donDiego написа:Няма смисъл от темата, докато не стане факт трансфера...който аз се надявам да НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ
Аз също не съм много очарован от този трансфер... и то за тия пари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
donDiego написа:Няма смисъл от темата, докато не стане факт трансфера...който аз се надявам да НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ
Red joker написа:donDiego написа:Няма смисъл от темата, докато не стане факт трансфера...който аз се надявам да НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ
Red joker написа:donDiego написа:Няма смисъл от темата, докато не стане факт трансфера...който аз се надявам да НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ
Във връзка с огромния интерес от страна на цялата спортна общественост в България за евентуален трансфер на нападателя на Берое Венцислав Христов в редиците на ЦСКА (София), ПФК Берое информира всички заинтересовани от случая, че срокът за плащане на трансферната сума за правата на играча е удължен до 4 февруари.
За сметка на това е постигнато споразумение за изплащане на допълнителна компенсация. Решението за това е продиктувано от желанието на футболиста за трансфер именно в този клуб.
ПФК Берое
Teo написа:Темата я правиме фен, като подпише - още 3 дена остават.
Надявам се да продадем Менди и с тези пари да вземем Венци.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта