Любо Пенев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Любо Пенев подал оставка ?
Евала на Чичовото,ако е вярно!!!Левскар съм,но Любо е един от малкото останали мъже в нашият футбол!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Стойчо обикаля из България като гладна мишка.Беше ми ясно още преди седмица.
Любо остани, ти си един от нас

ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
Да изчакаме и ще видим.Ако го е направил ще затвърди мнението ми че е голям мъжкар и не лиже задници!Някой има ли информация дали и къде ще дават интервю или пресконференция по случая?
Последна промяна от Old_death на 06 ное 2009 17:55, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
topchaki написа:Стойчо обикаля из България като гладна мишка.Беше ми ясно още преди седмица.
2 години да работиш във Саудитска Арабия и да си гладна мишка

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Любо Пенев трябва да остане, защото е голям и ми харесва как работи!!!
W84me написа:Евала на Чичовото,ако е вярно!!!Левскар съм,но Любо е един от малкото останали мъже в нашият футбол!
Което си е така , си е така !!! Любо Пенев винаги е бил умерен в изказванията си и справедлив в критиките си !!! Трябват ни повече такива треньори !!! Между другото - знаете ли по коя телевизия ще предават изявлението му ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Old_death написа:Да изчакаме и ще видим.Ако го е направил ще затвърди мнението ми че е голям мъжкар и не лиже задници!Някой има ли информация дали и къде ще дават интервю или пресконференция по случая?
Дарик радио.
YA GUNNERS YA
Angoff написа:topchaki написа:Стойчо обикаля из България като гладна мишка.Беше ми ясно още преди седмица.
2 години да работиш във Саудитска Арабия и да си гладна мишка![]()
![]()
Колкото по-вече толкова по-добре.Не знаеш какво е да си човек с пари м/у хората с пари.
Angoff на 06 Ное 2009 18:54
topchaki написа:
Стойчо обикаля из България като гладна мишка.Беше ми ясно още преди седмица.
2 години да работиш във Саудитска Арабия и да си гладна мишка
Стойчо ни донесе две титли,но и два пъти остави отбора във финансов колапс!Затова съм с доста резерви към него.Отбор с манталитет не се прави за една година.Твърдо заставам зад Любо!Ако собствениците видят резултатите от анкетата в подкрепа за Любо(около 85% когато гласувах),ще се позамислят!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.