Гаджев: Вече има оферта от Севастопол, предстоят преговори
Един от капитаните на Левски Владимир Гаджев заяви пред Гонг, че в клуба е постъпила оферта от украинския Севастопол. До този момент официално предложение в офисите на „сините“ не бе постъпило.
„Вече има оферта от Севастопол. Предполагам, че двата клуба трябва да преговарят. Ако условията, които господин Данчев ми беше показал са същите, аз съм готов да ги приема. Вчера се чух с господин Червенков. Той ми каза, че ме иска, а преди беше направил същото и чрез медиите. Не мога да се ангажирам с време кога ще стане трансфера. Надявам се нещата да се развият добре“, коментира националът на България.
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
И ,ако този трансфер се осъществи,оставате само с Бру в центъра! 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:И ,ако този трансфер се осъществи,оставате само с Бру в центъра!
спокойно ще вземат някой
Левски се раздели с Илиян Йорданов
http://www.levski.bg/news_id.php?news=173651
http://www.levski.bg/news_id.php?news=173651
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
Евала ! Остана едно недоразумение обаче ,което няма да го махнат , поне не и тази зима - Пламен Димов (Йетито) ........... Милиев , Везалов , Перез , Пинто , Йорданов ...... много добре ... Дано разкарат лятото и Пламен Димов ,че от всичките слабаци , той ми е най-противния ! Обаче трябва да се сдобием и с някакъв офанзивен футболист тъй като гледам , че оредяхме напред ....... Предполагам ,че и Гаджев ще си ходи , тогава в центъра трябва да се разчита на Боби Цонев задължително .... като гледам той ще се превърне в следващия Гаджев . Да налагат на мястото на Йорданов юношката Мисяк ( че ми направи впечатление в контролата ). Ако не вземем ляв защитник и Белаид и Орачев са варианти , зависи дали Здравков ще разчита в центъра на защитата на двойка Чмовш /Дани Димов или на Белаид/ Чмовш ... А вече кои ще са халфовете много зависи с коя схема ще играем в даден мач .... дали ще сме с ромб в халфовата линия или ще сме с 2 дефанзивни и 1 офанзивен халф .
- milen.hristov
- Контакти:
Зе Соараш се натиска за завръщане в Левски
29 януари 2014 09:15
Бразилецът имал оферта от Славия, но се надявал отново да облече синия екип
Още един играч на Металург Донецк е спряган за завръщане в България. Зе Соареш - бившето крило на Левски вероятно ще напусне клуба през зимата. Бразилецът има договор до лятото, но играе рядко и от Металург са готови да се разделят с него.
Соареш бил обект на интерес от Славия, но голямото желание на играча било да се завърне в Левски, твърди "Меридиан Мач". Не е ясно дали сините искат да го вземат пак, но през последните месеци на няколко пъти се говореше за това.
Още един играч на Металург Донецк е спряган за завръщане в България. Зе Соареш - бившето крило на Левски вероятно ще напусне клуба през зимата. Бразилецът има договор до лятото, но играе рядко и от Металург са готови да се разделят с него.
Соареш бил обект на интерес от Славия, но голямото желание на играча било да се завърне в Левски, твърди "Меридиан Мач". Не е ясно дали сините искат да го вземат пак, но през последните месеци на няколко пъти се говореше за това.
CSKA 78 написа:И ,ако този трансфер се осъществи,оставате само с Бру в центъра!
Старокин, Цоневите и Бру. Това при положение, че Белаид играе бек. Ако Старокин играе бек, то тогава в центъра на отбраната ще бъдат Чмовш и Белайд, а Даниел Димов може да играе халф.

milen.hristov написа:Зе Соараш се натиска за завръщане в Левски
А аз защо чета нещо друго ?! Коя медия лъже ?
Освен него Металург освободи и Зе Соареш, Денис Голайдо и Мусавенкоси Мгуни. Бившето крило на Левски премина в бразилския Ремо, като вече има 4 мача и 1 гол за новия си клуб.
Йовов засега се справя много добре! Успя да махне всички ментета от отбора ( остана само ЕДИН знаем кой е. Успяхме с никакви пари да направим една селекця по-добра от колкото предишните ни години ( със пари ) .
Едно БРАВО на Йовов.

Едно БРАВО на Йовов.
TodorT написа:CSKA 78 написа:И ,ако този трансфер се осъществи,оставате само с Бру в центъра!
Старокин, Цоневите и Бру. Това при положение, че Белаид играе бек. Ако Старокин играе бек, то тогава в центъра на отбраната ще бъдат Чмовш и Белайд, а Даниел Димов може да играе халф.
Страшни халфове имаме. Така тържествено ги съобщи...все едно е халфовата линия на Байерн-М.