Окупацията на СУ падна ! Нормалността победи !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Окупацията на СУ падна ! Нормалността победи !
Нормалността ще победи, когато минат изборите.
mtaraduda написа:Не си желан в този форум бе, това не го ли разбра. Регистрирай се в бг-мама и промивай техните мозъци, които и без това не са наред от толкова хормони. Остави хората тук на спокойствие. Всички влизаме тук да се разсеем от ежедневието и да избягаме от жалките опити на журналисти и политици да ни промиват мозъците. Влизаме тук да говорим, спорим за футбол главно, за спорт като цяло, толкова ли няма други места където да сееш омразата и помията си. Как да ти избегна темите като вляза тук и всяка втора тема е твоя и всяка втора тема е политически насочена. Не те ли е срам?
Когато се казват истини те доста често болят. Кой си ти, че говориш от името на всички ? Тук сте 10-15 промити мозъци, които не приемат истините, които пиша. Останалите хора са нормални. Това, че вие сте по-агресивни не означава, че сте прави. Аз просто действам с вашите методи !

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- nikita 333
- Контакти:
Бареков написа:Нормалността ще победи, когато минат изборите.
Имало е избори минали са и пак ще има избори и пак си стойте вкъщи мързели нефелни. Та после пак протестирайте за нещо, което не разбирате. Яжте си тиквата на helloween американизирана измет с българско гражданство...
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
viali69 написа:mtaraduda написа:Не си желан в този форум бе, това не го ли разбра. Регистрирай се в бг-мама и промивай техните мозъци, които и без това не са наред от толкова хормони. Остави хората тук на спокойствие. Всички влизаме тук да се разсеем от ежедневието и да избягаме от жалките опити на журналисти и политици да ни промиват мозъците. Влизаме тук да говорим, спорим за футбол главно, за спорт като цяло, толкова ли няма други места където да сееш омразата и помията си. Как да ти избегна темите като вляза тук и всяка втора тема е твоя и всяка втора тема е политически насочена. Не те ли е срам?
Когато се казват истини те доста често болят. Кой си ти, че говориш от името на всички ? Тук сте 10-15 промити мозъци, които не приемат истините, които пиша. Останалите хора са нормални. Това, че вие сте по-агресивни не означава, че сте прави. Аз просто действам с вашите методи !
Ма никой не го интересува какво говориш. Аз тук не искам да говоря за политика. Ако искам да говоря с някой за политика ще вляза в съответния форум и ще говоря с много по - компетентни хора от теб. Промит мозък съм, защото ... искам да говоря за спорт в спортен форум? Явно на нормалността и се вика по различен начин вече.
Комунистче, отивай си в Украйна и там си насаждай партийните глупости колкото си искаш. Престани са спамиш спортния форум с политически теми. Не разбра ли, че на никого не си интересен, освен на партийните ти другарчета, които сте трима-четирима словоблудци тука. За политика мога много да споря с тебе, ама няма смисъл, защото сте чугунени глави и не увирате...
-
- Контакти:
mtaraduda написа:viali69 написа:mtaraduda написа:Не си желан в този форум бе, това не го ли разбра. Регистрирай се в бг-мама и промивай техните мозъци, които и без това не са наред от толкова хормони. Остави хората тук на спокойствие. Всички влизаме тук да се разсеем от ежедневието и да избягаме от жалките опити на журналисти и политици да ни промиват мозъците. Влизаме тук да говорим, спорим за футбол главно, за спорт като цяло, толкова ли няма други места където да сееш омразата и помията си. Как да ти избегна темите като вляза тук и всяка втора тема е твоя и всяка втора тема е политически насочена. Не те ли е срам?
Ма никой не го интересува какво говориш. Аз тук не искам да говоря за политика. Ако искам да говоря с някой за политика ще вляза в съответния форум и ще говоря с много по - компетентни хора от теб. Промит мозък съм, защото ... искам да говоря за спорт в спортен форум? Явно на нормалността и се вика по различен начин вече.
футболните фенове са единствената заплаха за политиците.затова са пуснати толкова многотролове.
нека никой вече не им отговаря на политическите писания.
Такава пародия на държава няма никъде по света. 20-30 келешчета се барикадирали незаконно и със взлом във залите на СУ, и полицаите като дойдоха вместо да ги изринат от там и да ги заведат в ареста, те ги защитават и пазят от нормалните хора, които искат да учат. Наистина няма такава държава. Все едно аз с още 30 човека да се барикадирам в общината или в някой магазин или някъде си и полицаите като дойдат, вместо да ни изгонят и затворят, да ни пазят от другите хора, които искат да ни изгонят и да си ползват обекта по предназначение. Абсурдистан.
- 1912plovdiv
- Контакти:
Бареков написа:Нормалността ще победи, когато минат изборите.
Умри черно-бяла к**во !

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
galin56 написа:Такава пародия на държава няма никъде по света. 20-30 келешчета се барикадирали незаконно и със взлом във залите на СУ, и полицаите като дойдоха вместо да ги изринат от там и да ги заведат в ареста, те ги защитават и пазят от нормалните хора, които искат да учат. Наистина няма такава държава. Все едно аз с още 30 човека да се барикадирам в общината или в някой магазин или някъде си и полицаите като дойдат, вместо да ни изгонят и затворят, да ни пазят от другите хора, които искат да ни изгонят и да си ползват обекта по предназначение. Абсурдистан.
Точно Абсурдистан , българи да защитават правителството на ДПС ?!?
mtaraduda написа:Ма никой не го интересува какво говориш. Аз тук не искам да говоря за политика. Ако искам да говоря с някой за политика ще вляза в съответния форум и ще говоря с много по - компетентни хора от теб. Промит мозък съм, защото ... искам да говоря за спорт в спортен форум? Явно на нормалността и се вика по различен начин вече.
И пак продължаваш да говориш от името на всички ! Това, че на теб не ти се говори за политика си е твоя работа. Като не ти се говори за политика защо влизаш в политически теми ? Има достатъчно спортни такива. Ако пък няма - пускай ! Това е демокрацията - да уважаваш правото на другия.

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]