Ливърпул - Евертън 28.01.2014 | 22:00 | 4-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Ливърпул - Евертън 28.01.2014 | 22:00

Мнениеот HoUs4oOL » 29 яну 2014 01:00

wolf написа:Асистенцията не беше ли на Сисоко?

Не,на Колето Туре беше.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Евертън 28.01.2014 | 22:00 | 4-0 FT

Мнениеот wolf » 29 яну 2014 01:09

Е значи ми угасна надеждата в Сисоко отново :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 яну 2014 01:16

Страхотен мач на нашите,след пълната истерия сред нашите феновете,дошла след изпускането на новия Меси,Марадона и Пеле в едно-М. Салах.Стигна се дотам да се даде прогноза 0:3,абе колега кога за последно паднахме с 3 гола на Анфийлд,че се отчая толова :?: Днес всички се раздадоха на макс и най-вече спазваха тактическа дисциплина и показаха,че можем(когато искаме) Специални поздравления за Кутиньо и Стърлинг,свършили мнг работа в дефанзивен план.Стрхотен Джерард пред нашето наказателно поле и един Супер Дани Стъридж,не само за головете,а че се връщаше нон-стоп в защита и най-вече за извинението веднага след мача,разсейвайки всякакви съмнения за караници.Голям пич,просто искаше хеттрика и затова стана така,сигурен съм ,че още следващия мач ще се реваншира на Суарез,който можеше и да не реагира така и вкара излишно напрежение...Ливърпул е за големите мачове и запомнете-Салах и БезАлах ние сме в четворката благодарение на настоящите играчи,имайте малко повече вяра в тях и стига сте драматизирали,скоро ще започнат да се връщат и контузените и всичко ще е ок ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 яну 2014 01:21

Liverpool_EC написа:Страхотен мач на нашите,след пълната истерия сред нашите феновете,дошла след изпускането на новия Меси,Марадона и Пеле в едно-М. Салах.Стигна се дотам да се даде прогноза 0:3,абе колега кога за последно паднахме с 3 гола на Анфийлд,че се отчая толова :?: Днес всички се раздадоха на макс и най-вече спазваха тактическа дисциплина и показаха,че можем(когато искаме) Специални поздравления за Кутиньо и Стърлинг,свършили мнг работа в дефанзивен план.Стрхотен Джерард пред нашето наказателно поле и един Супер Дани Стъридж,не само за головете,а че се връщаше нон-стоп в защита и най-вече за извинението веднага след мача,разсейвайки всякакви съмнения за караници.Голям пич,просто искаше хеттрика и затова стана така,сигурен съм ,че още следващия мач ще се реваншира на Суарез,който можеше и да не реагира така и вкара излишно напрежение...Ливърпул е за големите мачове и запомнете-Салах и БезАлах ние сме в четворката благодарение на настоящите играчи,имайте малко повече вяра в тях и стига сте драматизирали,скоро ще започнат да се връщат и контузените и всичко ще е ок ;)

1-4 от Челси или 0-3 на Юнайтед беше тоя мач :mrgreen:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 29 яну 2014 01:24

Liverpool_EC написа:Страхотен мач на нашите,след пълната истерия сред нашите феновете,дошла след изпускането на новия Меси,Марадона и Пеле в едно-М. Салах.Стигна се дотам да се даде прогноза 0:3,абе колега кога за последно паднахме с 3 гола на Анфийлд,че се отчая толова :?: Днес всички се раздадоха на макс и най-вече спазваха тактическа дисциплина и показаха,че можем(когато искаме) Специални поздравления за Кутиньо и Стърлинг,свършили мнг работа в дефанзивен план.Стрхотен Джерард пред нашето наказателно поле и един Супер Дани Стъридж,не само за головете,а че се връщаше нон-стоп в защита и най-вече за извинението веднага след мача,разсейвайки всякакви съмнения за караници.Голям пич,просто искаше хеттрика и затова стана така,сигурен съм ,че още следващия мач ще се реваншира на Суарез,който можеше и да не реагира така и вкара излишно напрежение...Ливърпул е за големите мачове и запомнете-Салах и БезАлах ние сме в четворката благодарение на настоящите играчи,имайте малко повече вяра в тях и стига сте драматизирали,скоро ще започнат да се връщат и контузените и всичко ще е ок ;)

Впрочем тоя арабина на какъв пост играе? Нали уж, всички ревът за дефанзивен халф, ако не е такъв, значи нищо не сме изпуснали.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 яну 2014 01:35

За да е заместник на Мата :mrgreen:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 яну 2014 08:49

Такъв кеф не бях изпитвал доста отдавна. А можеше и още.....

iznenada

Мнениеот iznenada » 29 яну 2014 09:27

Голям кееф. Напълниха ми душата . Но не съм изненадан особено ,защото очаквах нещо подобно.
На първо място ,няма как да не изтъкна страхотния нов дефанзивен халф на Ливърпул -Стивън Джерард. Ебати заряда имаше в това момче за това дерби.Ебати биенето за първа топка.Ебати хъса ,ебати спортната злоба .Явно много ги мрази тия карамелчета :)
Показа ,че влиза в час на новия пост. Показа тактическо израстване на тоя пост.Показа свежест . Показа и огромно желание за игра ,което преди това липсваше. Точно такъв искам да го виждам. Аз още преди мача ,споделих ,че видях ,всичко това в мача срещу Борнемут .Тогава капитана загатна за подобряване на играта си и ето ,че сега затвърди . Браво .
Тук искам да отбележа и за другата ми радост ,която скоро споменах .ВЕЧЕ можем да очакваме голове и от дефанзивния ни халф ! Особено от тая гледна точка погледнато ,аз адмирирам този ход на Роджърс . Знаехме ,че Лукас ,нямаше грам принос в завършека на атаката и отбелязването на голове ,той дори не минаваше центъра в някои мачове. Но тук вече имаме гол от новия ни дефанзивен халф и очаквам още за в бъдеще .
Но Джерард определно трябва ,още тактически да работи ,да придобие нужните навици за тоя пост и да изчисти до минимум грешките в тая опасна зона .Особено в изнасянето и разиграването ,той не трябва да има грам брак,защото отнеме ли се там топката и става много опасно. И трябва да среща и да отнема топката без фаул.Много е важно да прецени действията си и там без фаул !
Той играе дълго време ,на тоя пост в националния и това също е негов плюс за в бъдеще и за Ливърпул .

Втория момент в мача ,който ми напълни душата ,беше прекрасната игра на Коутиньо ! Страхотен . Аз винаги съм вярвал в това момче. Класата си е вечна .Направи някои така по слаби мачове ,но вчера показа едно огромно желание за игра ,една невероятна концентрация и себераздаване ,както в офанзвиен план ,така и в ДЕФАНЗВИЕН ! Тук някои критици ,могат да замълчат трайно. :) Биеше за първа топка ,отнемаше и прекрасно изнасяше топката ,когато се наложи с едно докосване ..а когато види ,че пред него има вариант за пробив ,той смело тръгваше един на един ,преминаваше противници и създаваше опасности в атака .Освен това ,паса му и погледа му ,са невероятни . Видяхме прекрасен извеждащ пас към Дани за кой ли път вече.
И накрая само да отбележа за слепците ,Коутиньо игра там където аз винаги съм искал да играе .Коутиньо игра в средата ,като разиграващ ,атакуващ халф ! Това е неговия пост !!! Там той е най ефективен и там ,можем да извлечем максимума от неговите качества ! И предполагам вече нацяло затвори устата на Роджърс и му отвори очите .Нека Роджърс ,да спре експеримента Хендерсън и да не мърда оттам тоя бразилски магьосник . Аз не мога да разбера едно ,миналия сезон ,го пускаше в средата ,видя го ,че там е страхотен ..но тоя сезон го заби на крилото а на негово място пускаше трагедията ,която няма грам мозък,смелост и креативност за тоя пост ?!
Последна промяна от iznenada на 29 яну 2014 10:03, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 29 яну 2014 09:55

Няма как да не отбележа и поредния силен мач на двамата големци отпред ! Очаквано за мен . Дани страхотен . Ебати футболиста . Помага отзад ,в средата няма грешка а отпред удари ,голове . Страшен .
Суарес също помагаше много отзад в тоя мач ! Видяхме от него и показно ,как се тръгва от нашата половина и как се води топката на скорост до последно ,въпреки ,че имаше двама защитници ,които му дишаха във врата и как се реализира хладнокръвно . Преди това ,отново показа ,качества на хиена и отне хитро топката на последния в защитата на смешните в тоя мач карамелчета .Хендерсън да гледа и да попива .Води се близо до крака и с периферното зрение винаги гледаш защитниците и заемаш добра позиция с тяло пред тях . И през цялото време ,трябва да си смел и уверен ,че я вкараш ,иначе рискуваш да се спънеш в нея или да я изкараш в тъч ,подобно на нашия феномен в отбора :)
А Стъридж как я вкара втория път ? Значи ,първо беше с гръб към топката и не я виждаше добре и второ не виждаше вратата ,но се ориентира по вратаря. Много трудно изпълнение .
Рахим отново ми хареса .Винаги ми е харесвал от 16 годишен го следя .Имаше спад в формата му ,но отскоро отново показва добри неща и най вече-бързина .Обожавам бързи футболисти . Моузес е по техничен от Рахимчо ,но пък няма тая бързина и острота ..и може би за това Роджърс ,предпочита малкия пред него . Но много пропуска от чисти ситуации ! Видяхме отново сам срещу вратаря ,как не можа да я вкара .Трябва повече ДА МИСЛИ това момче и ще стане завършен футболист.
Бих отличил и защитата в тоя мач ,начело с Коло Туре . Шкъртел също се беше надъхал много добре и тоя мач да чукна на дърво ,нямаше грешка . Хареса ми спортната злоба ,но гарнирана с хитрост тоя път . Щото ,той по принцип винаги си я има тая злоба и хъс ,но пък нямаше акъл в много ситуации и знаем колко голове ,сме допуснали заради това. Тоя път умен.Браво .Много добре биеше и той за първа топка и то без фаул .Браво .
Сисоко не пусна никой да мине през неговата зона ,но все още е плах в разиграването на топката и допуска много брак . За мен Роджърс му еба майката на психиката на това момче ,като се гавреше доста време с него.
Отдясно през Фланаган имаше доста пробиви .Но нямаме право да му се сърдим ,предвид дългото отсъствие .Надявам се ,само това да е причината .И той показа голяма спортна злоба ,както винаги .Браво .Но пък ,продължавам да твърдя ,че в атака ,не можем да очакваме почти нищо от него.
За вратаря няма да говоря ,да не чуе дявола хаха
За Хендерсън само ще спомена поредното му смешно ударче ,с което уцели гаргите . Само като го видя как подхожда към топката и ми става ясно ,къде ще отиде тя .Нито застава правилно с тяло ,нито владее техниката на удара . Това е човека ,който трябва да се замени с добър халф и пъзела ще ми се нареди в офанзивен план . Суарес,Стъридж,Стърлинг ,зад тях Коутиньо и ...дано утре някой класен нов . :) Ако не ,то тогава нека да е Алън там или Лукас ,но не и това недоразумение във футбола . Надежди ми дава ,един момент от мача ,в който видях как Роджърс сериозно се скара на Хендерсън .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 29 яну 2014 14:03

Изображение
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”