Кашчей написа:Червени_шампиони написа:Дойде ли Венци Христов? Коя е новата дата, която е обявил Лупи, ако има такава?
Ако нещо не са променили в дограмата, то трансферният прозорец в България е до края на февруари.
Да, но Стойчо каза края на изминалата седмица или началото на настоящата, че ще се включи в подготовката на отбора.
- Може ли да се каже, че Венци Христов вече е играч на ЦСКА?
- Да, в края на седмицата или началото на другата той вече и ще се включи в подготовката на отбора.
- Той ли бе нападателят, който искахте в тима си най-много?
- Да. Там където имаме възможност да привлечем българи – аз предпочитам българи. Чак след това гледаме извън границите на страната. Венци беше първият ми избор, много го харесвам, не само като състезател, но и като човек. Отличен професионалист. А най-важното е, че е "червен". Той имаше доста други предложения, но искаше ЦСКА и само ЦСКА. Беше категоричен в избора си.
Отново минус в полза на Стойчо и Лупи, после се чудете защо не ги харесвам. Говорят преди нещата да са станали факт и само заблуждават. На целия треньорски щаб и директорите, автомобилите струват колкото Венци Христов, но иначе нямаме пари. Сега съм сигурен, че Лупи ще се пазари за цената, ако може да я свали, шефовете на Берое няма да са съгласни, сделката ще пропадне и Домус бей ще ни го вземе под носа. Дано не съм прав.