petko.h.markov написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:dreben23 написа:Аржентинският голмайстор Гуидо ди Вани е подписал договор с ЦСКА, научи БЛИЦ от достоверни източници.
Подписването на контракта е станало с разменени факсове. Очаква се 25-годишният Ди Вани, който за последно игра за парагвайския Гуарани, да пристигне всеки момент в лагера на „червените“ в Турция.
Хм, че то по-добре да си беше останал звяра Сидибе, той надъни повече гола от тоя.
Нищо не разбираш, целта е съвсем друга - подписвайки с този юнак, отпада един дълг на ЦСКА от 450к евро! Това е целта, ако не вярваш, прочети всички сайтове, включително Гонг.
С добри адвокати може да си ви одрънка за пропуснати ползи като стой, та гледай.Но дори да не ви съди, ще му плащате заплата и други разходи, така че няма да спестите 450 хил., а по-малко. Отделно ще ви вземе последната квота за чужденци извън ЕС, защото мисля, че няма европейско гражданство.
Всъщност мнението ми беше иронично спрямо наличието на този "дълг". Колко ли слабоумен журналист трябва да е някой, за да му хрумне, че подписвайки с Ди Вани, подобно задължение, ако го има, ще отпадне. Да не говорим какъв пълен идиот трябва да е самия футболист за да се съгласи да прежали тези пари, подписвайки с ЦСКА.
Обаче тази простотия продължава и днес.Ди Вани е пристигнал в Турция снощи и пълнежа след новината" осъдил ЦСКА за 450хил. и т.н."Ако е осъдил защо ще идва за да го опрости това задължение.Той тези пари никога не може
да ги заработи ако играе.Е от такива писания вече ми се повръща.
Сега прочетох интервюто на Ди Вани относно делото.А Гонг си мълчи.Защо?