Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Мнениеот Заклет Левскар » 27 яну 2014 13:54

urkoto написа:И за Джони - форумния боец за свобода и дудуквация.

Не е само той - половин Пловдив са борци за дудуквация.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 яну 2014 14:03

Чудя се само ако синчето Пеевски е дясната ръка на Цецоууу Василеффф а Иренчето Кръстева левата ръка? Какъв точно орган представлява Никито "Дудука-Капут" Барекоффф на Цецкоууу? :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 14:04

Avanti_Ragazzi написа:Чудя се само ако синчето Пеевски е дясната ръка на Цецоууу Василеффф а Иренчето Кръстева левата ръка? Какво е точно Никито "Дудука-Капут" Барекоффф на Цецкоууу? :lol: :mrgreen:

Ибрикчия :? :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 27 яну 2014 14:08

Гледам сега много лаете срещу Дудука, а що мълчахте като мишоци докато лижеше гъза на Тиквоча? Или просто сега сте му бесни, че се обърна срещу него? :)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 яну 2014 14:10

Аз пък плача за всички нормални българи, които няма да гласуват за този! Жална им майка! Няма народ, който сваля един премиер затова, че е бил бодигард на Тодор Живков и после пее песни на кандидат-премиер, който беше ибрикчия на сваления!
А за колко лева вие бихте понесли да гледате гнусния плужек в продължение на, да речем, десет минути? На мене ми се повръща само като си го представя, а камо ли да го видя да оставя слузестата си следа в окаяното ни ежедневие! Ако му напиша името, трябва да си чистя ръцете два дни с препарат за тоалетни !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 27 яну 2014 14:11

vayk написа:Гледам сега много лаете срещу Дудука, а що мълчахте като мишоци докато лижеше гъза на Тиквоча? Или просто сега сте му бесни, че се обърна срещу него? :)

Никой не лае. Всички плачем заедно с него от жал за бедните.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 яну 2014 14:12

Безкомпромисен написа:И Николай Бареков и Люба Колезич са комунистически престъпници , на които мястото им е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници!

Другарко Жекова,стягайте се за Червеният парад.Извадете от нафталина пионерската връзка,пригладете старателно комсомолската ризка и дерзайте.Ние ще ви известим навреме кога и къде ще се проведе манифеста.Присъствието вие повече от задължително,при неявяване Белене ви зове,другарко.Понял?

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 27 яну 2014 14:14

Заклет Левскар написа:
urkoto написа:И за Джони - форумния боец за свобода и дудуквация.

Не е само той - половин Пловдив са борци за дудуквация.

при вас е не половината е цялата част ГЛАСУВАТ ЗА ЕДНА РАЗУМНА БЪЛГАРИЯ айде сега шпек за вас и за стадиона и много поредни титли дето щяхте да ги вземете

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 27 яну 2014 14:14

Скоро ще е "изпята песен",Ц.В. ще свали доверието си от него,защото не оправдава очакванията...

silenxe
Контакти:

Мнениеот silenxe » 27 яну 2014 14:15

Най-тъжното е, че ще стане политик тоя. Лично мен ме е срам когато го видя по телевизията, не знам нега как не го е срам да се появява пред камера :|

Върни се в “Свободна зона”