Черно море 4:2 Локо София (СЪБУДХМЕ СЕ)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Локо София изваден от всички букмейкъри
Този мач е непредвидим отвсякъде...Очаквам всичко в него,ама да го вадят чак отвсякъде.
Само Черно море.
- Sagittarius
Обикновено извадените мачове предварително(1-2 дена) в последствие си се оказват съвсем нормални мъжки мачове.Не искам да предвиждам резултат.За съжаление няма да присъствам на мача,поради влошено от грипа здраве
.....за пръв след 3 години пак ще изпусна мач на Тича
,но няма как.Впрочем,ако Локо Сф са грипозни,даже да са се възстановили,като видя себе си....ами сериозно мисля,че ще ги треснем с 2 гола разлика поне...ако разбира се болестта там не е била кьорфишек 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Обикновено извадените мачове предварително(1-2 дена) в последствие си се оказват съвсем нормални мъжки мачове.Не искам да предвиждам резултат.За съжаление няма да присъствам на мача,поради влошено от грипа здраве.....за пръв след 3 години пак ще изпусна мач на Тича
,но няма как.Впрочем,ако Локо Сф са грипозни,даже да са се възстановили,като видя себе си....ами сериозно мисля,че ще ги треснем с 2 гола разлика поне...ако разбира се болестта там не е била кьорфишек
какъв кьорфишек бе 5 основни футболисти и други 5
това с ваденето кой знае, предвид кризата при вас 1:2 за нас
Групата ви я видях вече, отсъстват само Георги Марков, Горанов и Асамоа, от тези тримата само Георги Марков ви е редовен титуляр, ако става въпрос при нас също е възможно да отсъства трима или четирима, от не титулярите - Станислав Стоянов,от титилярите шанса на Александров да играе е 50:50, Миро Манолов, Даниел Георгиев, Адемар и Даниел Димов са под въпрос, така че накрая да не се окаже, че ние ще сме с повече липсващи играчи
PS: Някой ако има телефона на Сашо Диков или някаква друга връзка като имейл, нека му каже, че мача е изваден, защото наистин е странно, преди малко и спортингбет го блокираха тотално
PS: Някой ако има телефона на Сашо Диков или някаква друга връзка като имейл, нека му каже, че мача е изваден, защото наистин е странно, преди малко и спортингбет го блокираха тотално
- Sagittarius
Тъй тъй
.Разбира се,че е кьорфишек.Камбуров,Дафчев,Балдовалиев...това ви са основните,всичко друго е леш,а да и вратаря е добър.Те на линия ли са?Да,ами тогава какво не е ясно на кьорфишека?Рендето даже е добре за вас,че няма да играе,последните ни мачове Миро Манолов го прави луд само със спринтове,Гошо Горкия е готов за гонене до края на 1-вото полувреме....Дано стане интересен мач,но ми се струва,че ще е някаква тактическа пародия и игра за 0:0 и кой когото излъже от статично положение,някой фаул,корнер и фатална грешка....

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
- зеленобелия
- Контакти:
Juventina написа:В спортингбет го има:
Cherno More Varna v Lokomotiv Sofia
1 X 2 - 2.10 3.10 3.10
Казвайте на какво да залагаме
Всичко е ясно шопите си идват със съдиите.Н.Йорданов е поръчков съдия който не знам защо мрази Ч.море и винаги ни реже главата от петите.
Асамоа е титуляр , Караджинов и Дзеферович също Рендето и то Златински напоследък също редува се с Атанасов, Горанов също е основен футболист и сърбина дето е контузен та станаха 6 човека и останалите 4 са твърди резерви, но други 4 боледуваха по-рано. Мача ще е на мускули, който има повече воля той ще победи. А за плявата ще видим, щом Балдовалиев го броиш за добър
loko.1929 написа:Асамоа е титуляр , Караджинов и Дзеферович също Рендето и то Златински напоследък също редува се с Атанасов, Горанов също е основен футболист и сърбина дето е контузен та станаха 6 човека и останалите 4 са твърди резерви, но други 4 боледуваха по-рано. Мача ще е на мускули, който има повече воля той ще победи. А за плявата ще видим, щом Балдовалиев го броиш за добър
А ние да броим ли Кривия и Юруков, също Адемар, Даниел Димов и Станислав Стоянов, 5 отсъстващи футболисти, ако не играят и тези, които са под въпрос, ще поведем по това отношение
зеленобелия написа:Juventina написа:В спортингбет го има:
Cherno More Varna v Lokomotiv Sofia
1 X 2 - 2.10 3.10 3.10
Казвайте на какво да залагаме
Всичко е ясно шопите си идват със съдиите.Н.Йорданов е поръчков съдия който не знам защо мрази Ч.море и винаги ни реже главата от петите.
ти добре ли си най-добрия съдия в момента в България ще запиша мача и ще коментираме после. Май си от тези дето ако не ви дадат дузпа съдията не става
Varna1913 написа:loko.1929 написа:Асамоа е титуляр , Караджинов и Дзеферович също Рендето и то Златински напоследък също редува се с Атанасов, Горанов също е основен футболист и сърбина дето е контузен та станаха 6 човека и останалите 4 са твърди резерви, но други 4 боледуваха по-рано. Мача ще е на мускули, който има повече воля той ще победи. А за плявата ще видим, щом Балдовалиев го броиш за добър
А ние да броим ли Кривия и Юруков, също Адемар, Даниел Димов и Станислав Стоянов, 5 отсъстващи футболисти, ако не играят и тези, които са под въпрос, ще поведем по това отношение
въобще не го меря кой без колко е. Споменавам да е видно, че сме без половин отбор.