчи де ;)
Ако трябва да се гледа ек на ек, то за сега единствено Чмовш вероятно е по-добър от махнатите.
Пинто Vs. Белайд
Гари Vs. Огнянов
Вутов Vs ???
Ако бъде продаден Гаджев Vs. ???

Хубаво е, че разкарахте доста резерви основно в защитата, но за сега поотслабихте нападението си.
Изображение

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 29 яну 2014 16:10

Нищо не сме отслабили,дори и напускането на Гаджев няма да се усети!!!Бях писал по назад в темата и сега ще се повторя ,но Йовов прави най-силната селекция от 4-5 години насам.Единствено от,което се притеснявам е липсата на треньор,лично за мен Сухия не става за треньор на Левски!!!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 29 яну 2014 16:23

А Йоканович като е бил няколкократен шампион с два различни отбора и взимаше по 50 000 лв. заплата с какво беше по-добър? За всеки един след Стоилов насам се казва, че не става. При това безпаричие кой да дойде за треньор?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 яну 2014 16:25

santi_santi написа:Нищо не сме отслабили,дори и напускането на Гаджев няма да се усети!!!Бях писал по назад в темата и сега ще се повторя ,но Йовов прави най-силната селекция от 4-5 години насам.Единствено от,което се притеснявам е липсата на треньор,лично за мен Сухия не става за треньор на Левски!!!

Дали ще се усети напускането на Гаджев скоро ще разберем, но ако ми кажеш, защо ще сте по-силни в нападение ще е супер, относно защитата е ясно.
Последна промяна от PFC Litex на 29 яну 2014 16:33, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 яну 2014 16:31

molteni написа:
TodorT написа:
CSKA 78 написа:И ,ако този трансфер се осъществи,оставате само с Бру в центъра! ;)

Старокин, Цоневите и Бру. Това при положение, че Белаид играе бек. Ако Старокин играе бек, то тогава в центъра на отбраната ще бъдат Чмовш и Белайд, а Даниел Димов може да играе халф. ;)

Страшни халфове имаме. Така тържествено ги съобщи...все едно е халфовата линия на Байерн-М.

На Старокин кое не му харесваш на позицията, на която е в момента? Справя се много добре момчето, а за бек ме става.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 29 яну 2014 16:43

PFC Litex написа:
tony187 написа:Йовов засега се справя много добре! Успя да махне всички ментета от отбора ( остана само ЕДИН знаем кой е. Успяхме с никакви пари да направим една селекця по-добра от колкото предишните ни години ( със пари ) . ;)

Едно БРАВО на Йовов.

Ако трябва да се гледа ек на ек, то за сега единствено Чмовш вероятно е по-добър от махнатите.
Пинто Vs. Белайд
Гари Vs. Огнянов
Вутов Vs ???

Хубаво е, че разкарахте доста резерви основно в защитата, но за сега поотслабихте нападението си.

Били са основни играчи? Може би. Заслужаваха ли? Твърдо НЕ !

Няма как да сравнявам тези играчи , според мен са доста различни. Родригез е бърз но бърка много често при удара. Огнянов според мен ще го замести много добре ( да не се окаже дори че е по-полезен за отбора? )

Пинто или Белайд? Пинто го харесвах но никога не ми е давал 100% сигурност когато атакуват през него! Белаид изглежда по-стабилен играч!

Само трябва да махнем дърветата в атака ( ако успеем да намерим по-добри заместници.. ) защотото сега май повече пречат от колкото да помагат на отбора.
Последна промяна от tony187 на 29 яну 2014 16:50, променено общо 2 пъти.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 29 яну 2014 16:48

PFC Litex написа:

Едно БРАВО на Йовов.

Пинто Vs. Белайд
Гари Vs. Огнянов
Вутов Vs ???

Човек престани ! Тони187 е написал "Успя да махне всички ментета от отбора" , а ти към тези "ментета" слагаш Вутов , Гаджев и Гари ..... Първо тези 3-та не са "махнати" а са "продадени" , и второ - много добре знаеш когато напишем "ментета" ,кои играчи имаме предвид ! Отново тънко се опитваш да провокираш , не виждам смисъл да го правиш !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 яну 2014 16:59

PFK_Levski написа:Човек престани ! Тони187 е написал "Успя да махне всички ментета от отбора" , а ти към тези "ментета" слагаш Вутов , Гаджев и Гари ..... Първо тези 3-та не са "махнати" а са "продадени" , и второ - много добре знаеш когато напишем "ментета" ,кои играчи имаме предвид ! Отново тънко се опитваш да провокираш , не виждам смисъл да го правиш !

Ментета не ви бяха основни играчи и никъде не се опитвам да провокирам, а просто водя дискусия.
Освободен или продаден аз разлика невиждам и в двата случая няма да играят за Левски.
Последна промяна от PFC Litex на 29 яну 2014 17:03, променено общо 1 път.
Изображение

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 29 яну 2014 17:02

PFC Litex написа:
santi_santi написа:Нищо не сме отслабили,дори и напускането на Гаджев няма да се усети!!!Бях писал по назад в темата и сега ще се повторя ,но Йовов прави най-силната селекция от 4-5 години насам.Единствено от,което се притеснявам е липсата на треньор,лично за мен Сухия не става за треньор на Левски!!!

Дали ще се усети напускането на Гаджев скоро ще разберем, но ако ми кажеш, защо ще сте по-силни в нападение ще е супер, относно защитата е ясно.

Може и да сме по-силни в нападение,и надеждата ми е в това,че Туре,Макриев и Генков ще проведат пълноценна подготовка за първи път откакто са в отбора.Но в никакъв случай няма да сме по слаби.Да не забравяме,че селекцията ни не е приключила!!!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 29 яну 2014 17:08

В началото на прозореца Левски искаше 1 португалец (офанзивен футболист), но така и не се появи информация за него. Все си мисля, че 1 бразилец на 20-22г ще даде малко свеж полъх в нападение (крило, халф, зад нападателя) :lol:

Върни се в “Архив”