Селекция и подготовка 2013/2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Селекция и подготовка 2013/2014

Мнениеот bulgaro » 27 яну 2014 17:17

chepishev73 написа:
bulgaro написа:Престижен резултат срещу втория отбор на руски полуаматьорски клуб, при това играл мач предния ден... Сега разбирате ли, защото нямахме първа тренировка като хората, защо няма да имаме нито една контрола в България и защо няма да имаме представяне на отбора преди началото на втория дял от шампионата? Някои хора просто нямат мъжество да се появят пред нас. Нищо де, първенството започва скоро и няма да има къде повече да се скрият.

Добре де, Булгаро, може ли да има толкова омраза в теб ве, майна?

Няма омраза, това е от любов!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 27 яну 2014 18:43

С такава любов - по-добре да мразиш!!! :roll:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 яну 2014 19:43

Програмата на контролните срещи по време на 2-ия подготвителен лагер в Агия Напа, Кипър, 31 януари - 13 февруари:

02.02 Ботев - Заглембе (Любин, Полша). "Заглембе" е 14-ти във временното класиране на полската "Екстракласа" (Висша лига). В тима играе юношата на ЦСКА Павел Виданов.

05.02 Ботев - Енисей (Красноярск, Русия). "Енисей" е 12-ти в руската ФНЛ (Б група). За сравнение, "Уфа" е 6-ти в същата група.

08.02 Ботев - Дукла (Прага, Чехия). "Дукла" са 4-ти в чешката Гамбринус лига (Висша лига), на точка от 3-ия "Теплице".

11.02 Ботев - Ростов (Ростов на Дон, Русия). "Ростов" са 8-ми във временното класиране на руската Премиер лига (Висша лига), с равни точки с 9-ия "Кубан".

13.02 Ботев - Мика (Ереван, Армения). Действащият вицешампион и носител на Суперкупата на Армения в момента е 5-ти във Висшата лига на страната, на 3 т. от втория "Ширак".

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Botev-sreshta-ar ... -2269.html
Изображение Изображение

Потребителски аватар
М. Стоилов

Стоилов: Подготовката мина добре, очаквам да се преборим за

Мнениеот М. Стоилов » 27 яну 2014 21:12

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов даде обширно интервю при завръщането на отбора от подготвителния лагер в Ларнака. Хасковлията сподели, че е доволен от проведената подготовка и очаква отборът му да се пребори за евроквота през пролетния полусезон.

„Мина добре подготовката, свършихме това, което имахме като идея и план. Основната група е в добро състояние да играе контролни срещи. Имаме изоставане в новите трима играчи. Въпросът сега е те да наваксат и да достигнат другата група.“

„Лучин и Куртеан бързо се вписаха в отбора, 15 дни са достатъчни, те за мен вече не са нови играчи, при тях адаптацията е твърде лесна. Вече се надявам другите 2-3 да видим как се аклиматизират.“

Относно евентуалния трансфер на Юсеф Хамза от Петролул Плоещ, Стоилов отговори: „При всички положения имахме разговори с клуба, до ден-два ще има яснота.“

Специалистът разкритикува сериозно и резервният вратар на отбора Росен Андонов, който го е разочаровал с представянето си. „Имаме пропуски но това е нормално. По-притеснително е позицията на втори вратар, защото съм изключително разочарован от нашия млад вратар, защото той получи шанс една година да работи и да се развива, но явно не взима нещата на сериозно. Получи шанс, ние поехме риска да останем само с един опитен вратар и с двама млади, ще видя какво ще правя с него, защото не може да продължава тази ситуация. Не съм доволен, въпреки многото подадени ръце към него, не съм доволен от това, което е показал като сериозност, личен живот и тренировъчен процес.“

„Може би ще прибегна до някой друг от младите вратари. Ние поехме огромен риск да имаме само един вратар, но явно това не е достатъчно за някои млади хора.“

„Играч от класата на Тошко (Неделев) трудно можем да компенсираме, но ще опитаме отборът да се окомплектова, надявам се до няколко дни и всичко около Хамза да е ясно.“

„Лично аз очаквам да се преборим за евроквота, без значение през къде, това ми е желанието. В двата мача съм доволен от първото полувреме, второто прекалено голяма индивидуални действия, разкъсани действия. За мен водещото не е резултатът в контролните мачове.“

Относно трансфера на Димитър Везалов, Стоилов коментира: „Публиката на Ботев приема добри играчи, когато играеш добре, публиката ще те приеме добре. Имаме четири стопера, отвори се възможност да го вземем като свободен агент, поне един месец ще трябва да работи сериозно за да почне да играе.“

„Когато имаме цел да сме в Лига Европа и не я изпълним, нормално е да има критики. Ботев винаги обявява кои играчи са с трансферна сума и кои без. Не виждам защо трябва да се спекулира“, завърши бившият треньор на Левски, Литекс и националния отбор.

Подкрепяйте отбора и вярвайте в нас. Лятото ще мирише на изгорели вестници

П.С. С уважение Станимир Стоилов

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Стоилов: Подготовката мина добре, очаквам да се преборим за

Мнениеот boabbb » 28 яну 2014 11:37

М. Стоилов написа:Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов даде обширно интервю при завръщането на отбора от подготвителния лагер в Ларнака. Хасковлията сподели, че е доволен от проведената подготовка и очаква отборът му да се пребори за евроквота през пролетния полусезон.

„Мина добре подготовката, свършихме това, което имахме като идея и план. Основната група е в добро състояние да играе контролни срещи. Имаме изоставане в новите трима играчи. Въпросът сега е те да наваксат и да достигнат другата група.“

„Лучин и Куртеан бързо се вписаха в отбора, 15 дни са достатъчни, те за мен вече не са нови играчи, при тях адаптацията е твърде лесна. Вече се надявам другите 2-3 да видим как се аклиматизират.“

Относно евентуалния трансфер на Юсеф Хамза от Петролул Плоещ, Стоилов отговори: „При всички положения имахме разговори с клуба, до ден-два ще има яснота.“

Специалистът разкритикува сериозно и резервният вратар на отбора Росен Андонов, който го е разочаровал с представянето си. „Имаме пропуски но това е нормално. По-притеснително е позицията на втори вратар, защото съм изключително разочарован от нашия млад вратар, защото той получи шанс една година да работи и да се развива, но явно не взима нещата на сериозно. Получи шанс, ние поехме риска да останем само с един опитен вратар и с двама млади, ще видя какво ще правя с него, защото не може да продължава тази ситуация. Не съм доволен, въпреки многото подадени ръце към него, не съм доволен от това, което е показал като сериозност, личен живот и тренировъчен процес.“

„Може би ще прибегна до някой друг от младите вратари. Ние поехме огромен риск да имаме само един вратар, но явно това не е достатъчно за някои млади хора.“

„Играч от класата на Тошко (Неделев) трудно можем да компенсираме, но ще опитаме отборът да се окомплектова, надявам се до няколко дни и всичко около Хамза да е ясно.“

„Лично аз очаквам да се преборим за евроквота, без значение през къде, това ми е желанието. В двата мача съм доволен от първото полувреме, второто прекалено голяма индивидуални действия, разкъсани действия. За мен водещото не е резултатът в контролните мачове.“

Относно трансфера на Димитър Везалов, Стоилов коментира: „Публиката на Ботев приема добри играчи, когато играеш добре, публиката ще те приеме добре. Имаме четири стопера, отвори се възможност да го вземем като свободен агент, поне един месец ще трябва да работи сериозно за да почне да играе.“

„Когато имаме цел да сме в Лига Европа и не я изпълним, нормално е да има критики. Ботев винаги обявява кои играчи са с трансферна сума и кои без. Не виждам защо трябва да се спекулира“, завърши бившият треньор на Левски, Литекс и националния отбор.

Подкрепяйте отбора и вярвайте в нас. Лятото ще мирише на изгорели вестници

П.С. С уважение Станимир Стоилов

Тоя ви счупи - на шербет няма ли да мирише :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 яну 2014 21:25

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jywhhXIf68Q[/youtube]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 29 яну 2014 12:15

Представянето на Хазма!
Изображение
Изображение
Изображение
http://plovdivderby.com/index.php/kateg ... hazma.html

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 01 фев 2014 12:40

frente atleti написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Ами, освен дакажем нещо и за победата с 2:1 срещу "Сион" в Кипър. Много добри впечатления оставиха Куртеан, Филип Филипов, Артур Енрике и авторът на втория гол, Цветелин Чунчуков. Луис Педро показа познатата си пропускливост пред гола, като разбира се, тресна и греда. 18-годишният страж Филип Димитров отрази дузпа, а Вандер, който показа обичайната си класа, изработи и вкара такава. Иначе играха май почти всички, които са в Кипър, най-много минути - Анисе, Спрокел и Огнянов.

БОТЕВ: Росен Андонов (46 - Филип Димитров), Филип Филипов (46 - Йордан Христов), Сивард Спрокел (73 - Алесандру Бенга), Серджан Лукин (59 - Димитър Везалов), Веселин Минев (46 - Артур Енрике), Томаш Иршак (46 - Георги Сърмов), Абел Анисе (74 - Божидар Васев), Алесандру Куртеан (46 - Ромарио Кортзорг), Луис Педро (46 - Вандер Виейра), Мариян Огнянов (73 - Цветелин Чунчуков), Иван Цветков (66 - Ферибори Доре)

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Botev-2-1Sion-2260.html

Интересното в случая е ,че Ф .Димитров който се пада 3-ти вратар и е на 18-години май е по-добър от 2-рия Андонов прекрасно спасена дузпа и много добър ръст за качествен вратар това много ме радва стига и Мъри да му дава повече шансове да играе чакам голямо бъдеще от него-Браво ;) !

Е четох ,че Мъри е засилил Андонов в Раковски дано за Димитров изгрее слънце според мен много добър млад вратар -мое мнение !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 фев 2014 13:36

frente atleti написа:дано за Димитров изгрее слънце според мен много добър млад вратар -мое мнение !

+ 1912 :!: Напълно те подкрепям, много кадърно момче, с отлични рефлекси и добро поведение.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Ботев привлече най-големият талант на Локо

Мнениеот костенурк » 01 фев 2014 15:05

Твърде любопитен "трансфер" се случи тези дни в Пловдив - Цецо Главчев, един от синовете на скандалния рапър Ванко 1, е сменил родния си Локомотив с големия съперник Ботев, съобщава viasport!

От една страна това не е шокиращ факт, тъй като напоследък не малко деца и юноши се преместиха от Лаута в "Коматево" - заради по-добрите условия. Тоталната изненада идва от обстоятелството, че Ванко 1 минава за нещо като благодетел на ДЮШ на Локомотив. Негови приятели, сред които Валери Божинов, са дарители на малките "черно-бели".

Цецо Главчев е роден 2000 г., а неговият брат Петър е по-голям с една година и все още част от Локо. По-малкият син на рапъра е четвъртият обещаващ футболист от своя набор, който напуска "смърфовете" и отива при "канарчетата". Въпросната възраст на Локомотив се считаше за доста перспективна и побеждаваше градския си съперник. До лятото на 2013-а, когато първите трима облякоха жълто-черния екип. Миналата есен Ботев (2000) два пъти спечели срещу Локо - за Купата и за градското първенство.

В понеделник Цецо Главчев започва тренировки с новия си отбор. Тогава стартира зимната подготовка на наборите от 1998 до 2006. По-големите ще тренират на базата в "Коматево", докато по-малките в зали заради ниските температури в Пловдив, пише официалният сайт на "канарите", където е публикуван и график.

Снимката е от фейсбук профила на Цецо Главчев.

Успех на момчето.Според специалистите има страхотни качества.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Ботев”