Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Червени_шампиони » 23 яну 2014 21:31

Изображение

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ, ПРИЯТЕЛИ!!!
На 30.01.2014(четвъртък) от 9:30ч, ще се проведе дело на Апелативен съд-Варна,свързанo със зверската смърт на нашия непрежалим и незабравим приятел Младен Кънев-Байо. Младен почина на място, заедно с неговата работничка,без вина в безумна катастрофа на 18.08.2012 край с.Старо Оряхово.
Присъдата за убийцата Емилия Йорданова Нанева от първа инстанция на Окържен съд Варна (съдия Соня Нейкова) е условна-3г.
Призоваваме всички да помогнат на съпругата му Деси,неговото семейство и приятели в борбата с абсурдното българско правосъдие,да дойдат на 30.01.2014г в 9:00ч пред Съдебната палата (срещу шадраваните в центъра на Варна),за да покажем нашата гражданска и лична позиция.
МЛАДЕН НЕ Е ЗАБРАВЕН И НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 яну 2014 08:58

Червени_шампиони написа:Изображение

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ, ПРИЯТЕЛИ!!!
На 30.01.2014(четвъртък) от 9:30ч, ще се проведе дело на Апелативен съд-Варна,свързанo със зверската смърт на нашия непрежалим и незабравим приятел Младен Кънев-Байо. Младен почина на място, заедно с неговата работничка,без вина в безумна катастрофа на 18.08.2012 край с.Старо Оряхово.
Присъдата за убийцата Емилия Йорданова Нанева от първа инстанция на Окържен съд Варна (съдия Соня Нейкова) е условна-3г.
Призоваваме всички да помогнат на съпругата му Деси,неговото семейство и приятели в борбата с абсурдното българско правосъдие,да дойдат на 30.01.2014г в 9:00ч пред Съдебната палата (срещу шадраваните в центъра на Варна),за да покажем нашата гражданска и лична позиция.
МЛАДЕН НЕ Е ЗАБРАВЕН И НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!!

Позновох го!Да почива в мир!Дано има справедливост!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 яну 2014 21:11

В събота от 18.00 часа в зала Младост в Бургас-волейболна среща мъже ЦСКА срещу.......някой отбор :lol: или е Лукойл или Нефтохимик или нещо друго!Пускам го като информация за съфорумци от Бургас и региона!Ще подкрепим момчетата и колкото сме повече,толкова по-добре!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 яну 2014 12:34

Велизар Димитров е пред закачане бутонките на пирона. Клубът от Донецк му е предложил ръководен пост.
Един голям футболист. Пример за младите, които мечтаят да стъпят на зеления килим.
Успех, бате Вили!

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 29 яну 2014 13:22

Нашите няма ли да му предложат също?Имаме нужда от такива хора!Марто не ми се вярва да остане след лятото,пък дори и под няква друга форма в клуба и остава само Тошко.
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 яну 2014 13:37

AllanPo написа:Нашите няма ли да му предложат също?Имаме нужда от такива хора!Марто не ми се вярва да остане след лятото,пък дори и под няква друга форма в клуба и остава само Тошко.

Велизар е дал много на ЦСКА, но също толкова и на Металург. Аз нямам съмнение, че ще заеме длъжност в Украйна. Това е по-добрия избор за него, докато ние се стабилизираме, а като натрупа достатъчно опит съм сигурен, че един ден ще е фигура в ЦСКА.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 яну 2014 14:58

Кировец написа:
AllanPo написа:Нашите няма ли да му предложат също?Имаме нужда от такива хора!Марто не ми се вярва да остане след лятото,пък дори и под няква друга форма в клуба и остава само Тошко.

Велизар е дал много на ЦСКА, но също толкова и на Металург. Аз нямам съмнение, че ще заеме длъжност в Украйна. Това е по-добрия избор за него, докато ние се стабилизираме, а като натрупа достатъчно опит съм сигурен, че един ден ще е фигура в ЦСКА.

И аз съм на същото мнение, че длъжността в управата на клуба която са му предложили е по-добре от колкото да се върне в България. Ще го видим отново в ЦСКА някой ден - това е сигурно!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 яну 2014 15:49

Изображение

От тук започна любовта Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 яну 2014 15:58

Teo написа:Изображение

Бях в Б сектор! :lol:
Билетите за Г и Б бяха на една и съща цена,но не беше отбелязан сектора за който си купуваш :o !Отидох "само" около 2 часа преди мача и трудно влязох в Б,за Г и дума не можеше да става!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 яну 2014 16:08

BRF написа:
Teo написа:Изображение

Бях в Б сектор! :lol:
Билетите за Г и Б бяха на една и съща цена,но не беше отбелязан сектора за който си купуваш :o !Отидох "само" около 2 часа преди мача и трудно влязох в Б,за Г и дума не можеше да става!

: )

В съзнанието ми се е запечатил момента от гола на Найденов за 2:3 и бащата ме дигна на конче :)
Неща който никога не може да забравиш.
Билета от мача е в рамка на стената в нас! Изображение

Върни се в “ЦСКА”