Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот CSKA 78 » 27 яну 2014 17:53

Tommi написа:
CSKA 78 написа:Има и изключения,които само потвърждават правилото!
А правилото е: В края на "прозореца" повечето отбори имат доста по-малко пари за трансфери и се опитват да ги похарчат(остатъка от парите за трансфери,който в повечето случаи е минимален в сравнение с парите при отварянето на прозореца) за футболист,който в повечето случаи ще е разерва в новия си отбор.
Не смятам обаче,че "Левски" са излючението на правилото!(както написах по-горе има изключения,но те се отнасят за големи отбори и световни звезди,които в последния момент са се разбрали за сумата по трансфера на споменатата звезда). ;)

Аз пък викам Левски да го броим като изключение от твоето правило, защото остава цял месец до затварянето на трансферния прозорец. ;)
И всъщност при трансферния прозорец по-скоро е в сила Законът на Паркинсон, а не твоето твърдение, че са останали малко пари и те трябва да се изхарчат за някоя резерва. ;)

Да,прав си!Само че в България,не в Холандия! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2014 17:55

CSKA 78 написа:
Да,прав си!Само че в България,не в Холандия! ;) :mrgreen:

Няма значение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 яну 2014 17:56

CSKA 78 написа:Ей,тия журналя!Кажи му журналист и не го обиждай повече!Вече написаха,че има обрат!http://www.blitz.bg/sport/article/212825

23-годишният чех е считан за сигурен при „сините“, но поне според думите на неговия агент Иржи Мюлер той може да премине в полското първенство.
Едо Опхов - технически директор на НЕК Наймеген, клубът който държи правата на Чмовш, обяви, че е получена оферта и от полския Рух (Хожув). Интерес има и от Русия, но конкретно предложение оттам липсва.

Koнане, нека да обобщя твоите мнения. Първо Чмовш беше много скъп за Левски, а те нямат пари за него. След това, Чмовш излезе по-слаб от Везалов и Милиев и затова преговаря с Левски, а Чехия му е тясна. Сега същия този бастун се оказа, че не е чак такъв бастун, даже има интерес за него от полски и руски клубове :lol: А в същото време момчето си прави екскурзии до София, за да види Витоша и ранобудните студенти :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 27 яну 2014 18:00

Avanti_Ragazzi написа:
седемнамалко написа:
Avanti_Ragazzi написа:Аз залагам на следният състав през пролетта (100% освен без Родригес, ще сме и без Гаджев)! Като залагам на нови Пламен Крумов от Берое който според мен в крайна сметка Берое ще го пуснат още сега при нас. Както и ще вземем едно крило на мястото на Гари!

На вратата Пацо с резерва Губито!

Централни защитници Бабаита и тоя новия чех! С резерви Дани Димов, Петето и Йети!

На левият бек Крумов от Берое въпреки, че той е десен бек (ама нали ние сме царе на преквалификацията) :lol: с резерви Бабаита, Старокин или малкият Орачев. На десният бек 100% е Мюлдер с резерви Крумов или Пелето!

В средата залагам на Старокин и Дани Димов с резерви Пелето, Боби Цанов и Стефчо Велев щом се възстанови! А пред тях Бруто като офанзивен с резерви Деко и другият близнак Цонев - Ради!

По-крилата 100% сигурен е и Туре, освен това 100% ще вметем и нов на мястото на Гари! А резерви там ще са Деко и Огнянов!

В нападение е ясно, титуляр ше е Макриев а резерва Генков! И ако не излезе нещо за един от двамата до края на прозореца ще са те!

За съжаление не смятам, че в този формат на първенството другите юноши ще успеят да играят мачове, но хубавото е да тренират с първият състав и да са в него!

Да видя колко ще позная накрая! :lol: Но след като познах още ноември, че Гари, Вутов и Гаджев ще се продадат зимата! Смятам и че сега ще позная! :mrgreen:

Who the fuck is Бабаита? :)

Белаид! :lol:

Уф! Бях се притеснил, че говориш за Пл. Димов, че гледам си го "забравил" иначе, дано само и треньорите да го забравят след някой лагер или нещо такова :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 яну 2014 18:01

Сега става интересно кой ще бие дузпите. Гари си ги вкарваше без проблем.
Моля се да не е Бру, ей богу!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 яну 2014 18:02

bilyaletdinov написа:
CSKA 78 написа:Ей,тия журналя!Кажи му журналист и не го обиждай повече!Вече написаха,че има обрат!http://www.blitz.bg/sport/article/212825

23-годишният чех е считан за сигурен при „сините“, но поне според думите на неговия агент Иржи Мюлер той може да премине в полското първенство.
Едо Опхов - технически директор на НЕК Наймеген, клубът който държи правата на Чмовш, обяви, че е получена оферта и от полския Рух (Хожув). Интерес има и от Русия, но конкретно предложение оттам липсва.

Koнане, нека да обобщя твоите мнения. Първо Чмовш беше много скъп за Левски, а те нямат пари за него. След това, Чмовш излезе по-слаб от Везалов и Милиев и затова преговаря с Левски, а Чехия му е тясна. Сега същия този бастун се оказа, че не е чак такъв бастун, даже има интерес за него от полски и руски клубове :lol: А в същото време момчето си прави екскурзии до София, за да види Витоша и ранобудните студенти :lol: Ах, колко жалко е да си чорбар...

Еми,ако мислиш,че статията е писана от "чорбар"(това трябва да е някакъв нов отбор),значи те разбирам напълно!
Моето мнение е,че въпросният футболист е слаб,но това не означава,че мениджърът му няма да му направи подходяща реклама! ;) 8-) :mrgreen:
А това,че колкото и да е слаб(но има договор),Левски няма пари да си позволи дори този футболист,затова се появи информация,че всъщност е свободен агент. 8-)
Последна промяна от CSKA 78 на 27 яну 2014 18:06, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2014 18:04

tevez написа:Сега става интересно кой ще бие дузпите. Гари си ги вкарваше без проблем.

Който нападател от Макриев и Генков е на терена той ще бие. Бру ще е втори избор. Така мисля аз.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 яну 2014 18:05

Tommi написа:
tevez написа:Сега става интересно кой ще бие дузпите. Гари си ги вкарваше без проблем.

Който нападател от Макриев и Генков е на терена той ще бие. Бру ще е втори избор. Така мисля аз.

Да пази Господ :lol: По-добре да не ни дават дузпи, че да се ядосваме с изпълненията им :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2014 18:07

tevez написа:
Tommi написа:

Да пази Господ :lol: По-добре да не ни дават дузпи, че да се ядосваме с изпълненията им :mrgreen: :mrgreen:

Те са си изкусни дузпаджии. ;)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 яну 2014 18:08

CSKA 78 написа:
Еми,ако мислиш,че статията е писана от "чорбар"(това трябва да е някакъв нов отбор),значи те разбирам напълно!
Моето мнение е,че въпросният футболист е слаб,но това не означава,че мениджърът му няма да му направи подходяща реклама! ;) 8-) :mrgreen:

Важно уточнение :!: Последно Чмовш е слаб футболист :!: ОК, явно в Левски знаят, какво имат в джоба и затова привличат "слаби" футболисти, някои "нови" отбори като назования от теб се опитват да привлекат "класни" национали, ама за съжаление им искат трансферна сума. А този клуб не е научен да плаща трансферни суми.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”