Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Мнениеот tmanolov » 27 яну 2014 15:09

dodo7271 написа:
tmanolov написа:странно ми е колко от вас въобще имат възрастта за гласуване, за да могат да направят нещо по-различн от първичното навиране на главата в местата, на които не огрява слънце? Да уточня, че не съм от Пловдив, не познавам Бюрека, не съм фен на БотевЪ и нямам сметки в КТБ - та какво толкова сте го лапнали дудука? какъв е проблемът в България да има богати хора? И трябва ли те да се срамуват от богатството си? Какъв е проблемът да събереш 100 000 на депозит при положеие, че вземаш 20К месечно примерно, което е нромална, дори и ниска заплата за висш мениджмънт в родината ни? Трябва ли да се чувства неловко, за това, че не е пълен прошляк? И изобщо какви хора трябват на страната ни - сульовци, без 5 стинки в джоба, чиято първа мисъл, когато попаднат във властта, е как да откраднат поне за внуците си, а не богати, които поне за дребните далваери няма да си правят труда, защото вече са осигурили бъдещето си? И изобщо каква е тази омраза към хората, които имат пари, още повече - доказани пари с договори? Кой е по-добър от бюрека - драгалевския мангал ли (на него откъде са му парите?), гея ли, меди доганов, тиквата ли или цецо маймуната, бай болен лидеров, другарката пръмова ли - кой? Хайде да чуя един по-честен от бюрека - само един? Та дайте да не показваме сламката в окото на другия, преди да видим гредата в себе си, а? Не съм фен на дудука, но е алтернатива, някаква алтернатива - добра или лоша - не зная, но може ли да е по-зле от сега?

Никой няма нищо против богатите, имаме против такива като Бареков. Няколко основания имаме да сме против:

1. Да казваш, че защитаваш бедните, а се къпеш с шампанско от 500 евро насред Сен Тропе.
2. Да казваш, че Б.Б е най-лошия при положение, че четири години си му лизал задния проход. И си му носил гербери, и си го наричал "най-великия".
3. Да казваш, че си за "българското селско стопанство", след като само преди две години нарече животновъдите по следния начин - простаци, селяндури, вонящи хора, които трябвало да си ядат сиренето и сланината върху вестника...Но тогава тези хора бяха против Бойко, а Барека го защитаваше, нали???

Още искаш ли?

1. какъв е проблемът да имаш часовник за 7-8 000 лева и да мислиш за бедните? Познавам един от най-богатите българи, човек, който никога не е апрадирал с пари, но кара кола за 500 000 лева, просто защото му е удобна. Това не му пречи да дарява всеки месец огромна сума пари за благотварителност
2. Да, за тиквата си прав, но тук веднага изниква клишето - а кой не е правил грешки? Дори Христос го е казал (Христос е оня готиния пич, май беше от нек'ъв комикс във фейса:)) - който е безгрешен, пръв да хвърли камък
3. Нали правиш огроманата разлика между онези дерибеи зърнарите и хората занимаващи се със селско стопанство. Тук имам предвид обощни градини, зеленчуци и т.н., а не ори-мели-яж, че трябва да се усвояват едни пари на декар площ, а ние ще внасяме домати от АЛбания - няма майтап и такива видях в била през октомври

та ако може нещо по-съществено?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 27 яну 2014 15:10

Заклет Левскар написа:
Raoul_Duke написа:Тук всичко живо храчи свирепо наляво и надясно, но никой не казва "ей тва е чуека, за него гласувайте". Може би защото знаят, че техните любимци не са с нищо по-добри от тези, срещу които възроптават?!

Ей, Цветан Василев е чуека, за него гласувайте.
Така добре ли е?

Просто нямаме любимци. За мен е срамно да харесваш политик. Това са мазни подчовеци дошли с единствената цел да крадат. Просто са ми под нивото 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 яну 2014 15:20

black sea написа:
tmanolov написа:странно ми е колко от вас въобще имат възрастта за гласуване, за да могат да направят нещо по-различн от първичното навиране на главата в местата, на които не огрява слънце? Да уточня, че не съм от Пловдив, не познавам Бюрека, не съм фен на БотевЪ и нямам сметки в КТБ - та какво толкова сте го лапнали дудука? какъв е проблемът в България да има богати хора? И трябва ли те да се срамуват от богатството си? Какъв е проблемът да събереш 100 000 на депозит при положеие, че вземаш 20К месечно примерно, което е нромална, дори и ниска заплата за висш мениджмънт в родината ни? Трябва ли да се чувства неловко, за това, че не е пълен прошляк? И изобщо какви хора трябват на страната ни - сульовци, без 5 стинки в джоба, чиято първа мисъл, когато попаднат във властта, е как да откраднат поне за внуците си, а не богати, които поне за дребните далваери няма да си правят труда, защото вече са осигурили бъдещето си? И изобщо каква е тази омраза към хората, които имат пари, още повече - доказани пари с договори? Кой е по-добър от бюрека - драгалевския мангал ли (на него откъде са му парите?), гея ли, меди доганов, тиквата ли или цецо маймуната, бай болен лидеров, другарката пръмова ли - кой? Хайде да чуя един по-честен от бюрека - само един? Та дайте да не показваме сламката в окото на другия, преди да видим гредата в себе си, а? Не съм фен на дудука, но е алтернатива, някаква алтернатива - добра или лоша - не зная, но може ли да е по-зле от сега?

Така леки4ко пропускаш някои факти, колега...
1.Нали знаеш - колкото и пари да имаш, ламтиш за още пове4е. Особено нашите мутро-бизнесмени нямат наяждане. А вси4ки знаем кои са зад Дудука - Караибрахим, Мазния(Дебелян), Дрогиран и т.н.
2.Алтернатива виждахме и в Костов, и в Кобурга, и в Тиквата...и какво стана :!: :?: :roll: Нещо много си наивен, ми се струва.
3.Забрави ли този как праскаше кю4ека с онези лели4ки в кръ4мата
4.Богати хора трябва да има, ама не такива като тук - ал4ни, глупави, злобни, смотани и т.н.
5.Нари4аш го с обидното Дудука, пък виждаш алтернатива в него :!: :?: :roll:

1. Да, така е, ламтиш за повече, но за големите далвери - ламтиш за милиарди, а такива опции се отварят 2-3 пъти за мандат. Не те знам на колко години си, но аз помня отлично бай ти Тошо, а тогава имаше лаф - Тошо крадеше и народът ядеше. В щатите няма бедни политици - ни един. даже онзи мангал Обама, дето бедните го издигат в символ-верую е милионер. Та какъв е проблемът, ако краде на едро от ЕС, а занрази битовата корупция и престъпност? Или пак ще се правим на по-честни от папата?
2. Алтернатива аз не съм видял никъде, поне досега, но все още имам вяра в народа ни? Бюрека няма да е месията, но не бих го отританл ей-така по дифолт
3. Как прецени какъв е Дудука - аз го гледах с Курвалезич - ами размаза я- той и показва договор, тя вика, ама тоя договор може да е фалшив!?!? Или като я уби с лафа, че Пеевски е звънял, за да я назначи в ТВ7. Та що Курвалезич да има право да говори, а бюрека - не. Още нещ от това предване - Лезич е получава по 48 000 лева на месец за предаването си - е, тя бедна ли е, каква е?
4. На черното-бяло не мога да кажа. Фен съм на Левски, но не ми пречи да наричам онова леке НСПП с четирите му имена, нито пък да наричам безродника Стоичков Кюрд, като същевременно не отричам, че е най-големият ни футболист на всички времена. Просто фактите са си факти, както казва един съфорумец, а срещу тях не можеш да тичаш

П.С. И какво значи да си богат - ами аз също съм богат - имам наследствен имот за 200 000 евро. Богат ли съм? А чичката от малдост 1 с панелка за 100 000 лев, богат ли е? Щото може да я продаде и да има тези пари, нали? Въобще обществото ни смята, че политикът трябва да е пълен прошляк, да ходи със скъсани чорапи и вълнената плетена жилетка от баба му, да взема 300 кинта заплата и едновременно с това да е честен до безукорност, боравейки с милиони/милиарди :roll: Е, къде да тези хора, че аз не познам такива - приказка за стълбата на Смирненски е многот точна...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 яну 2014 15:22

Монолог на актьора Христо Мутафчиев от спектакъла ''Духът на поета''.Политиците да гледат и да се учат!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GkgGEDEGfs8[/youtube]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 яну 2014 15:35

demy27 написа:
silenxe написа:Най-тъжното е, че ще стане политик тоя. Лично мен ме е срам когато го видя по телевизията, не знам нега как не го е срам да се появява пред камера :|

Ще стане, защото има много прости хора. Даже и в този форум има хора, които постоянно го доказват. Изходите са няколко - Летище София, Летище Пловдив, Летище Варна. За съжаление няма как да стане, да се събудят един ден управляващите и в България да има само няколко зомбирани Джонита и никой друг. Да ги видим тогава.

Гледам почти всички политически предавания и гостите им!Гледах и въпросния господин!Гледам ги като филм,с който се разтоварвам-от едното ухо през другото и после през оная ми работа!
Над 10 години не съм изтървал избори,интересувал съм се,надявал съм се,работил съм за кауза в която съм вярвал!
Каквото и да ми говорят тия вече ми е все тая!Просто няма бъдеще в тази държава!Цитирал съм тебе,колега защото си посочил изходите,само да добавя е Летище Бургас!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот Странджата » 27 яну 2014 15:38

Не може, когато голяма част от народа ти иска прозрачност и честност в управлението, ти да подкрепяш поредния подлец с аргумента, че и предишните са такива, а той може да се окаже - евентуално, по-малък. Просто е безнравствено. Иначе ще е прав Ганьо, че и едните, и другите са маскари, ама келепир има в тая работа ...
И все пак си заслужава човек да се замисли защо избирането на всеки , освен БСП, е припознаване на спасителя, а след това се връщат "нашите " на бял кон, за да се молим на следващата "алтернатива". И как може да се противодейства - повторението на едни и същи събития сочи, че може би трябва да се премахне този, който ги предизвиква, а? Т.е. да се елиминира. А и е интересно с какво Бюрека е алтернатива на днешните - с някаква програма ли, с визия ли или с това, че ронил крокодилски сълзи сутрин - незнайно по каква причина, заедно с богатите ... Богатите не са във властта - във властта са техните подлоги. Погледни най-богатите - да са нейде на показ, освен зад футболните клубове, защото там ги не питат колко са души изгорили живи - по класика, за когото забравихме отдавна, както и за Левски.

tmanolov
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот tmanolov » 27 яну 2014 16:06

Странджата написа:Не може, когато голяма част от народа ти иска прозрачност и честност в управлението, ти да подкрепяш поредния подлец с аргумента, че и предишните са такива, а той може да се окаже - евентуално, по-малък. Просто е безнравствено. Иначе ще е прав Ганьо, че и едните, и другите са маскари, ама келепир има в тая работа ...
И все пак си заслужава човек да се замисли защо избирането на всеки , освен БСП, е припознаване на спасителя, а след това се връщат "нашите " на бял кон, за да се молим на следващата "алтернатива". И как може да се противодейства - повторението на едни и същи събития сочи, че може би трябва да се премахне този, който ги предизвиква, а? Т.е. да се елиминира. А и е интересно с какво Бюрека е алтернатива на днешните - с някаква програма ли, с визия ли или с това, че ронил крокодилски сълзи сутрин - незнайно по каква причина, заедно с богатите ... Богатите не са във властта - във властта са техните подлоги. Погледни най-богатите - да са нейде на показ, освен зад футболните клубове, защото там ги не питат колко са души изгорили живи - по класика, за когото забравихме отдавна, както и за Левски.

естествено, че са маскари, ти какви очкавш да са - просто се надяваш да ти се падне по-малка маскара. Тъжно, но факт. Ти как си я представяш тая с новата организация от нищото? Всяка организация иска пари и/или медийна подкрепа, иначе няма как. Скат създадоха болен и нфсб, а тв7 - бюрека. Богатите си прокарват правилата чрез властта - вика му се лобиране и го има във всички бели държави и особено в сащ, само тук се правим на ощипани госпожици и се надяваме да се роди Месията, дето бил местен, честен и известен - е, няма да се роди, поне не по този начин. Останалото е безсмислени викания оставка, без да предлагаш алтернатива или мирен простест, когато властта винаги се е вземала с кръв - разминаване с реалността или иначе казано - шизофрения...
Непринуден написа:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 яну 2014 16:15

tmanolov написа:1. Да, така е, ламтиш за повече, но за големите далвери - ламтиш за милиарди, а такива опции се отварят 2-3 пъти за мандат. Не те знам на колко години си, но аз помня отлично бай ти Тошо, а тогава имаше лаф - Тошо крадеше и народът ядеше. В щатите няма бедни политици - ни един. даже онзи мангал Обама, дето бедните го издигат в символ-верую е милионер. Та какъв е проблемът, ако краде на едро от ЕС, а занрази битовата корупция и престъпност? Или пак ще се правим на по-честни от папата?
2. Алтернатива аз не съм видял никъде, поне досега, но все още имам вяра в народа ни? Бюрека няма да е месията, но не бих го отританл ей-така по дифолт
3. Как прецени какъв е Дудука - аз го гледах с Курвалезич - ами размаза я- той и показва договор, тя вика, ама тоя договор може да е фалшив!?!? Или като я уби с лафа, че Пеевски е звънял, за да я назначи в ТВ7. Та що Курвалезич да има право да говори, а бюрека - не. Още нещ от това предване - Лезич е получава по 48 000 лева на месец за предаването си - е, тя бедна ли е, каква е?
4. На черното-бяло не мога да кажа. Фен съм на Левски, но не ми пречи да наричам онова леке НСПП с четирите му имена, нито пък да наричам безродника Стоичков Кюрд, като същевременно не отричам, че е най-големият ни футболист на всички времена. Просто фактите са си факти, както казва един съфорумец, а срещу тях не можеш да тичаш

П.С. И какво значи да си богат - ами аз също съм богат - имам наследствен имот за 200 000 евро. Богат ли съм? А чичката от малдост 1 с панелка за 100 000 лев, богат ли е? Щото може да я продаде и да има тези пари, нали? Въобще обществото ни смята, че политикът трябва да е пълен прошляк, да ходи със скъсани чорапи и вълнената плетена жилетка от баба му, да взема 300 кинта заплата и едновременно с това да е честен до безукорност, боравейки с милиони/милиарди :roll: Е, къде да тези хора, че аз не познам такива - приказка за стълбата на Смирненски е многот точна...

Президентът на Уругвай е беден човечец, кара една трошка и дарява 90% от месечната си заплата за благотворителност и за малки бизнеси. А Уругвай са Президентска Република и са в огромен подем в момента. ;)
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 яну 2014 16:18

Raoul_Duke написа:Тук всичко живо храчи свирепо наляво и надясно, но никой не казва "ей тва е чуека, за него гласувайте". Може би защото знаят, че техните любимци не са с нищо по-добри от тези, срещу които възроптават?!

А защо трябва да казва кой е чуека, уе, чуек? В момента няма партия, която да бачка за България, за хората.
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 яну 2014 16:25

• Това е то политиката. Не е важно дали говориш истината, важното е колкото може повече хора да се съгласят да приемат думите ти за истина. Хората не се интересуват от истината…
• Честността е нещо като ума на красива жена: не е лошо, но не я обичаме заради това…

Из романа „Търсене на целта или двадесет и седмата теорема на етиката” от 1955 г.- Борис Стругацки
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”