Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)
Не е точно така, фен клуб нямахме преди нали така?ТИМ дадоха това помещение и за първи път имаме нормален фен клуб, там не са послушни на никой, ако беше така емблемата над фен клуба нямаше да е какво искат да е всички фенове - с датата 1913 и зелено-бяла, не слушат никой, мнението им е какво трябва да бъде, просто гледат по-реалистично на нещата, вие тука просто се разглезихте от последните успехи на отбора и забравихте какво беше преди, как се борихме един сезон да не изпаднем и в Б група преди да влезем в А група и пак сме ходили на стадиона и сме подкрепяли Черно море, но по-малките от вас под 17-18 години със сигурност не помнят времената в Б група и може би първите ни години в А група, просто трябва малко повече търпение, 30 години не сме постигали успех 3-то място и изведнъж станахме капризни...какво да кажат хората, които 30 години са чакали за този успех????
Varna1913 написа:Не е точно така, фен клуб нямахме преди нали така?ТИМ дадоха това помещение и за първи път имаме нормален фен клуб, там не са послушни на никой, ако беше така емблемата над фен клуба нямаше да е какво искат да е всички фенове - с датата 1913 и зелено-бяла, не слушат никой, мнението им е какво трябва да бъде, просто гледат по-реалистично на нещата, вие тука просто се разглезихте от последните успехи на отбора и забравихте какво беше преди, как се борихме един сезон да не изпаднем и в Б група преди да влезем в А група и пак сме ходили на стадиона и сме подкрепяли Черно море, но по-малките от вас под 17-18 години със сигурност не помнят времената в Б група и може би първите ни години в А група, просто трябва малко повече търпение, 30 години не сме постигали успех 3-то място и изведнъж станахме капризни...какво да кажат хората, които 30 години са чакали за този успех????
Ей такива наши фенове не мога да разбера - "изведнъж станахме капризни". Що за глупаво мислене? Вече повече от 35 години ходя по стадионите и никога не съм преставал да искам и да мечтая МОЯТ отбор да побеждава и да се бори за по предно класиране. Нищо по-естествено от това няма, надеждите на привържениците да са по-големи при положение, че собственик на отбора е най-мощната финансова групировка в България. Напротив, вече Черно море трябваше всяка година да се бори за шампионската титла! А ние какво? Станахме трети и... толкова. Не виждате ли колко сме слаби и безидейни? Изобщо няма да се учудя ако в останалите 4 кръга до края на сезона не вземем нито една точка. Тогава какво? Вместо битка за титлата - Черно море в зоната на изпадащите?!!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Няма да изпаднем споко 

не се косите момчета важното е да сме живи и здрави утре който е по добър да победи,все пак си взимат футболистчетата редовно добри пари за нашите стандарти,докато ние мръзнеме по стадионите и им гледаме слабите игри 

зеления написа:Varna1913 написа:Не е точно така, фен клуб нямахме преди нали така?ТИМ дадоха това помещение и за първи път имаме нормален фен клуб, там не са послушни на никой, ако беше така емблемата над фен клуба нямаше да е какво искат да е всички фенове - с датата 1913 и зелено-бяла, не слушат никой, мнението им е какво трябва да бъде, просто гледат по-реалистично на нещата, вие тука просто се разглезихте от последните успехи на отбора и забравихте какво беше преди, как се борихме един сезон да не изпаднем и в Б група преди да влезем в А група и пак сме ходили на стадиона и сме подкрепяли Черно море, но по-малките от вас под 17-18 години със сигурност не помнят времената в Б група и може би първите ни години в А група, просто трябва малко повече търпение, 30 години не сме постигали успех 3-то място и изведнъж станахме капризни...какво да кажат хората, които 30 години са чакали за този успех????
Ей такива наши фенове не мога да разбера - "изведнъж станахме капризни". Що за глупаво мислене? Вече повече от 35 години ходя по стадионите и никога не съм преставал да искам и да мечтая МОЯТ отбор да побеждава и да се бори за по предно класиране. Нищо по-естествено от това няма, надеждите на привържениците да са по-големи при положение, че собственик на отбора е най-мощната финансова групировка в България. Напротив, вече Черно море трябваше всяка година да се бори за шампионската титла! А ние какво? Станахме трети и... толкова. Не виждате ли колко сме слаби и безидейни? Изобщо няма да се учудя ако в останалите 4 кръга до края на сезона не вземем нито една точка. Тогава какво? Вместо битка за титлата - Черно море в зоната на изпадащите?!!![]()
![]()
Просто сме в криза не го ли разбра, вс някога ще излезем от това положения, промени може да има чак през зимата, много отбори в България, както и в Европа се намират в същото неприятно положение, да не ги изброявам, всеки гледа мачове по телевизията и ги знае, така че това са неша, които са част от футболната игра, няма отбори, които да са нямали подобни спадове след сериозни успехи
Varna1913, явно нещо не можем да се разберем. Кога си ме чул да казвам, че не сме в криза? В криза сме и то каква! Въпросът ми е ЗАЩО сме в тази криза. Моят упрек като един редови фен на Черно море е към ръководството ни. Защо махнахме най-добрия си футболист,а на негово място взехме едно НИЩО. Упрека ми е, че не можеш да градиш първокласен отбор само със свободни трансфери. Кой качествен играч взехме тази година при положение, че миналата станахме трети и най-логичното нещо беше след третото място да се атакува титлата. Къде ни са трансферите? Къде ни е доказания треньор? Тази криза я предвидих още в деня, в който започна първенството, но тя се оказа къде, къде по-тежка от очакваното. 

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Varna1913, явно нещо не можем да се разберем. Кога си ме чул да казвам, че не сме в криза? В криза сме и то каква! Въпросът ми е ЗАЩО сме в тази криза. Моят упрек като един редови фен на Черно море е към ръководството ни. Защо махнахме най-добрия си футболист,а на негово място взехме едно НИЩО. Упрека ми е, че не можеш да градиш първокласен отбор само със свободни трансфери. Кой качествен играч взехме тази година при положение, че миналата станахме трети и най-логичното нещо беше след третото място да се атакува титлата. Къде ни са трансферите? Къде ни е доказания треньор? Тази криза я предвидих още в деня, в който започна първенството, но тя се оказа къде, къде по-тежка от очакваното.
Не знам кой е виновен, но определено трябват промени от треньорския пост до футболистите, ако нашето ръковдоство е умно, ще предложи договор на Любо Пенев, който напусна ЦСКА, защото не е съгласен с управленските решения там и най-вече, че върнаха пиянците, за което той е бил против, че му се бъркат в работата, точно такъв треньор ни трябва
Varna1913 написа:зеления написа:Varna1913, явно нещо не можем да се разберем. Кога си ме чул да казвам, че не сме в криза? В криза сме и то каква! Въпросът ми е ЗАЩО сме в тази криза. Моят упрек като един редови фен на Черно море е към ръководството ни. Защо махнахме най-добрия си футболист,а на негово място взехме едно НИЩО. Упрека ми е, че не можеш да градиш първокласен отбор само със свободни трансфери. Кой качествен играч взехме тази година при положение, че миналата станахме трети и най-логичното нещо беше след третото място да се атакува титлата. Къде ни са трансферите? Къде ни е доказания треньор? Тази криза я предвидих още в деня, в който започна първенството, но тя се оказа къде, къде по-тежка от очакваното.
Не знам кой е виновен, но определено трябват промени от треньорския пост до футболистите, ако нашето ръковдоство е умно, ще предложи договор на Любо Пенев, който напусна ЦСКА, защото не е съгласен с управленския решения там и най-вече, че върнаха пиянците, с което той не беше съгласен, точно такъв треньор ни трябва
Може би си прав. На нашия отбор му трябва треньор с твърда ръка. От футболистите бекове и най-вече таран. А да не забравя - сега вече ни трябва и много добър плеймейкър щом изгонихме нашия.
Любо пенев до0бре но кои ще му плати заплатата че не се сещам
няма да има трансфери нито трениори гръмки парвенството го утървахме така че няма кои да хвърля пари за 6,7-мо място поне не тим .

mokana написа:Любо пенев до0бре но кои ще му плати заплатата че не се сещамняма да има трансфери нито трениори гръмки парвенството го утървахме така че няма кои да хвърля пари за 6,7-мо място поне не тим .
Заплатата ще му я платят, по отношение на заплатите тука сме ок, но дали ще му дадат сериозни пари за селекция е друг въпрос, същото се отнася и за другите сериозни треньори, които биха поели отбора